Emre Ozansoy
Moderatör
Toprak en tatlıları.Tekrarı var onu izlersin
Yalnız değilmişim
Toprak en tatlıları.Tekrarı var onu izlersin
Yalnız değilmişim
öyle yapcam tabii uyumazsamTekrarı var onu izlersin
AynenToprak en tatlıları.
Yukarıda da yazdım tam giriş bölümü havasındaydı, bir de 98 dakika olmuş olduğundandır ki hiç sıkılmadan tek seferde izleyebilirsin. Bu arada bölümün belli başlı yerleri de çok iyi.Canolar nasıldı ilk bölüm, beğendiniz mi? Beklentiyi karşıladı mı? Alayım yorumlarınızı, merak ettim. @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy
Diziye tam yoğunlaşamadım ama bana ilk bölüm için yetersiz bir açılış gibi geldi. Daha iddialı, heyecanlı olabilirdi. Ayrıca süresi de çok kısa.Canolar nasıldı ilk bölüm, beğendiniz mi? Beklentiyi karşıladı mı? Alayım yorumlarınızı, merak ettim. @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy
Diziye tam yoğunlaşamadım ama bana ilk bölüm için yetersiz bir açılış gibi geldi. Daha iddialı, heyecanlı olabilirdi. Ayrıca süresi de çok kısa.
Süresi çok iyi, Sadakatsiz gibi hep bu sürelerde yayınlansa keşke... Bölüm yorumların ortalama düzeydi, genel olarak fena değil gibi gördüm ama açılacaktır zamanla. Birkaç güne izlerim bölümü bende.Yukarıda da yazdım tam giriş bölümü havasındaydı, bir de 98 dakika olmuş olduğundandır ki hiç sıkılmadan tek seferde izleyebilirsin. Bu arada bölümün belli başlı yerleri de çok iyi.
Üstüne çıksalar tadı kaçardı gibi zaten, tam sıkmadan bitti. Biraz olaysız bir bölümdü ondan bende harika deyip abartamıyorum ama fena değil de az kaçar buna.Süresi çok iyi, Sadakatsiz gibi hep bu sürelerde yayınlansa keşke... Bölüm yorumların ortalama düzeydi, genel olarak fena değil gibi gördüm ama açılacaktır zamanla. Birkaç güne izlerim bölümü bende.
Valla ben beğendim güzel olmuş @slhttnmtl Selocumun dediği gibi bölüm süresi çok iyi benim beklentimin bi tık altında kaldı daha heyecanlı olabilirdi ama ilerleyen bölümlerde düzelir diye düşünüyorumCanolar nasıldı ilk bölüm, beğendiniz mi? Beklentiyi karşıladı mı? Alayım yorumlarınızı, merak ettim. @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy
İnternet gitti orayı ben de göremedim Emre'cim . Çok iyi bir sahneydiKaza sahnesi kesildi mi yoksa ben mi kaçırdım? Bu arada Güneş'in denize atlayıp kumbarayı çıkarması...
Etiket kısmı iyi ama beklentimin altı demişsin napsam bilemedim. Beğendim gider bu mesaja.Valla ben beğendim güzel olmuş @slhttnmtl Selocumun dediği gibi bölüm süresi çok iyi benim beklentimin bi tık altında kaldı daha heyecanlı olabilirdi ama ilerleyen bölümlerde düzelir diye düşünüyorum
Ben bu fragmanı daha çok beğendimTam bir giriş bölümü olmuş. Ufaktan Gece'yi tanıdık, Erdem'le çocukları tanıdık, kimin kimi-neyi sevdiğini öğrendik ve olaylara da minik bir giriş yapıldı. Bundan sonra dozu arttıra arttıra giderlerse eğer harika olacak.
Yarına izleyeceğim dediğim bölümü izlemiş oldum, yine de hafta sonu tekrarlarından falan bakarım. Bu arada 98 dakika çok iyi bir süre, fazla sıkmaması açısından da güzel artık tekrarı da ilgi görür umarım.
Bu arada son sahne müqemmel. 🥳👌🏻
------
Yeni bölüm fragmanı çoktaan Youtube'a yüklenmiş.
Valla ben beğendim güzel olmuş @slhttnmtl Selocumun dediği gibi bölüm süresi çok iyi benim beklentimin bi tık altında kaldı daha heyecanlı olabilirdi ama ilerleyen bölümlerde düzelir diye düşünüyorum
------
İnternet gitti orayı ben de göremedim Emre'cim . Çok iyi bir sahneydi
Bölüm Youtube'a yüklenince haber verirseniz çok tatlı olur bu arada. @Emre OzansoyÜstüne çıksalar tadı kaçardı gibi zaten, tam sıkmadan bitti. Biraz olaysız bir bölümdü ondan bende harika deyip abartamıyorum ama fena değil de az kaçar buna.
İlerleyen bölümlerde beklentimin kat kat üstüne çıkarEtiket kısmı iyi ama beklentimin altı demişsin napsam bilemedim. Beğendim gider bu mesaja.
Fragmanı şimdi izledim de baya iyi. Umarım heyecanlı sahneler sadece bu kadar değildir.Tam bir giriş bölümü olmuş. Ufaktan Gece'yi tanıdık, Erdem'le çocukları tanıdık, kimin kimi-neyi sevdiğini öğrendik ve olaylara da minik bir giriş yapıldı. Bundan sonra dozu arttıra arttıra giderlerse eğer harika olacak.
Yarına izleyeceğim dediğim bölümü izlemiş oldum, yine de hafta sonu tekrarlarından falan bakarım. Bu arada 98 dakika çok iyi bir süre, fazla sıkmaması açısından da güzel artık tekrarı da ilgi görür umarım.
Bu arada son sahne müqemmel. 🥳👌🏻
------
Yeni bölüm fragmanı çoktaan Youtube'a yüklenmiş.
Yüklenince tabi haber veririm, veririzBölüm Youtube'a yüklenince haber verirseniz çok tatlı olur bu arada. @Emre Ozansoy
Elbette. Bende zaten tekrar izleyeceğim onun yüklenmesini bekliyorum.Bölüm Youtube'a yüklenince haber verirseniz çok tatlı olur bu arada. @Emre Ozansoy
Yüklenince tabi haber veririm, veririz
Misafir Fan Club çok tatlı forumumuzda, dikkatli olun baykuşlara karşı. @slhttnmtlElbette. Bende zaten tekrar izleyeceğim onun yüklenmesini bekliyorum.