NOW Misafir - Dizi Yorumları

Bölüm Youtube'a yüklenince haber verirseniz çok tatlı olur bu arada. :bhr: @Emre Ozansoy
Aaa vermez miyiz, haber vermek için takip bile ederim. :A

Fragmanı şimdi izledim de baya iyi. Umarım heyecanlı sahneler sadece bu kadar değildir.
Öyle aman aman aksiyonlu sahneler falan çıkmaz buradan, ha o adamla Gece bire bir karşılaşır o zaman falan tavan yapar. :A

Misafir Fan Club çok tatlı forumumuzda, dikkatli olun baykuşlara karşı. :bhr: :A @slhttnmtl
Pençeli şekerler. :bhr:

İlla aksiyona gerek yok çünkü dizi sıkmıyor. :A Ayrıca hafta içine tam uymuş şimdi haftasonunu karıştırma, oranın dizileri de günlerine uygun. :A
Bana dizi nedense Bir Aile Hikayesi'ni hatırlattı. :A Onun gibi cumartesi günleri yayınlanıp ilgi görürdü bence. :A Ama neyse... Karıştırmayalım artık.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Selo bittimi dizi nasıldı :D
Biteli 1 saati geçiyor abla, çok kısa sürdü. :A Gayet güzel bir açılıştı ya, kimseyi sıkmadan neyin ne olduğunu anlatmışlar. Bir de hiçbir şeyin havada kalmaması güzel oldu herkesin derdini, neci olduğunu anladık ve bunları yaparken su gibi de aktı. Kesin beğenirsin. :A

Bana dizi nedense Bir Aile Hikayesi'ni hatırlattı. :A Onun gibi cumartesi günleri yayınlanıp ilgi görürdü bence. :A Ama neyse... Karıştırmayalım artık.
O dizi naifti bunda psikopatımız da var, bence tamı tamına bir cuma dizisi ama perşembenin de altından kalkar. :A Keşke yazmasaydım bak kendime sinir ettirdin. :A

• İlginç
İlk bölümler direkt açık yükleniyor, sonraki haftalarda gizliyorlar. :T: OGM dizileri dizi biter bitmez ve her hafta yükleniyor, keşke tüm yapımcılar aynı şeyi yapsa...
Aynı şekilde Kardeşlerim de hemen yükleniyor herkese açık şekilde. VPN kullanarak izliyoruz diğerlerini. Diziler için YouTube aslında bir avantaj ama değerlendiremiyorlar... :T:

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
İlk bölümler açık oluyor genelde, ondan sonra kapatıyorlar. Yayın tarihinden de 3-4 hafta geçtikten sonra sırayla açıyorlar. :A
Ne biliyim normalde yurt dışına açık yükleyip ilk bölümleri birkaç saat sonradan açıyorlar ya. Gerçi bu 1 saat sonra yüklendi. :A Bu arada 1 dakika arayı saymamışım 98 değil 96 dakikaymış. :A

İlk bölümler direkt açık yükleniyor, sonraki haftalarda gizliyorlar. :T: OGM dizileri dizi biter bitmez ve her hafta yükleniyor, keşke tüm yapımcılar aynı şeyi yapsa...
Medyapım dizileri de açık oluyor ya. 😱 Gerçi Medyapım, Sadakatsiz'de 3 bölüm geriden geliyor diye biliyordum da Yasak Elma da haftasına yükleniyor diye biliyorum. :A

Ne biliyim normalde yurt dışına açık yükleyip ilk bölümleri birkaç saat sonradan açıyorlar ya. Gerçi bu 1 saat sonra yüklendi. :A Bu arada 1 dakika arayı saymamışım 98 değil 96 dakikaymış. :A
Yok be. Bu @/Yiğitt'in haber verir misiniz dediği mesajı attığı anda (22.14) yüklenmiş ben daha yeni gördüm. :A

Biteli 1 saati geçiyor abla, çok kısa sürdü. :A Gayet güzel bir açılıştı ya, kimseyi sıkmadan neyin ne olduğunu anlatmışlar. Bir de hiçbir şeyin havada kalmaması güzel oldu herkesin derdini, neci olduğunu anladık ve bunları yaparken su gibi de aktı. Kesin beğenirsin. :A

O dizi naifti bunda psikopatımız da var, bence tamı tamına bir cuma dizisi ama perşembenin de altından kalkar. :A Keşke yazmasaydım bak kendime sinir ettirdin. :A

Tamamdır Barbaroslar bitsin izlicem hemen :D

• Harika

Medyapım dizileri de açık oluyor ya. 😱 Gerçi Medyapım, Sadakatsiz'de 3 bölüm geriden geliyor diye biliyordum da Yasak Elma da haftasına yükleniyor diye biliyorum. :A
Yasak Elma'yı bilmiyorum ama Sadakatsiz geç yükleniyor bir hafta falan, anca öyle takip edebiliyorum. :A

• Güldürdün