Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Fragmanı çok beğendim gerçekten bölümler güzel gidiyor ve ufak sorunlar dışında yeni senarist dengeyi oturttu diyebiliriz. :Z

O değil de Serkan-Beren sahnesi ne alaka ya buradan da aşk çıkarmaya kalkmazlar herhalde. 😱 Feris de Dicle'yi fena haşlayacak #DicFer kalbimiz kırık. :(

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Carpe Diem and STAR
Fragmanı çok beğendim gerçekten bölümler güzel gidiyor ve ufak sorunlar dışında yeni senarist dengeyi oturttu diyebiliriz. :Z

O değil de Serkan-Beren sahnesi ne alaka ya buradan da aşk çıkarmaya kalkmazlar herhalde. 😱 Feris de Dicle'yi fena haşlayacak #DicFer kalbimiz kırık. :(
Yorumunu gördükten sonra fragmanı izledim de nesini çok beğendin be. :F

Bencede Serkan ile Beren gibi bir hata yapmasın senarist...
Jülide ile Çınar 'ın arasına girse daha iyi......

Yorumunu gördükten sonra fragmanı izledim de nesini çok beğendin be. :F
Geçen hafta da beğendim deyince aynı şeyi söylemiştin ve bölüm güzel çıktı demek ki artık hislerime güven. :A Yine her şeyden biraz biraz koymuşlar ve tek bir alana yığmamışlar eğlenceli işte. :A
Bencede Serkan ile Beren gibi bir hata yapmasın senarist...
Jülide ile Çınar 'ın arasına girse daha iyi......
Bence kimsenin arasına girmesin. :A Ben oradan aşk çıkacağını hala düşünmüyorum ama bakalım. :A

• Beğendim
Reactions: STAR
Geçen hafta da beğendim deyince aynı şeyi söylemiştin ve bölüm güzel çıktı demek ki artık hislerime güven. :A Yine her şeyden biraz biraz koymuşlar ve tek bir alana yığmamışlar eğlenceli işte. :A

Bence kimsenin arasına girmesin. :A Ben oradan aşk çıkacağını hala düşünmüyorum ama bakalım. :A
İyi de fragmanı beğenmekle bölümü beğenmek farklı şeyler. :A Neyse kötü bölüm bile yazsalar beğenirsin gözüne perde inmiş senin neye şaşırdıysam. :F

Bölüm çok keyifliydi. Bu kez atlamama gerek kalmadı :A
Konuklar yine güzel kullanılmış. Emektar oyuncuların sahnesi çok iyiydi. Atışmaları artı sonra kol kola gitmeleri :bhr:
Tüm menajerlerin Pınar Deniz'i ikna etme sahneleride iyiydi. Peride seçilir diye bekledim.
Yeni bölüm fragmanı da güzel görünmekte. İrem Derici'yi bukez iyi değerlendirecekler :A

• Harika
Reactions: Aserat
16.15'te tekrarı varmış kaçırmazsam bakarım Öğretmen bitsin tam saatinde izleyebileceğim düzenli diziyi

Bölüm özetini daha yeni okudum, şu sahneyi aşırı merak ediyorum. :A :A
Serkan’ın dönüşünün altındaki gizli gerçeği henüz bilmeyen Ego Ajans menajerleri; Barış, Emir, Beren ve İrem Derici’nin konuk olacağı İbo Show programı için hazırlıklara başlar.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961