Bu sezon bakmayacağım diziler arasında Arrow maalesefben sıkılmadım da evde işler çıkıyor izleyemiyorum ya![]()
Bu sezon bakmayacağım diziler arasında Arrow maalesefben sıkılmadım da evde işler çıkıyor izleyemiyorum ya![]()
Ya hayır Kit ve Emilia ne alaka. Her sahnede aynı yüz ve mimikler sırf genç ve güzel yakışıklı oldukları için dikkat çekiyorlar. Bak yine sinirlendim gidip Got konusunda veya Emmy konusunda yazayım bunuEmilia değil de Lena alır gibi orada da GoT favori zaten 3 aday çıkardı![]()
Balıkesirliyim ve okul döneminde Edirnedeyim diğer zamanlarda yine Balıkesirde. yaş 20. İşletme ve web tasarım okuyorum. Yok ne evlenmesi ya amanHoşgeldin Fatihciğim sefalar getirdin inş kalıcı olursun
Önceki yorumlarda muhakkak yazmışsındır ama bakmaya üşendim
Nerede oturuyorsun ?
Nerelisin ?
Kaç yaşındasın ?
Ne okuyosun veya mesleğin ne ?
Evlimisin ?
Veen önemlisi saçların ve gözlerinin renkleri ne![]()
Ya hayır Kit ve Emilia ne alaka. Her sahnede aynı yüz ve mimikler sırf genç ve güzel yakışıklı oldukları için dikkat çekiyorlar. Bak yine sinirlendim gidip Got konusunda veya Emmy konusunda yazayım bunu
Balıkesirliyim ve okul döneminde Edirnedeyim diğer zamanlarda yine Balıkesirde. yaş 20. İşletme ve web tasarım okuyorum. Yok ne evlenmesi ya amanBen kelim
şaka şaka saçlarım siyah ama gözlerimin rengini bilmiyorum koyu renk bir şey öyle diyorlar bende öyle görüyorum
![]()
son sezon dahil güncelmi izliyorsun yoksa eski sezonlardamısıngelirim tabi![]()
Ya hayır Kit ve Emilia ne alaka. Her sahnede aynı yüz ve mimikler sırf genç ve güzel yakışıklı oldukları için dikkat çekiyorlar. Bak yine sinirlendim gidip Got konusunda veya Emmy konusunda yazayım bunu
Balıkesirliyim ve okul döneminde Edirnedeyim diğer zamanlarda yine Balıkesirde. yaş 20. İşletme ve web tasarım okuyorum. Yok ne evlenmesi ya amanBen kelim
şaka şaka saçlarım siyah ama gözlerimin rengini bilmiyorum koyu renk bir şey öyle diyorlar bende öyle görüyorum
![]()
İşte şu an Spn verdim kendimi 3. sezondayım daha 🙁 zirve dönemleri başlangıcı diyorlar sonradan biraz bozuyormuş. son sezona gelince uçarım hemenson sezon dahil güncelmi izliyorsun yoksa eski sezonlardamısın![]()
Hadi yine iyisin izleyen buldun diziyison sezon dahil güncelmi izliyorsun yoksa eski sezonlardamısın![]()
Evet üşengeç olduğunu ilk mesajından anladım 😛 Bursa da arkadaşlarım var Kıbrısta da okuyan bir tanıdığım var Hayırlı olsun inşallah hayırlıysa bitirirsin okulunuTanıştığıma memnun oldum seni gözüm tuttu her soruma cevap vermişsin maşallah ben üşenirdim heralde
Bende 18 yaşındayım adım alper bursada yaşıyorum ama üni için kıbrısa gitcem tıp okuycam bende![]()
evet 12.sezon olucakİşte şu an Spn verdim kendimi 3. sezondayım daha 🙁 zirve dönemleri başlangıcı diyorlar sonradan biraz bozuyormuş. son sezona gelince uçarım hemen12. sezonda değil mi dizi?
Bende öyle demek istedim de olmadıevet 12.sezon olucak
ne bozması ayoll asıl bu dizi 4.sezonda başlıyor zaten 5.sezon ise hala en iyi sezonumuz
4 ve 5.sezonları çok seviceksin 11.sezon da çok harika geçti hiçbir dizide olmayan birşey oldu tabi spoi vermeyelim![]()
Hey gidi Fatih hey inş hep kalırsın buralardaEvet üşengeç olduğunu ilk mesajından anladım [emoji14] Bursa da arkadaşlarım var Kıbrısta da okuyan bir tanıdığım var Hayırlı olsun inşallah hayırlıysa bitirirsin okulunu![]()
Hey gidi Fatih hey inş hep kalırsın buralardaAnladığını biliyorum cnm merak etme
Hep kal buralarda Çiğdemde sevdi seni şimdi bir tek şey kaldı
Etiket gitmediği için boşu boşuna etiketlemeyeceğim : Çiğdemin sevdiceği destere seni sevecek mieğer o da severse bu forumda önün hep açık olur ve Yiğit gibi yüksek bir adam olursun
![]()
aman @cookies gelir gelmez çocuğun aklını karıştırma şimdi sendeBende öyle demek istedim de olmadı4 ve 5 iyi diyorlar Spo yedim okulda arkadaşlardan maalesef tanrı falan geliyormuş doğru mudur
![]()
aman @cookies gelir gelmez çocuğun aklını karıştırma şimdi sende![]()
@FaJi şöyle diyelim evet 5.sezondan sonra biraz durgunluk dönemine giriyor 6.sezonun ilk bölümleri baya sıkıcı ama 6.sezonun 2.yarısında dizi tekrar açılıyor çokta güzel bir sezon finali oluyor 7.sezonda yine az sıkılabilirsin ama 8.sezonda tekrar toparlıyor ve en güzel sezon finali 8.sezon diyebilirim 9.sezon ve 10.sezon biraz sönük geçiyor ama 11.sezonda tekrar toparladılar tanrı olayı gerçekleşti evet sonunda yani![]()
Evet supernaturalde Allah gösterilmişti dimi töbest 😱 bide kadındı galiba
yok cnm erkek olarak gösterildi ama şöyle birşey var hem erkeklerle hemde kadınlarla ilişki yaşadığını cinsel terciği olmadığını belirtti tövbe tövbe![]()
kadın olan kız kardeşiydi tanrının kız kardeşi geldi sonrada tanrıyı gösterdielr 11.sezon gerçekten süperdi baş melek luciferde dönmüştü 5.sezon ve 11 sezon kesinlikle izlenmeli
fazla bi şey anlamadımHey gidi Fatih hey inş hep kalırsın buralardaAnladığını biliyorum cnm merak etme
Hep kal buralarda Çiğdemde sevdi seni şimdi bir tek şey kaldı
Etiket gitmediği için boşu boşuna etiketlemeyeceğim : Çiğdemin sevdiceği destere seni sevecek mieğer o da severse bu forumda önün hep açık olur ve Yiğit gibi yüksek bir adam olursun
![]()
İlerde anlarsın cnm her şey zamanlafazla bi şey anlamadım![]()
kısacası biraz karışık ilerliyor işteaman @cookies gelir gelmez çocuğun aklını karıştırma şimdi sende
@FaJi şöyle diyelim evet 5.sezondan sonra biraz durgunluk dönemine giriyor 6.sezonun ilk bölümleri baya sıkıcı ama 6.sezonun 2.yarısında dizi tekrar açılıyor çokta güzel bir sezon finali oluyor 7.sezonda yine az sıkılabilirsin ama 8.sezonda tekrar toparlıyor ve en güzel sezon finali 8.sezon diyebilirim 9.sezon ve 10.sezon biraz sönük geçiyor ama 11.sezonda tekrar toparladılar tanrı olayı gerçekleşti evet sonunda yani![]()