İzleme zaten o lanet bölümü
Koronadan dolayı sete geç çıkan oyunculara yazılmış saçma sahneler vardı.
Senarist şuan (fanların değimiyle) dicbar ve dicmir üzerinden ilerliyor. Bir hafta dicbar kesimine bir hafta dicmir kesimine umut vermek için bölümler yazıyor. Zaten aşk üçgenini saçma buluyorum bari düzgün ve mantık çerçevesinde yazsın da bu kadar sırıtmasın.
Menajerlik kısmı da iyice saçmaladı. Sektörü elinde tutan ajans finansal olarak kötü durumda. Buna kim inanır. Mantıklı bir finansal çöküş senaryosu yazmak çok mu zordu acaba.
Birde senarist geçen bölüm kendisini aklamak için dizilerin senaristleriyle fanlar arasındaki çatışmayı tiye alan saçma sahneler yazmış. Altından kalkamıyorsan yazma diziyi, işini bilene bırak, izlediğim en cringe sahnelerden biriydi dizi sektöründeki. Ha ille de Kavak Yelleri'ne bağlayacaksan git Sol Yanım'ın senaryo ekibine katıl. En azından o dizide çarpık ilişkileri ele alacaklarını baştan belli ettiler. Burada Sol Yanım'ı eleştirmiyorum aslında, izliyorum da o diziyi ama başından ne olacağı belli bir dizi en azından. Menajerimi Ara da onun tam tersiydi bir zamanlar. Yani kısaca dizi nasıl başladı nasıl devam ediyor akımının bir parçası oldu...
Daha eleştirirdim de yoruldum