Menajerimi Ara'nın Finali Öne Çekildi! | Star TV

Büyük iht Barışla Dicle evlenecek öyle bitecek :A
Ne değişik final böyle :A
Güzel konuk deyince benim aklıma gelenler Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli vs. bunlar da hatır için tatili bırakıp gelmezler. :A Para şart bunları getirmek için de. :A
Dilan Çiçek Deniz hariç hepsi kaliteli :bhr:
Can Yaman gelseydi bari :A
🤮🤮🤮
Bu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmeliler :A Ayrıca bunun neresi iyi konuk ve başına saksı mı düştü de Y*suf Ç*m, B*rak Y*rük, BMY demedin :A
Oldu BMY daha da düşürsün kaliteyi :A
Tabi canım mükemmel ötesi. Goril rolünden başka bir teklif gelmeyen Juan Yaman'ı oynardı. :F
Mağara adamı Juan Yeman :F
@slhttnmtl gider ayak Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i konuk alıp Yargı'nın reklamını yapsalar keşke. :A
Keşkeeee :bhr:

@Aserat a hayatının şoku. :F :F AB'de aldığı 2 reytingi de kaybedince öne çekilmesi son derece normal, reklamlardan kazanması da bi yere kadar.
Ay evet hayatım o kadar boş ki bir tane final haberiyle en büyük şoku geçiriyorum cidden bıkmadın mı boş boş abartmalardan. :A Tek üzüntüm çöp oğlu çöp diziler sırf reytingi iyi diye 3-4 sezondur devam ederken böyle özel bir işin ekranlara veda etmesi olacak. Gerçi bazıları gibi uzun sürüp rezil olmaktansa 45 bölümde tadında kalması da iyi. Yani istediğin kadar laf atabilirsin beni kışkırtamazsın hadi başka kapıya. :A

Ay evet hayatım o kadar boş ki bir tane final haberiyle en büyük şoku geçiriyorum cidden bıkmadın mı boş boş abartmalardan. :A Tek üzüntüm çöp oğlu çöp diziler sırf reytingi iyi diye 3-4 sezondur devam ederken böyle özel bir işin ekranlara veda etmesi olacak. Gerçi bazıları gibi uzun sürüp rezil olmaktansa 45 bölümde tadında kalması da iyi. Yani istediğin kadar laf atabilirsin beni kışkırtamazsın hadi başka kapıya. :A
Diziye olan saçma bağlılığını bildiğim için ne kadar inkar edersen et şok yaşıyorsun. :A

Hee çok özel bir iş, batırdılar, sıvadılar, ne özeli. basit romcom dizisine döndü de bıraktım, dengesiz senaryosuyla insanı diziden soğuttular. Uzun süren diziler rezil olmuyor böyle MA gibi 1 reytinglerde sürünenler rezil oluyor görüldüğü üzere. :Z

Seni kışkırtmak için bile kolumu kıpırdatmam, sen zaten kendi dizilerinin başarısızlıkları yüzünden 7/24 kışkırmış bir halde yaşıyorsun. :F

Senarist değişikliği öncesi, ne kadar güzel bölümler izliyorduk. Yapım şirketi gün değiştirmeyi denemeden, senaristi değiştirdi ve sonrasında olanlar oldu. Keşke ilk senaristler ile pazar günü devam etseydi. :(

Geçen hafta izlemeyi tekrar bırakmıştım, final bölümünü izlerim artık. En yakın zamanda oyuncularını da daha güzel işlerde görürüz umarım.

Bu arada son iki bölüme güzel konukların geleceğini ve Canan Ergüder'in tedavi durumundan ötürü geleceğini hiç zannetmiyorum ama en azından Serhat Teoman gelse bari. :(

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem