Sıradan romantik komedi olmuştu diziDizi aslında ilgi görebilecek türden, kaliteli de bir dizi benceO konuya girmek istemiyorum ama bilgim 0. Neyse zaten sanırım o da kurtarmadı ki final yapıyor
Sıradan romantik komedi olmuştu diziDizi aslında ilgi görebilecek türden, kaliteli de bir dizi benceO konuya girmek istemiyorum ama bilgim 0. Neyse zaten sanırım o da kurtarmadı ki final yapıyor
İlla Beren ve Kıvanç şart değildi tabi. Ama gün değişikliği sonrası öyle güzel konuklar getirilmedi, güzel konuk getirilmediği gibi senaryoyu da mahvettiler.Aynı bölüme Beren ve Kıvancı getirselerdi böyle olmazdı
Yeni senaristlere dizi çok iyi bir hal almıştı ama devamını anca böyle getirebildiler herhaldeSıradan romantik komedi olmuştu dizi
Güzel konuk deyince benim aklıma gelenler Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli vs. bunlar da hatır için tatili bırakıp gelmezler.Dizi aslında ilgi görebilecek türden, kaliteli de bir dizi benceO konuya girmek istemiyorum ama bilgim 0. Neyse zaten sanırım o da kurtarmadı ki final yapıyor
------
Yuh artık bi de hint fakiri de istersenTüm güzel oyuncuların kaşesi yüksek mi
Beren ve Kıvanç şarttıİlla Beren ve Kıvanç şart değildi tabi. Ama gün değişikliği sonrası öyle güzel konuklar getirilmedi, güzel konuk getirilmediği gibi senaryoyu da mahvettiler.
Bu sezon yapım şirketinin senarist kurbanı olan ikinci dizisi oldu resmen.
Olsa çok güzel olurdu...Beren ve Kıvanç şarttı
Can Yaman gelseydi bariOlsa çok güzel olurdu...Ama sadece hayal olarak kaldı.
Bu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmelilerGüzel konuk deyince benim aklıma gelenler Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli vs. bunlar da hatır için tatili bırakıp gelmezler.Para şart bunları getirmek için de.
Sevseniz de sevmeseniz de Dilan Çiçek Deniz gayet iyi oyuncu.Bu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmelilerAyrıca bunun neresi iyi konuk ve başına saksı mı düştü de Y*suf Ç*m, B*rak Y*rük, BMY demedin
Tabi canım mükemmel ötesi. Goril rolünden başka bir teklif gelmeyen Juan Yaman'ı oynardı.Ne güzel olurdu.@slhttnmtl
Can YamanBu yüzden bir yaz dizisinde oynayan birini getirmelilerAyrıca bunun neresi iyi konuk ve başına saksı mı düştü de Y*suf Ç*m, B*rak Y*rük, BMY demedin
Adam İtalyada dizi çektiTabi canım mükemmel ötesi. Goril rolünden başka bir teklif gelmeyen Juan Yaman'ı oynardı.
Tabi canım dünyanın en yetenekli oyuncuları ikisi de.Sevseniz de sevmeseniz de Dilan Çiçek Deniz gayet iyi oyuncu.Diziye de yakışırdı.Yusuf Çim yazacaktım da, vazgeçtim.
Fikrim üsttedirCan Yaman
------
Adam İtalyada dizi çekti
Yusuf Çim yazlık dizilerde oynamıyor ki ilginç şekilde.Oynasa tutar belki ama gidip sezon dizilerinde çakılıyo 😱Sevseniz de sevmeseniz de Dilan Çiçek Deniz gayet iyi oyuncu.Diziye de yakışırdı.Yusuf Çim yazacaktım da, vazgeçtim.
Kudurgun fanlar yüzünden el üstünde tutuldu çünküCan Yaman
------
Adam İtalyada dizi çekti
Akrep devam etmeseydi bu kadar bir yaz dizisinde oynardı illa ki ve rahat tutardı dizi.Yusuf Çim yazlık dizilerde oynamıyor ki ilginç şekilde.Oynasa tutar belki ama gidip sezon dizilerinde çakılıyo 😱
Çilek Kokusu'nda gördük, herhalde başka bir yaz dizisi daha vardıYusuf Çim yazlık dizilerde oynamıyor ki ilginç şekilde.Oynasa tutar belki ama gidip sezon dizilerinde çakılıyo 😱
Yaaaa keşkeeee, bu harika dizi önceden duyurulmuş olur@slhttnmtl gider ayak Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i alıp Yargı'nın reklamını yapsalar keşke.
Ama onlarda bunu yapacak akıl nerede...Yaaaa keşkeeee, bu harika dizi önceden duyurulmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?