Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Feris ve Çınar gözümde Andrea ve Gabriel'i çoktan solladı bile. :bhr: Yine harikalar. :Z

Evet öyle iddia ediyorum böyle göndermeli yazmak yerine direkt bana söyleyebilirdin. :) Bence şu an yüksek reyting alan pek çok işten daha iyi bir senaryosu var.
Yok abla üstten aşağı okuyup inerken alıntı yapmayı unuttum o yüzden direkt yazayım dedim. :d Senaryosu şu an öyle ahım şahım bir durumda değil ama bu iyileşmeyeceği anlamına gelmiyor. Bir kaç değişiklikle hak ettiği oranlara çıkabilir.

Yok abla üstten aşağı okuyup inerken alıntı yapmayı unuttum o yüzden direkt yazayım dedim. :D Senaryosu şu an öyle ahım şahım bir durumda değil ama bu iyileşmeyeceği anlamına gelmiyor. Bir kaç değişiklikle hak ettiği oranlara çıkabilir.
Abla mı. 😱

Hem o hem isimden anlaşılmıyor hem de parlak görünce sulanıyorsun haliyle öyle sanıyor olabilirler. :A Bak @serhatt da sulanıyor ama o isimden kazanıyor. :A
Valla bu saatten sonra benliğimi değiştiremem ama @mesmeso61 nispeten eski üye olduğu için biliyor sanıyordum şoktayım. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Özgür
@Dosi 'ye abla derken sana da yanlışla yazdım. Forumda artık isimlere mi dönsek ya? :D
Yanlışlıklaysa sevindim çünkü diğer türlü bu kadar yıl kendimi tanıtamadığım için üzülürdüm. :A

Bundan sonra sadece diziyi izleyenler fragman, ön izleme tarzı şeyleri paylaşsa? Nasılsa Baraj'ı izliyorsun burayı biz halledebiliriz. :D

Resmen kendi dizilerinin düşüşünü anlatıyorlar. :A

Yeni dizi başlayıp zirvede yer alınca Peri Masalım’ın düşmesi = Masumlar Apartmanı gelince Menajerimi Ara’nın düşmesi. :A