Çok güzel olmuş bu fragman pazarı iple çekiyorum.
Ahahaha yılın en iddialı işi tiktokçulardan medet umuyor.Bu kim be. 🤮 Gelen kişilere bak...
Ekli dosyayı görüntüle 93892
Anladık o kadarını be.Fragman gayet güzel görünüyor yeni günümüz uğurlu gelsin.Hele ki Feris ve Dicle'li kısım.Yeni karakter de Barış gibi uyuz olmayacak anlaşılan iyiye işaret.
Bu arada Barış ve Beren'in sondaki sahnesi Peri Masalım içindir @mesmeso61 gelip ona da çemkirmesin de.
İyi birisi gelir umarımVe Ali Bilgin'e de veda ediyoruz.Gerçi ta dizi başlamadan önce (3 bölüm yönetecek denmişti) planlanmıştı ama yine de üzüldüm. Rekabet'i gelecek sezon çekseler olmazdı sanki.ss
https://twitter.com/x/status/1317166978566598656
@Özgür @hayret bi şey
Çok büyük ihtimalle 2. yönetmenle devam edilecek öyleyse sorun yok yani.İyi birisi gelir umarım
Aynen mantıklıÇok büyük ihtimalle 2. yönetmenle devam edilecek öyleyse sorun yok yani.
Ay ne güzel konuşuyorsun hadi inş.Aynen mantıklı
Bu arada oyuncular deli gibi fragmanlarını ve yeni gününü paylaşıyorlar. Bu ekip gerçekten işlerini severek yaptığını ve dizinin bitmesini istemediğini hissettirdi bana. Umarım yeni gününde hak ettiği reytingleri alır.
Bugün bir aile dostunun çocuğunun doğum günü vardı oraya gittik. Orada dizi muhabbetleri açılmıştı. Hiç abartısız söylüyorum yaşlısı genci büyük çoğunluk Menajerimi Ara'yı Masumlar Apartmanı başlayana kadar TV'den izlemiş. Sonra genç kesim internetten izlemeye devam etmiş, diğerleri denk gelirse tekrarlarına bakmış. Pazara alındığını da biliyorlar. Umarım deneklerde bizim çevre gibidirPazar günü izlerler.
80 küsur milyonu bilmem kaç bin denek temsil ediyor maalesef...
Bana büyük bir süpriz yapacak gibi geliyor bu pazar. Pazartesi reyting tahmin konusunda tahminimi bizzat paylaşacağımAy ne güzel konuşuyorsun hadi inş.Ne kadar yükselir bilemem ama asla salıdan kötü gideceğini düşünmüyorum dediğim gibi 4 küsür bile alsa yeterli.
Ben bugünküleri tutturursam pazar tahminlerini yapmama gerek kalmayacak ama yine de eğlencesine bir şeyler sallayacağım onun için.Bana büyük bir süpriz yapacak gibi geliyor bu pazar. Pazartesi reyting tahmin konusunda tahminimi bizzat paylaşacağım
Bugün çeyrek final ilk aşaması tamamlanıyor doğruBen bugünküleri tutturursam pazar tahminlerini yapmama gerek kalmayacak ama yine de eğlencesine bir şeyler sallayacağım onun için.
5'ten yüksek yazma bence ilk haftadan o kadar fazla alamaz.Bugün çeyrek final ilk aşaması tamamlanıyor doğruBen kalıyorum her türlü 2. aşamaya. Büyük oynayacağım hafta sonuYa batacağım yada uçacağım. Arası olmayacak
Umarım senin istediğin oranlar gelir. Aksi takdirde diziden çok sana üzüleceğim.Ay ne güzel konuşuyorsun hadi inş.Ne kadar yükselir bilemem ama asla salıdan kötü gideceğini düşünmüyorum dediğim gibi 4 küsür bile alsa yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?