Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FaJi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşgeldin aramıza. Kalıcı olursun inşallah. İlgi alanlarını pek yazmamışsın? Dizilerle aran nasıl, film izler misin? Oyuncu musun? Futbol takip eder misin? Hangi takımlısın? Hangi bölümde okuyorsun?

Bu gibi bilgilerle daha iyi tanışabiliriz. :D

Yabancı dizilerde izlediğim pek çok dizi var.Favori dizilerin çoğunu izliyorum. Yerli dizi izlemem fazla.Çok fazla film izlerim kaliteli dram filmleri ve bilim kurgu filmlerini severim. Zaman kavramı olan filmlere ise bayılırım :D Beşiktaşlıyım futbola fazla ilgim var.Beşiktaşın her maçını takip ederim. diğer maçların sonuçlarını da takip ederiz :D Balıkesirde olmama rağmen stada çok gittim. Trakya üniversitesinde işletme okuyorum.Aynı zamanda açık öğretim web tasarım okuyorum. Grafik konularında iyiyimdir :) Bir çırpıda çoğunu yazdım :D

Hoş geldin Fatih iyi forumlar :)
Hoşbolduk teşekkürler :)

hoş geldin fatih kalıcı olursun umarım bende ali 21 yaşındayım okuyoruz 3 yıldır da buradayız 13 yıl olsa da sanırım burada olurum yine :F

Yabancı dizilerde izlediğim pek çok dizi var.Favori dizilerin çoğunu izliyorum. Yerli dizi izlemem fazla.Çok fazla film izlerim kaliteli dram filmleri ve bilim kurgu filmlerini severim. Zaman kavramı olan filmlere ise bayılırım :D Beşiktaşlıyım futbola fazla ilgim var.Beşiktaşın her maçını takip ederim. diğer maçların sonuçlarını da takip ederiz :D Balıkesirde olmama rağmen stada çok gittim. Trakya üniversitesinde işletme okuyorum.Aynı zamanda açık öğretim web tasarım okuyorum. Grafik konularında iyiyimdir :) Bir çırpıda çoğunu yazdım :D

Hoşbolduk teşekkürler :)

hangi yabancı dizileri izlersin mesela isim ver desem😉

hangi yabancı dizileri izlersin mesela isim ver desem😉
Sayayım hemen :D Game of Thrones(kitaplarını da okudum 6.kitabı bekliyorum :D) Viking,Fargo,Prison Break,Supernatural,Sherlock,Doctor who,Dexter,lucifer,preacher,teen wolf,Marco polo,da vinci,Blindspot,Sons of anarchy ,Elementary,Dominion aklıma gelen bunlar çoğunu bitirdim ama aralarında daha bitiremediklerim de var. Başlamayı düşündüklerim Breaking Bad,Narcos,House cards,true detective ve TWD var :D Yerlilerden de Kavak yellerini çok izlemiştim. Suskunlar,LM ve Ezeli iyi takip ederdim. Şimdi de Familya başlıyor ona bakmayı düşünüyorum güzele benziyor. Uğur Yücel var bakalım :D

Sayayım hemen :D Game of Thrones(kitaplarını da okudum 6.kitabı bekliyorum :D) Viking,Fargo,Prison Break,Supernatural,Sherlock,Doctor who,Dexter,lucifer,preacher,teen wolf,Marco polo,da vinci,Blindspot,Sons of anarchy ,Elementary,Dominion aklıma gelen bunlar çoğunu bitirdim ama aralarında daha bitiremediklerim de var. Başlamayı düşündüklerim Breaking Bad,Narcos,House cards,true detective ve TWD var :D Yerlilerden de Kavak yellerini çok izlemiştim. Suskunlar,LM ve Ezeli iyi takip ederdim. Şimdi de Familya başlıyor ona bakmayı düşünüyorum güzele benziyor. Uğur Yücel var bakalım :D

oo maşallah ne güzel diziler izlemişsin öyle hepsini kızkardeşimde izlyor hele
doktor who çok sever bende daredevil gotham the flash empire jessica jones
izledim çok güzel dizilerdi

O zaman bu gece Emmy konusuna bekliyoruz seni :D

Hoşgeldin spn'ci:X

@Çiğdem- gittikçe büyüyoruz:A

oo maşallah ne güzel diziler izlemişsin öyle hepsini kızkardeşimde izlyor hele
doktor who çok sever bende daredevil gotham the flash empire jessica jones
izledim çok güzel dizilerdi
İlk izlediğim yabancı diziye ayıp oldu.. Merlin.. İlk izlediğim yabancı dizidir. Sonra Doctor who ve Sherlock izlemiştim Arrow ve Flashı unuttum onlarda vardı ama DC dizileri güzel olmuyor .Daredevil güzel diyolar belki izlerim :D

O zaman bu gece Emmy konusuna bekliyoruz seni :D
Ne olacak ki orada :D

İlk izlediğim yabancı diziye ayıp oldu.. Merlin.. İlk izlediğim yabancı dizidir. Sonra Doctor who ve Sherlock izlemiştim Arrow ve Flashı unuttum onlarda vardı ama DC dizileri güzel olmuyor .Daredevil güzel diyolar belki izlerim :D

arrow bende izliyorum 3.sezona takıldım kaldım vallahi bir tamamlasaydım:D

Şu kazansın, bu kazansın. Ödül başkasının hakkıydı gibi muhabbetler işte :A Töreni izliyorsan arada buraya da bakabilirsin :)

Şu kazansın, bu kazansın. Ödül başkasının hakkıydı gibi muhabbetler işte :A Töreni izliyorsan arada buraya da bakabilirsin :)
Hm anladım ben hemen burada söyleyeyim. Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Emilia alırsa artık bu töreni ciddiye almam

arrow bende izliyorum 3.sezona takıldım kaldım vallahi bir tamamlasaydım:D
Çok fazla sıkıyor bende ara vererek izledim öyle bir çırpıda seri bitiremedim :D

Hm anladım ben hemen burada söyleyeyim. Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Emilia alırsa artık bu töreni ciddiye almam

Çok fazla sıkıyor bende ara vererek izledim öyle bir çırpıda seri bitiremedim :D

ben sıkılmadım da evde işler çıkıyor izleyemiyorum ya:D

Hoşgeldin Fatihciğim sefalar getirdin inş kalıcı olursun :Z

Önceki yorumlarda muhakkak yazmışsındır ama bakmaya üşendim :A
Nerede oturuyorsun ?
Nerelisin ?
Kaç yaşındasın ?
Ne okuyosun veya mesleğin ne ?
Evlimisin ?
Veen önemlisi saçların ve gözlerinin renkleri ne :A

Emilia değil de Lena alır gibi orada da GoT favori zaten 3 aday çıkardı :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren