Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Bölüm güzel gidiyor umarım ikinci yarı batırmazlar...
------

Dicle ve Emrah'ın junior menajerlik konusuna girilecek sanırım yakında.

Son düzenleme:
Reactions: Carpe Diem
Son bölümlere göre daha iyi gibi bölüm total 4 AB 5 üstü gelir gibi.

Reactions: hayret bi şey
Geçen hafta ekşide bir yorum dikkatimi çekmişti, bölümü dikkatli izleyince hak verdim. Aynı şey bu hafta da dikkatimi çekiyor. Konuklar belli ki son anda değişiyor ya da bir şey oluyor. Geçen hafta Dicle, Gülin ve Emrah Ushan Çakır ile ilgili telefon görüşmeleri yaparken ağızlarından Ushan Çakır lafı dublajla sonradan eklenmişti. Çünkü hem sesin dublaj olduğu hem de oyuncuların dudak hareketlerinden Ushan çıkmadığı çok belki.
Belli ki bölüm çekilirken başka bir isimden bahsediyorlardı.

Bu bölümde Erhan Yazıcıoğlu öyle. Ajans sahneleri belli ki önceden çekilmiş çünkü ajans sahnelerinde Erhan Yazıcıoğlu denildiğinde ses bir garip oluyor.
Bu sefer dudak okuyamadım ama belli.
İzlesene bi geçen bölümü @Aserat

Keko sana benzer boğarım seni.!
------

Bir Mucize Olsun.
Yalan mı canım.

Reactions: mesmeso and serhatt
Evet benim de dikkatimi çekti. Normalde Cihat Tamer gelecekmiş ama kızı izin vermemiş onu düşünüp yazmışlarsa ondandır.

Bu arada Hayrettin için de Koray diye birini canlandıracak denilmişti ama kendi olarak geldi.
Demiştim konuktur diye.

------

Ekin Ataların başına saksı mı düştü acaba? Junior menajerlik falan, şaşırtıyor.
Galiba Netflix'i açıp orijinalini izleyecek vakit buldu.
Senaryodan kalan zamanlarda onu izliyordur.

Külliyen hem de.

Reactions: Özgür
Dicle'nin babası çaycı Bekir diye aşırı komik bir yalan bekledim nedense sonda

Bölüm güzeldi, ne kadar konuk hikayesi geri planda kalsa da menajerlerin çatışması iyiydi. Dicle'nin junior menajerlik muhabbetine yavaştan girmeleri güzel ama bu işe Emir ile girmesi tam Ekin Atalar'lık hareket. Şu konuyu bile üçgene bağlayacak belli ki. Ben halbuki Jülide ile ilgilenir diye umuyordum. Hatta Emrah ve Dicle aynı anda Jülide'yle ilgilenip onu başarılı bir kariyere yönlendirseler müthiş olurdu. En azından orjinaliyle biraz da olsa alakalı bir şeyler yazmaya başladı şükür

Mayda ve Beren'in her yerden çıkmaları sıktı artık. Özellikle Beren'in ajan gibi davranması iyice sıktı. Bunların yanında bir de Aydın var, o apayrı bir konu. Elimizde Ece, Beren, Mayda, Aydın ve ajanstaki köstebekle beraber 5 tane ajan var resmen. Mayda hariç hepsi de Serkan'a çalışıyor. Pek gerçekçi bir içerik olmadı bu.

Feris'in Mayda'ya iyice kurulması hoşuma gidiyor. İlerleyen bölümlerde rest çekecek gibi görünüyor.

Bölümün en beğendiğim kısmı ise kesinlikle Feris ve Dicle'nin yan yana olduğu tüm sahneler. Spor salonu sahnesi bayağı eğlenceliydi. Dicle'nin spor hocalığına soyunması da cabası
Bu bölüm asistanların birlik olması da çok güzeldi. Gülin keşke Yetkin Dikinciler muhabbeti öncesinde de böyle olsaydı. Gerçek ortaya çıkınca yine kin kusacak belli maalesef

Dicle-Barış atışması güzel gidiyor ama uzatmasınlar artık.

Ve ek olarak bölüm içinde çok fazla oyuncunun adı geçti. Umarım yakında görürüz konuk olarak.

Bana kalırsa Survivor başlayacağı zaman iyi konuklar seçmeye çalışmalılar, yoksa görünen köy kılavuz istemiyor maalesef

Baba biz kaç haftadır ne izliyoruz ya? Bakın gram yalanım yok Barış çıktığında telefonla oynuyorum televizyona bakmıyorum. Yeter artık sıkıldım şu saçma aşk üçgenini görmekten.

Ha aşk üçgeni demişken yeni üçgenimiz de hayırlı olsun. Dizi hiç karışık değilmiş gibi bir de Serkan-Mayda-Kıraç üçgenimiz oluştu. İyice yaz dizisine döndük.

Yetkin Dikinciler'i çok özlemişim. Keşke saçma sapan isimler yerine onun süresi biraz daha uzun olsaydı. Hayrettin sahneleri de eğlendirdi beni.

Gülin sonunda olması gereken kimliğe büründü. Bu kadın normalde şirketin eli ayağı ama bizde şirret birisi olarak gösteriliyordu. Gülin tatlı bir insan olarak gösterilmeye devam edilmeli.

Hacı bizim birde köstebek hikayemiz vardı ne oldu onu ya? Köstebek kış uykusuna mı yattı? Gereksiz yere uzatıldı o konu. Sonu iyi bitebilirdi ama bizim senaristimiz uzatıp sakız yaparak saçmalama şıkkını seçti.

Bakalım senaristimiz Feris'i kime aşık edecek. Aşık edeceğine adım kadar eminim yoksa ona göre bu dizi aşk olmadan ilerlemez. Bir ara Çınar ile çift olacaklar diye korkmadım değil.

Dizide şu an tek düzgün giden şey Çınar ve Jülide ilişkisi. Tabi bu hala hikayelerini yavaş aktığı gerçeğini değiştirmiyor. Bizim Jülide çoktan filmi çekip başarısız olmalıydı ama daha yeni menajer değiştirdi kız.

Yardımcı menajerlik rezaletini girmek bile istemiyorum. Kardeşim şu diziyi yazmadan önce hiç mi orjinaline bakmadın ya? Cidden şu güzelim konuyu da gittin hiç ettin. Vallahi bu kadın elini attığı yeri kurutuyor. Şimdi bizim Emrah ve Gülin kıskanmak yerine buna hemen de yardım eder.

Dizi Survivor gelene kadar kendine çeki düzen verdi verdi yoksa Şubat ayının sonuna doğru arşivlerdeki yerini alır.

Sıkıntı Barış da değil asıl sıkıntı Emir karakteri girdikten sonra hem Barış hem de Dicle'nin karakter yapısının 180 derece döndürülmesi. Burak Tozkoparan'la ilgili sıkıntım yok ama Emir karakteri uğursuz bir karakter benim için
Şu menajerlik işine Emir ile girmesi falan aşırı yaz dizisi moduna bağlıyor artık. Geçtiğimiz bölüm üçgenden vazgeçti diye sevinmiştim ama vazgeçmemiş senarist hanım.

Birde Serkan-Kıraç savaşı var. Bana hiç haz vermiyor, bende onları izlerken telefonla oynuyorum

Kısaca diziye renk katar diye sonradan soktukları iki oyuncu da şuan işe yaramıyor, hatta onlar için olan karakterlerin baştaki tutarlılığı bile değiştirildi ve bu yeni oyuncular sürekli kendini tekrar eden karakterler (Serkan'ın sürekli her şeyden haberi olması gibi) oldukları için artık sıkıcı da olmaya başladılar. Reytinglerin düşmesine en büyük iki etken bu iki karakterin gereksiz sahneleri , ek olarak konuk hikayelerinin ve konukların çok özenle seçilmemesi. Mesela dün en güzel hikaye Yetkin Dikinciler'in baba hikayesiydi ama oldu bittiye getirilmiş. Hayrettin de fena değildi ama bir konu bütünlüğü yoktu sanki onda.

Kısaca son bölümlerimiz olabilir ekranda
Böyle giderse 26 final diyorum ben

Reactions: mesmeso
Ben yine Survivor başlayana kadar final yapmaz diyorum.

Reactions: Carpe Diem