Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Bence o sahneye kadar ki davranışları son bir kaç bölümdür ihanet gibiydi. Ne istediğini bilmeyen haller, dinlemeden rest çekmeler vs gibi. Onların yanında bu sırıtmıyor hatta sonunda be dedirtiyor.

Bunların işini de senarist uzatır zaten. Sezon sonunda Kıraç'ın babası olduğu, barışla ilişkisi vs tüm sırlar ortaya çıkar ve sezon finali.

Reactions: Aserat
Dediğim gibi eğer Emir meselesi bitecekse Dicle'nin bu hallerini bile kabul edebilirim ama bu kız başkası varken Barış'ı hayal edecek biri de değildi.
Nejat'la birlikte Emir de çıksın madem.

Sezon finali olursa tabii.
Gerçi reytingler böyle giderse olur ama Haziran'a daha çok var ve senarist de her şeyi eline yüzüne bulaştırmaya meyilli.

Reactions: hayret bi şey
Çıksın artık, aşk üçgenine hizmet etmekten başka bir sahnesi yok zaten.

Tek korkum Survivor başlayınca tepetaklak olmak. Onu da yarışma başlayana kadar adamakıllı senaryo yazarak izleyiciyi kendine bağlayıp çözebilir ama emin değilim
Reytingler iyice yükselirse konukların kalitesi de yükselecek buna inanıyorum. O yüzden tez zamanda 6+ reytinglere çıkmalı bu dizi. Yoksa Survivor bu dizinin sonu olabilir.

Reactions: Aserat
Şimdi bölümü izlemeye başladım. Ay Yapım'ın elinde o kadar çift varken gidip hayali bir çift yaratması aşırı komik olmuş. Yılbaşından sonra senarist kendini düzeltmezse önce orjinal yapımın senaristine şikayet daha sonra da bizim yapımcıya şikayet maillerim başlıyor.

Bana da haber ver bende atayım, birden fazla kişi olursak dikkat çekeriz

Orjinal çift konusu ancak bu kadar kötü işlenebilirdi bu arada. Sinirlerine hakim ol lütfen

Reactions: mesmeso
Survivor bu sene karantina yüzünden izlendi diziler tekrar başlamışken o kadar yüksek alamaz. İlk hafta çok iyi reyting alır tabii ama sonra MC seviyesine düşer o yüzden çok farklı bir durum olacağını sanmıyorum şimdilik.

Aşk-ı Memnu'daki çocuk, Öykü Çelik, Hayrettin vs Acun iyi kadro kuruyor gibi. O yüzden korkum var biraz.
Neyse olmadı yine gün değiştirir kanal

Survivor pazar akşamları her zaman güçlü olmuştur.

Yeni bölüm ön izlemesinde Altın Portakal falan diyor. Kıraç ve Leyla’dan bahsediyor, bu da demek oluyor ki Serkan Dicle’yi biliyor. Ama ne alaka bunla intikamın? Leyla’ya mı aşıktı diyecem o da olamaz bayağı yaş var.
Ekin Atalar sen nasıl bir senaristin allah aşkına ya çorba ettin diziyi.
Avut kendini.
Her pazar eleme var be yüksek alıyor hep.

Aşk-ı Memnu'daki çocuk, Öykü Çelik, Hayrettin vs Acun iyi kadro kuruyor gibi. O yüzden korkum var biraz.
Neyse olmadı yine gün değiştirir kanal
Survivor pazar akşamları her zaman güçlü olmuştur.
Tabii ki etkileme ihtimali çok yüksek ama Survivor'ın geçen sezondaki gibi büyük bir üstünlük kuracağını sanmıyorum pazar en fazla 8-9 alır bence.

Tabii ki etkileme ihtimali çok yüksek ama Survivor'ın geçen sezondaki gibi büyük bir üstünlük kuracağını sanmıyorum pazar en fazla 8-9 alır bence.
Survivor'un 12 reytingi ho.

------

Dicle'nin babası için kurgusal ünlü sallayacaklar diye endişelenmiştim şanslı isim Yetkin Dikinciler çıktı.
Onu gördüm gülme krizine girdim. Cidden hiç aklımda yoktu. Çok sevindim onun olmasına.

------

Ekin Atalar... Ömrümde senin kadar kötü bir uyarlama yapan senarist görmemiş olabilirim. Tez zamanda bu kötülüğün karşılığını bulursun umarım. Bu kadının orjinal yapımı izlediğine dair olan şüphelerim her bölüm gittikçe artıyor.

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
16. BÖLÜM

Ushan ve Melis sahneleri sıktı biraz ya, konuk isimlerin bölüm boyuna yayılması çok hoşuma gidiyor ama nedense bu hikaye fazla da içine çekemedi beni. Ushan & Melis ikilisi Kıraç'tan ayrılarak Serkan'a gitti. Kıraç ve Serkan'ın arası iyice kızışıyor.

Çınar ve Jülide sahneleri başta çok güzel geldi ama bölüm boyu görmek de sıktı yani. Anne ve babası da çok keyifli geldi başta, evlilik/nikah mevzuları falan biraz uzadı gibi geldi bana.

Dicle'nin Gülin'i kandırdığı kısımda babasının Yetkin Dikinciler olduğunu söylemesi...

Dicle ve Barış sahneleri görelim bol bol, Emir ile olan sahnelerine sıkılıyorum zaten. Emir yavaştan veda etsin, yılın çifti gümbür gümbür geliyor.

Of her fragman sonuna Dicle-Kıraç olayını heyecan olarak koyuyorsunuz ama yemiyoruz. Gülin Yetkin Dikinciler olayını Mayda'ya yetiştirdi Mayda da onu söylüyor işte.

Gülben (Masumlar Apartmanı) ve Dicle dengesizlikte yarışır hale geldi.
İlk başta çok iyi yazılan iki kadın karakterin senaristler tarafından değersizleştirilmeye yüz tutması üzücü.

Eleştirmeyeceğim
Eleştirdikçe daha kötüsü geliyor
Ama söylemeden de geçemeyeceğim Dicle-Barış'ın pes etme muhabbetini klasik romantik komedi gibi değil de daha ciddi olmasını bekliyordum. Suyunu çıkarmış Ekin hanım. Dicle böyle bir karakter değil!!

Eleştirdim