Meryem Uzerli ve George Clooney Aynı Filmde

Ne yapacan @destere 'ye :A Adamı canlı bırak bu gece. :A
@MEnes gelene kadar biraz oynayayım sevdanın son vuruşunu enes yapcak :A

tarkoz yine elenmemiş la yine yüksek puan verdin dimi arada laf kalabalığından sıyırmaya çalışıyorsun :)
Lan daha dün attığın mesajlar duruyor ''tarkana bayıldım o yumurta gibi vücüdu beni tahrik etti bu sefer yüksek vereceğim'' diyen kimdi :A :A

@MEnes gelene kadar biraz oynayayım sevdanın son vuruşunu enes yapcak :A

Lan daha dün attığın mesajlar duruyor ''tarkana bayıldım o yumurta gibi vücüdu beni tahrik etti bu sefer yüksek vereceğim'' diyen kimdi :A :A
sesini övmedimki:) ama yumurta gibi çocuk yani yalan yok :))

Çok tuhaf hareketler sergiliyor son 2 gündür :A Artık çok şeeapmaktan sıkılıp cinsiyet mi değiştirmeye karar verdi bilemiyorum :A
Bilemiyorum artık. Bunu sıkı bir teste tabi tutup ne durumda olduğunu öğrenmemiz lazım. :A
verdiğin güzel puanı gördüm:) tamda başkan yardımcısı olacak değerli bir şahsiyetsin :)
Ben yardımcı olmam. :A Başkanlık vasıflarım çok gelişmiştir, herkes öyle söyler. :A

verdiğin güzel puanı gördüm:) tamda başkan yardımcısı olacak değerli bir şahsiyetsin :)

hoşgeldin sefalar getirdin yalnız burası birazdan +18 e kaçar ona göre duracaksan haberin olsun :)
Naptın birader sen yani yakışmadı+18 martı 18 falan gece gece yapmayın böyle şeyler olmuyor zaten canım burnumda :F :F

Naptın birader sen yani yakışmadı+18 martı 18 falan gece gece yapmayın böyle şeyler olmuyor zaten canım burnumda :F :F

@Bully burayı nasıl keşfetti hayret :) bir rahat yüzü göremedik :)

Bilemiyorum artık. Bunu sıkı bir teste tabi tutup ne durumda olduğunu öğrenmemiz lazım. :A

Ben yardımcı olmam. :A Başkanlık vasıflarım çok gelişmiştir, herkes öyle söyler. :A
yalnız 2 puan vermişsin bundan dolayı hafiften kınıyorum seni :) 1 puan tarkozun neyine yetmiyor :)

@Bully burayı nasıl keşfetti hayret :) bir rahat yüzü göremedik :)
Adam buraya da geldi lan vallaha helal :A Tarkan'ın avukatları bu kadar tarkanı takip etmiyor :kiki:
giphy.gif

milletçe alkışlıyoruz :A

Adam buraya da geldi lan vallaha helal :A Tarkan'ın avukatları bu kadar tarkanı takip etmiyor :kiki:
giphy.gif

milletçe alkışlıyoruz :A
Tarkanı eleyecez o kadar kaçışı yok beni karşısına aldı bedeli ağır olacak :A :A REzil edecem onu sonuçlarda :F :F Tarkanı hayat biçimi edinmiş bir arkadaşımızdır Bully :A

@EFE UYSAL biz her zaman gececiyiz oğlum neyin artistliğini yapıyon :A

Ayrıca sana forumdaki yarışmalarda vermediğim ayar kalmadı tabii bana karşı bilenmen normal :A

@EFE UYSAL biz her zaman gececiyiz oğlum neyin artistliğini yapıyon :A

Ayrıca sana forumdaki yarışmalarda vermediğim ayar kalmadı tabii bana karşı bilenmen normal :A
Ayarmı :F :F Final puansız 4. olmak all starda büyük başarıdır karşim bunu herkes başaramaz. :A :A Yalın forumda çok seviliyor ben napim :A Ceceli hiç sevilmiyordu ama ben 4. yaptım farkım bu :A