Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FaJi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kısacası biraz karışık ilerliyor işte :D
töbe töbe bu senaristin acilen müslüman olup hacca gitmesi lazım yolu yol değil :F

Tanrının kız kardeşi de mi varmış töbe yani tam izlenmelik olmuş 11. Sezon bu yıl içinde izlerim sonra sen 12. Sezonu da beğenirsen onu da izlerim :A
5.sezondan sonra direk 11.sezona geçilebilir zaten 2 sezon bağlantılı gibi yani 11.sezon 5.sezonun devamı niteliğinde işleniyor benim tavsiyem @FaJi sen 4 ve 5. sezonu izleyip 11.sezona direk geç :F

@cookies sende 5.sezonu izle oradan 11.sezona geç bu 2 sezonu izlesen sana yeter :A

5.sezondan sonra direk 11.sezona geçilebilir zaten 2 sezon bağlantılı gibi yani 11.sezon 5.sezonun devamı niteliğinde işleniyor benim tavsiyem @FaJi sen 4 ve 5. sezonu izleyip 11.sezona direk geç :F

@cookies sende 5.sezonu izle oradan 11.sezona geç bu 2 sezonu izlesen sana yeter :A
aradaki sezonlar çöp mü yani kopukluk olmasın sonra :D

Tamam öyle yaparım Arrowdaki laurelin dizideki halini çok merak ediyorum :) resimlerde supernaturalde aşırı güzel gözüküyodu ama arrowda biraz çirkinleştirmişler .ss

Laurel demişken bu kadın nasıl 3 dizide oynayacak Çiko dirilcek mi yoksa görsel ikizimi oynayacak nolcak :A

Peki 12. Sezon fragmanı çıktımı ve yeni sezon ne zaman :)

Hoş geldin aramıza Fatih, kalıcı olursun umarım. :)

Tamam öyle yaparım Arrowdaki laurelin dizideki halini çok merak ediyorum :) resimlerde supernaturalde aşırı güzel gözüküyodu ama arrowda biraz çirkinleştirmişler .ss

Laurel demişken bu kadın nasıl 3 dizide oynayacak Çiko dirilcek mi yoksa görsel ikizimi oynayacak nolcak :A

Peki 12. Sezon fragmanı çıktımı ve yeni sezon ne zaman :)
aradaki sezonlar çöp mü yani kopukluk olmasın sonra :D
şöyle bir vantaj var 11.sezon 5.sezonun devamı niteliğinde oyüzden size avantaj olur aa tabi 6-7-8-9-10 bu sezonlarıda yine vakit oldukç tamamlamak adına bakarsın ama yeni sezona hemen yetişmek için 4 ve 5. sezondan sonra 11.sezonu izleyip 12.sezona gelebilirsin :F yanlışmı diyorum @Forumdash :F

@cookies o kız 3.sezondaydı dizide :F 14 ekimde başlıyor sanırım az kaldı:Z

Nickten dolayı "Suriyeli üye olmuş" diye kendi kendime söylendim nedense ama alakası yok tabi. :D

Hoşgeldin. :)

şöyle bir vantaj var 11.sezon 5.sezonun devamı niteliğinde oyüzden size avantaj olur aa tabi 6-7-8-9-10 bu sezonlarıda yine vakit oldukç tamamlamak adına bakarsın ama yeni sezona hemen yetişmek için 4 ve 5. sezondan sonra 11.sezonu izleyip 12.sezona gelebilirsin :F yanlışmı diyorum @Forumdash :F

@cookies o kız 3.sezondaydı dizide :F 14 ekimde başlıyor sanırım az kaldı:Z
6 kesinlikle çöp:X şu sam'in ruhsuz duygusuz oldugu bölümler:F

Yabancı dizilerde izlediğim pek çok dizi var.Favori dizilerin çoğunu izliyorum. Yerli dizi izlemem fazla.Çok fazla film izlerim kaliteli dram filmleri ve bilim kurgu filmlerini severim. Zaman kavramı olan filmlere ise bayılırım :D Beşiktaşlıyım futbola fazla ilgim var.Beşiktaşın her maçını takip ederim. diğer maçların sonuçlarını da takip ederiz :D Balıkesirde olmama rağmen stada çok gittim. Trakya üniversitesinde işletme okuyorum.Aynı zamanda açık öğretim web tasarım okuyorum. Grafik konularında iyiyimdir :) Bir çırpıda çoğunu yazdım :D

Hoşbolduk teşekkürler :)
Yabancı diziler hastası ve iyi bir Beşiktaş'lıyım ben de. Anlaşılan çok ortak noktamız var, tekrar hoşgeldiniz? :)

Nickten dolayı "Suriyeli üye olmuş" diye kendi kendime söylendim nedense ama alakası yok tabi. :D

Hoşgeldin. :)
Yok artık daha neler :D Hoşbulduk :)

6 kesinlikle çöp:X şu sam'in ruhsuz duygusuz oldugu bölümler:F
Sam zaten iyice değişiyor git gide bakalım son sezonlarda ne hale gelecek :D

Yabancı diziler hastası ve iyi bir Beşiktaş'lıyım ben de. Anlaşılan çok ortak noktamız var, tekrar hoşgeldiniz? :)
Evet daha çok ortak noktamız çıkabilir konuşmak lazım :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren