Emre Ozansoy
Moderatör
Son düzenleme:
Allah'ım dedim aha full ünlü içeren bir fragman yayınladılar ama yine finalde o saçma üçgen gözüktü. Neyse buna da şükür.
Yorumunu gördükten sonra fragmanı izledim de nesini çok beğendin be.Fragmanı çok beğendim gerçekten bölümler güzel gidiyor ve ufak sorunlar dışında yeni senarist dengeyi oturttu diyebiliriz.
O değil de Serkan-Beren sahnesi ne alaka ya buradan da aşk çıkarmaya kalkmazlar herhalde. 😱 Feris de Dicle'yi fena haşlayacak #DicFer kalbimiz kırık.
Bencede Serkan ile Beren gibi bir hata yapmasın senarist...Fragmanı çok beğendim gerçekten bölümler güzel gidiyor ve ufak sorunlar dışında yeni senarist dengeyi oturttu diyebiliriz.
O değil de Serkan-Beren sahnesi ne alaka ya buradan da aşk çıkarmaya kalkmazlar herhalde. 😱 Feris de Dicle'yi fena haşlayacak #DicFer kalbimiz kırık.
Geçen hafta da beğendim deyince aynı şeyi söylemiştin ve bölüm güzel çıktı demek ki artık hislerime güven.Yorumunu gördükten sonra fragmanı izledim de nesini çok beğendin be.
Bence kimsenin arasına girmesin.Bencede Serkan ile Beren gibi bir hata yapmasın senarist...
Jülide ile Çınar 'ın arasına girse daha iyi......
İyi de fragmanı beğenmekle bölümü beğenmek farklı şeyler.Geçen hafta da beğendim deyince aynı şeyi söylemiştin ve bölüm güzel çıktı demek ki artık hislerime güven.Yine her şeyden biraz biraz koymuşlar ve tek bir alana yığmamışlar eğlenceli işte.
Bence kimsenin arasına girmesin.Ben oradan aşk çıkacağını hala düşünmüyorum ama bakalım.
9 ve 10'u beğenmemiştim yorum yazmadım diye beğendim mi oluyor.İyi de fragmanı beğenmekle bölümü beğenmek farklı şeyler.Neyse kötü bölüm bile yazsalar beğenirsin gözüne perde inmiş senin neye şaşırdıysam.
Star TV yayın akışını değiştirmiş Babil'i koymuş nedense illa netten bakacağız16.15'te tekrarı varmış kaçırmazsam bakarım Öğretmen bitsin tam saatinde izleyebileceğim düzenli diziyi
Aynen babil vardı belki şans vermek istedi keşke cumartesi gününe geçse ibo başka bir güne geçseStar TV yayın akışını değiştirmiş Babil'i koymuş nedense illa netten bakacağız
Dizi bu hafta yokmuş yeni bölümü virüs nedeniyle büyük ihtimalle ondan dolayı kaldırdıAynen babil vardı belki şans vermek istedi keşke cumartesi gününe geçse ibo başka bir güne geçse
Aa evet ondandırDizi bu hafta yokmuş yeni bölümü virüs nedeniyle büyük ihtimalle ondan dolayı kaldırdı
Dicle ile olan sahnelerinde çok yakınlardı ondan kapmıştır.İrem Derici de test yaptırmış ve sonucu pozitif çıkmış. Diziden kapmış olma ihtimali yüksek gibi.
Serkan’ın dönüşünün altındaki gizli gerçeği henüz bilmeyen Ego Ajans menajerleri; Barış, Emir, Beren ve İrem Derici’nin konuk olacağı İbo Show programı için hazırlıklara başlar.
Etiket bildirimin gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?