Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Yorumum biraz geç geldi ama yinede yapayım

2. bölüm gayet güzeldi. Her ne kadar jenerikte ilk sırada yer almasa da Ahsen Eroğlu bu dizinin ana başrolü benim için. Zaten onun üstünden de gidiyor gibi duruyor. Tabi diğer menajer karakterlerini canlandıran oyuncular ve performansları hakkında yorum bile yapamam ama dizi resmen yeni bir star çıkarıyor. Deniz Can Aktaş'da başarılı ancak Ahsen Eroğlu biraz fark attı performansıyla.

Kıraç karakterinin iyi niyeti birkaç bölüme ortaya çıkarılmalı yoksa seyirci nefret edecek Kıraç'tan
Dicle seyircinin sevdiği tatlı kız, Kıraç'ta kötü adam gibi duruyor şuan

Dicle-Barış sahneleri dozundaydı bence. Burada bir iki eleştiri gördüm Barış'ın sahneleriyle alakalı. Orjinali gibi olmasını istiyorsak yerlisini izlemeye de gerek yok bence. Değişiklikler olmalı ki akılda kalıcı olsun. Ki ben Barış sahnelerinin fazla olmasına da karşı değilim. Başrol karakterlerinden birisi ve dış görünüşüyle sektöre atılan alaylı oyuncuların yaşadığı yada yaşayabileceği durumları çok iyi anlatıyor. Yüzeysel konu işleseler karakteri yan rol gibi bir şey olurdu. Bence tam dozunda.

Bu arada reytinglerde 3. bölümde zirveye çıkacak gibi yada zirve yarışına dahil olacak gibi diyeyim

Reactions: mesmeso and Aserat
Barış’ın hikayesi gayet güzel ama abisi ve arkadaşlarıyla olan sahneler sıkıyor. Mesela Barış’ın Dicle ile olan sahneleri, sette olan sahneleri gayet güzel. Orijinali gibi olmasını istememiz gayet doğal çünkü su gibi akan bir işten bahsediyoruz.

Burada düzgünce eleştiriyoruz ama öyle istiyorsanız izlemenize gerek yok çıkışı biraz yersiz olmuş bence.

İzledim. Güzel bir bölümdü, Barış sahneleri biraz sıkıcıydı.
Feris bu bölüm çok iyiydi

Nükhet Duru'nun enerjisinide çok sevdim.

Beren karakterine hiç ısınamadım. Keşke farklı bir isim canlandırsaydı. Gerçekte de torpil ile girmiş galiba diziye

Reactions: mesmeso
Hayır çıkış yapmadım düşüncemi belirttim
Ki ben '' Orjinali gibi olmasını istiyorsak yerlisini izlemeye de gerek yok bence. Değişiklikler olmalı ki akılda kalıcı olsun. '' diyerek kırıcı olmayacak bir şekilde yazmışım.
Süre sıkıntısını düşünürsek su gibi akan bir dizi olmaz bence bizim ülkede. Sıkıcı kısımları da olacak mecbur.
Keşke şu koronadan dolayı yasak gelse sette çalışma süreleriyle ilgili. Hem dizi süreleri de kısalmış olur o zaman.

Ercan Kesal da bu bölümdeymiş. 😱 Derya Baykal ve kızı için de 3. bölüm denilmişti eğer bir değişiklik olmamışsa bayağı yıldızlar geçidi olacak bu hafta.

Yine çok iyi bir bölüm geliyor.
Çağatay olumlu etki yaratır umarım diziye.
Çok iddialı bir bölüm geliyor.

https://twitter.com/x/status/1301623115261317123

Şu an yeni izliyorum ve aşiret dizi göndermesi hoşuma gitti