Menajerimi Ara'nın Finali Öne Çekildi! | Star TV

Aynı bölüme Beren ve Kıvancı getirselerdi böyle olmazdı :A
İlla Beren ve Kıvanç şart değildi tabi. Ama gün değişikliği sonrası öyle güzel konuklar getirilmedi, güzel konuk getirilmediği gibi senaryoyu da mahvettiler.

Bu sezon yapım şirketinin senarist kurbanı olan ikinci dizisi oldu resmen. :(

• Güldürdün
Reactions: cookies
Dizi aslında ilgi görebilecek türden, kaliteli de bir dizi bence :A O konuya girmek istemiyorum ama bilgim 0. Neyse zaten sanırım o da kurtarmadı ki final yapıyor :A
------

Yuh artık bi de hint fakiri de istersen :A Tüm güzel oyuncuların kaşesi yüksek mi :A
Güzel konuk deyince benim aklıma gelenler Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli vs. bunlar da hatır için tatili bırakıp gelmezler. :A Para şart bunları getirmek için de. :A

Güzel konuk deyince benim aklıma gelenler Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli vs. bunlar da hatır için tatili bırakıp gelmezler. :A Para şart bunları getirmek için de. :A
Bu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmeliler :A Ayrıca bunun neresi iyi konuk ve başına saksı mı düştü de Y*suf Ç*m, B*rak Y*rük, BMY demedin :A

Bu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmeliler :A Ayrıca bunun neresi iyi konuk ve başına saksı mı düştü de Y*suf Ç*m, B*rak Y*rük, BMY demedin :A
Sevseniz de sevmeseniz de Dilan Çiçek Deniz gayet iyi oyuncu. :A Diziye de yakışırdı. :bhr: Yusuf Çim yazacaktım da, vazgeçtim. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
  • İlginç
Reactions: cookies