Aa İrfan değil bunun yapımcısı Üç Kuruş'u boşver önemli olan YargıAma onlarda bunu yapacak akıl nerede... Sadece Yargı değil, Üç Kuruş ile ilgili bir şeylerde olabilir.
Aa İrfan değil bunun yapımcısı Üç Kuruş'u boşver önemli olan YargıAma onlarda bunu yapacak akıl nerede... Sadece Yargı değil, Üç Kuruş ile ilgili bir şeylerde olabilir.
Ne değişik final böyleBüyük iht Barışla Dicle evlenecek öyle bitecek
Dilan Çiçek Deniz hariç hepsi kaliteliGüzel konuk deyince benim aklıma gelenler Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli vs. bunlar da hatır için tatili bırakıp gelmezler. Para şart bunları getirmek için de.
🤮🤮🤮Can Yaman gelseydi bari
Oldu BMY daha da düşürsün kaliteyiBu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmeliler Ayrıca bunun neresi iyi konuk ve başına saksı mı düştü de Y*suf Ç*m, B*rak Y*rük, BMY demedin
Mağara adamı Juan YemanTabi canım mükemmel ötesi. Goril rolünden başka bir teklif gelmeyen Juan Yaman'ı oynardı.
Keşkeeee@slhttnmtl gider ayak Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i konuk alıp Yargı'nın reklamını yapsalar keşke.
Ay evet hayatım o kadar boş ki bir tane final haberiyle en büyük şoku geçiriyorum cidden bıkmadın mı boş boş abartmalardan. Tek üzüntüm çöp oğlu çöp diziler sırf reytingi iyi diye 3-4 sezondur devam ederken böyle özel bir işin ekranlara veda etmesi olacak. Gerçi bazıları gibi uzun sürüp rezil olmaktansa 45 bölümde tadında kalması da iyi. Yani istediğin kadar laf atabilirsin beni kışkırtamazsın hadi başka kapıya.@Aserat a hayatının şoku. AB'de aldığı 2 reytingi de kaybedince öne çekilmesi son derece normal, reklamlardan kazanması da bi yere kadar.
Diziye olan saçma bağlılığını bildiğim için ne kadar inkar edersen et şok yaşıyorsun.Ay evet hayatım o kadar boş ki bir tane final haberiyle en büyük şoku geçiriyorum cidden bıkmadın mı boş boş abartmalardan. Tek üzüntüm çöp oğlu çöp diziler sırf reytingi iyi diye 3-4 sezondur devam ederken böyle özel bir işin ekranlara veda etmesi olacak. Gerçi bazıları gibi uzun sürüp rezil olmaktansa 45 bölümde tadında kalması da iyi. Yani istediğin kadar laf atabilirsin beni kışkırtamazsın hadi başka kapıya.