Bende memnun oldumhımm ne güzel memnun oldum fatih![]()
Bende memnun oldumhımm ne güzel memnun oldum fatih![]()
Bende memnun oldumMelek Abla desem sıkıntı olmaz sanırım
![]()
Hoşbulduk TolgaHoş geldin Fatih![]()
Tamam o zamanyok olmaz niye olsun diyebilirsin
Hoşbolduk teşekkürlerHoş geldin Fatih iyi forumlar![]()
Yabancı dizilerde izlediğim pek çok dizi var.Favori dizilerin çoğunu izliyorum. Yerli dizi izlemem fazla.Çok fazla film izlerim kaliteli dram filmleri ve bilim kurgu filmlerini severim. Zaman kavramı olan filmlere ise bayılırımBeşiktaşlıyım futbola fazla ilgim var.Beşiktaşın her maçını takip ederim. diğer maçların sonuçlarını da takip ederiz
Balıkesirde olmama rağmen stada çok gittim. Trakya üniversitesinde işletme okuyorum.Aynı zamanda açık öğretim web tasarım okuyorum. Grafik konularında iyiyimdir
Bir çırpıda çoğunu yazdım
Hoşbolduk teşekkürler![]()
Sayayım hemenhangi yabancı dizileri izlersin mesela isim ver desem😉
Sayayım hemenGame of Thrones(kitaplarını da okudum 6.kitabı bekliyorum
) Viking,Fargo,Prison Break,Supernatural,Sherlock,Doctor who,Dexter,lucifer,preacher,teen wolf,Marco polo,da vinci,Blindspot,Sons of anarchy ,Elementary,Dominion aklıma gelen bunlar çoğunu bitirdim ama aralarında daha bitiremediklerim de var. Başlamayı düşündüklerim Breaking Bad,Narcos,House cards,true detective ve TWD var
Yerlilerden de Kavak yellerini çok izlemiştim. Suskunlar,LM ve Ezeli iyi takip ederdim. Şimdi de Familya başlıyor ona bakmayı düşünüyorum güzele benziyor. Uğur Yücel var bakalım
![]()
Sayayım hemenGame of Thrones(kitaplarını da okudum 6.kitabı bekliyorum
) Viking,Fargo,Prison Break,Supernatural,Sherlock,Doctor who,Dexter,lucifer,preacher,teen wolf,Marco polo,da vinci,Blindspot,Sons of anarchy ,Elementary,Dominion aklıma gelen bunlar çoğunu bitirdim ama aralarında daha bitiremediklerim de var. Başlamayı düşündüklerim Breaking Bad,Narcos,House cards,true detective ve TWD var
Yerlilerden de Kavak yellerini çok izlemiştim. Suskunlar,LM ve Ezeli iyi takip ederdim. Şimdi de Familya başlıyor ona bakmayı düşünüyorum güzele benziyor. Uğur Yücel var bakalım
![]()
Hoşgeldin spn'ciSayayım hemenGame of Thrones(kitaplarını da okudum 6.kitabı bekliyorum
![]()
İlk izlediğim yabancı diziye ayıp oldu.. Merlin.. İlk izlediğim yabancı dizidir. Sonra Doctor who ve Sherlock izlemiştim Arrow ve Flashı unuttum onlarda vardı ama DC dizileri güzel olmuyor .Daredevil güzel diyolar belki izlerimoo maşallah ne güzel diziler izlemişsin öyle hepsini kızkardeşimde izlyor hele
doktor who çok sever bende daredevil gotham the flash empire jessica jones
izledim çok güzel dizilerdi
Ne olacak ki oradaO zaman bu gece Emmy konusuna bekliyoruz seni![]()
İlk izlediğim yabancı diziye ayıp oldu.. Merlin.. İlk izlediğim yabancı dizidir. Sonra Doctor who ve Sherlock izlemiştim Arrow ve Flashı unuttum onlarda vardı ama DC dizileri güzel olmuyor .Daredevil güzel diyolar belki izlerim
Ne olacak ki orada![]()
İlk izlediğim yabancı diziye ayıp oldu.. Merlin.. İlk izlediğim yabancı dizidir. Sonra Doctor who ve Sherlock izlemiştim Arrow ve Flashı unuttum onlarda vardı ama DC dizileri güzel olmuyor .Daredevil güzel diyolar belki izlerim
Ne olacak ki orada![]()
Hm anladım ben hemen burada söyleyeyim. Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Emilia alırsa artık bu töreni ciddiye almamŞu kazansın, bu kazansın. Ödül başkasının hakkıydı gibi muhabbetler işteTöreni izliyorsan arada buraya da bakabilirsin
![]()
Çok fazla sıkıyor bende ara vererek izledim öyle bir çırpıda seri bitiremedimarrow bende izliyorum 3.sezona takıldım kaldım vallahi bir tamamlasaydım![]()
Hm anladım ben hemen burada söyleyeyim. Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Emilia alırsa artık bu töreni ciddiye almam
Çok fazla sıkıyor bende ara vererek izledim öyle bir çırpıda seri bitiremedim![]()
Hoşbuldukhoş geldin fatih kalıcı olursun umarım bende ali 21 yaşındayım okuyoruz 3 yıldır da buradayız 13 yıl olsa da sanırım burada olurum yine![]()
Hm anladım ben hemen burada söyleyeyim. Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Emilia alırsa artık bu töreni ciddiye almam
Çok fazla sıkıyor bende ara vererek izledim öyle bir çırpıda seri bitiremedim![]()