Emre Ozansoy
Moderatör
Sonunda döndün ya yarışmanı bitirip kaçtın3 hafta yoktum buralar kurak araziye dönmüş gibiNeyse YökDil yeni tarih açıklanana kadar buralardayım konuyu hareketlendirelim biraz.
Bu arada geçen 2 bölümü eleştirmeye kalksam büyük ihtimal banlanırımDiziye yazık ediyorlar. O kadar çok mantık hatası vardı ki, yeni senarist eskisinin yazdığı bölümleri izlememiş ve karakterlerin durumlara nasıl tepki vereceğini bilmiyormuş gibi senaryo yazmış. Ayrıca şu Emir Bindal karakteri diziden tez zamanda çıksın artık, replikleri vs o kadar saçma ki kafayı yiyorum izlerken. Yürümüyor koşuyor resmenReytinglere de gram etkisinin olduğunu düşünmüyorum
Sınav tarihi yeniden açıklansın yine kaçarım tahminimceSonunda döndün ya yarışmanı bitirip kaçtın
Benim de üniversite sınavı var ama kopamıyorum belki aylar ilerledikçe ben de kaçarımSınav tarihi yeniden açıklansın yine kaçarım tahminimceForuma girince çıkamıyorum çünkü
Çalışmaya engel oluyorsa vermek mantıklı aslında. Kazandıktan sonra doyasıya girersin zatenBenim de üniversite sınavı var ama kopamıyorum belki aylar ilerledikçe ben de kaçarım
Pek bir forum ve idare ettiğim sayfam dışında problemim yok her yer kapalı olunca da evde çok vakit var ama normale dönerse okul büyük ihtimalle girememÇalışmaya engel oluyorsa vermek mantıklı aslında. Kazandıktan sonra doyasıya girersin zaten
Çok değişik bir dönemdeyiz şuan, Allah herkese kolaylık versin 🙏🙏Pek bir forum ve idare ettiğim sayfam dışında problemim yok her yer kapalı olunca da evde çok vakit var ama normale dönerse okul büyük ihtimalle giremem
Rabbim göster gücünü de bitir artık şu diziyi. Bitsin artık bu azap ve çile.
Şöyle söyleyeyim şu anda burada olan hiçbir şey (Çınar-Jülide aşkı hariç) orijinalde yok.@Aserat
Gel senle diğer diziyi izleyen 2 kişi olarak bakalım fragmana14. Bölümde vardım
Olaylar sarpa sarıyor. Orjinalde bu var mı?
Şunu yazıp üstte bana sinir bozucu atmana o kadar güldüm ki.Şöyle söyleyeyim şu anda burada olan hiçbir şey (Çınar-Jülide aşkı hariç) orijinalde yok.
Ne olursa olsun bitmesini istemiyorum böyle bir ekip tekrar bir araya gelmez.Şunu yazıp üstte bana sinir bozucu atmana o kadar güldüm ki.
Oooo kimler gelmiş3 hafta yoktum buralar kurak araziye dönmüş gibiNeyse YökDil yeni tarih açıklanana kadar buralardayım konuyu hareketlendirelim biraz.
Bu arada geçen 2 bölümü eleştirmeye kalksam büyük ihtimal banlanırımDiziye yazık ediyorlar. O kadar çok mantık hatası vardı ki, yeni senarist eskisinin yazdığı bölümleri izlememiş ve karakterlerin durumlara nasıl tepki vereceğini bilmiyormuş gibi senaryo yazmış. Ayrıca şu Emir Bindal karakteri diziden tez zamanda çıksın artık, replikleri vs o kadar saçma ki kafayı yiyorum izlerken. Yürümüyor koşuyor resmenReytinglere de gram etkisinin olduğunu düşünmüyorum
Anladım, ilk bölümler sonrası kendi kafalarına göre gitmişlerŞöyle söyleyeyim şu anda burada olan hiçbir şey (Çınar-Jülide aşkı hariç) orijinalde yok.
Aynen sınav tarihi açıklanana kadar buralardayımOooo kimler gelmişgeçen bir konuda kulağını çıtlatmıştım.
Okudum yorumları, tekrar ara vereceksin galiba. Eğitim en önemlisi. Ben okulumu bitirmeden aktif olmamıştım forumda
Anladım, ilk bölümler sonrası kendi kafalarına göre gitmişler
Dicle’nin, Serkan’ın teklifine cevabı merakla beklenirken, Feris’in yapacağı hamle hem ajans hem de Dicle için yeni bir dönüm noktası olur. Feris, oyuncusu Hülya’nın sette yaşadığı krizi çözmeye çalışırken onu bekleyen büyük tehlikeyi herkesten önce fark eder. Kıraç, hem şarkıcı hem de oyuncu olan Murat Dalkılıç’ı ünlü bir yönetmenin filminde oynatabilmek için akıllara gelmeyecek ilginç bir yol dener. Peride’nin ajanstaki muhbiri bulmak için oynadığı oyun hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır. Çınar ise kendisini ailesinin yaptığı sürprizin ortasında bulur. Dicle, Barış’la yaşadığı yüzleşme de yeni bir gerçekle sarsılır. Hakkında çıkan sansasyonel haberler taşları yerinden oynatırken Dicle’yi evde büyük bir sürpriz beklemektedir. Serkan ve Kıraç, artık herkes için geri dönülmez bir savaşın içindedir.
Konu kağıt üstünde iyi ama fragmanı beğenmedim. Çok karışık15. Bölüm Konusu ;
Yine harika bir fragman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?