Ben de plan program işlerini sevdiğim için hangi dizi hangi gün olur diye planlama yapmak isterim direkt ilk 3 kanal arasına sokarım.Bu kanalların yönetim toplantılarına bir gün beni alsalar15 dk yeter bana
Öyle bir ikna ederim ki anlatamam sana
![]()
Ben de plan program işlerini sevdiğim için hangi dizi hangi gün olur diye planlama yapmak isterim direkt ilk 3 kanal arasına sokarım.Bu kanalların yönetim toplantılarına bir gün beni alsalar15 dk yeter bana
Öyle bir ikna ederim ki anlatamam sana
![]()
Link atsana bana dm'denBen de plan program işlerini sevdiğim için hangi dizi hangi gün olur diye planlama yapmak isterim direkt ilk 3 kanal arasına sokarım.Yazdın mı izleyici temsilcisine.
![]()
Bu dizinin sorunu gün değil senaryo@denizz19 gündemde bir gün değişikliği var mı? Dizi elden gidiyor bak![]()
Gün şuan en etkili faktör ama. Senaryoyu entrika ve dram ağırlıklı yapsalardı zaten yüksek olurdu reytingler. Ama komedi tarzında ilerlediği için senaryoda çok sıkıntı yok. 1-2 karakter bozuyor diziyi. Ekranda zaten komedi tarzı en az tutan şey Türkiye'de.Bu dizinin sorunu gün değil senaryo
Masumlar Apartmanı gelmeden önce 6 reyting alıyordu ve senaryoda o günden bu yana değişiklik olmadı. İkisi de aynı kitleye hitap eden işler ve büyük kısmı yeni diziye gittiği için Menajerimi Ara'ya bir şey kalmadı.Bu dizinin sorunu gün değil senaryo
Kendimi avuturken ben.Masumlar Apartmanı gelmeden önce 6 reyting alıyordu ve senaryoda o günden bu yana değişiklik olmadı. İkisi de aynı kitleye hitap eden işler ve büyük kısmı yeni diziye gittiği için Menajerimi Ara'ya bir şey kalmadı.
Reyting listeleri her şeyi gösteriyor sallamıyoruz.Kendimi avuturken ben.![]()
Senaryo kısmı için dedim hani inatla kabul etmiyorsun ya.Reyting listeleri her şeyi gösteriyor sallamıyoruz.![]()
Yoo çünkü sorun yok.Senaryo kısmı için dedim hani inatla kabul etmiyorsun ya.![]()
Gün değişikliği duymadım ama azıcık akılları çalışıyorsa Cumartesi'ye alırlar@denizz19 gündemde bir gün değişikliği var mı? Dizi elden gidiyor bak![]()
O zaman Twitter'da seni takip edenlere duyur da bu dizinin fanları İzleyici Temsilcisi'ne mesaj yazsın gününün değişmesi için.Gün değişikliği duymadım ama azıcık akılları çalışıyorsa Cumartesi'ye alırlarİGKG final yapsın
![]()
İGKG de başka günde denenebilir. Hep dramın olduğu bir günde belki dikkat çeker.Gün değişikliği duymadım ama azıcık akılları çalışıyorsa Cumartesi'ye alırlarİGKG final yapsın
![]()
Sonra üzerime saldırsın Elçin ve Ozan fanlarıO zaman Twitter'da seni takip edenlere duyur da bu dizinin fanları İzleyici Temsilcisi'ne mesaj yazsın gününün değişmesi için.![]()
Ben de izliyorum diziyi.
Evet öyle iddia ediyorum böyle göndermeli yazmak yerine direkt bana söyleyebilirdin.Hala dizinin senaryosunda sıkıntı olmadığını iddia edenler var. Bunu orjinalini izleyenlerin söylemesi beni daha da üzüyor.![]()