Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

2. sezonun sonları falandı 10-11 olması lazım. Ama orijinaliyle aynı gidileceğini sanmıyorum zaten bayağı sapmaya başladılar.
Fragmanın sonundaki Gülin'in şoka uğramış olduğu yüz ifadesinden yola çıktım. Başka bir şey onu bu şekilde şok etmezdi çünkü. 9. bölüm sonu itiraf gelebilir.

Reactions: Özgür
Bizde daha uzatırlardı ama düşen reytingler için yapılacak en doğru hamle olur bence. Umarım açıklanır bu bölüm. Uzatmaları sevmiyorum çünkü
Ya şimdiye kadar açıklanmaması hata. Daha Dicle yarım menajer bile olmadı. Jülide desen daha filmi çekmedi, Çınar'la sevgili olup ayrılmadı. Şu hikayelerin altyapısını oluşturacaklarına tutturdular olmayan bir aşk hikayesi yazdılar.

2. sezonda herkes biliyordu canım. Hatta 2x5'de Camille istifa edip Cannes'a geri dönüyordu. 2x6'da babası geri getiriyordu onu.
Ben niyeyse çok başlarda değildi diye hatırlıyorum. Zaten istifa etmesi o gerçeğin ortaya çıkmasından hemen sonra değil miydi?

Aa bunlar daha iyiymiş. Hemen orjinaline dönsünler o zaman

Reactions: mesmeso
Şimdi orijinalinde yaptığım yorumlara baktım da bu diziyi yazana bir kez daha sinirlendim. Ulan orijinalinde mis gibi hem menajer senaryosu hem de aşk senaryosu vardı sen neden kendi kafana göre saçma sapan bir aşk hikayesi uydurdun ki?

Reactions: hayret bi şey
Öyle değilmiş.
Yaptığım yorumlara baktım da 2x4'te ortaya çıkmış.
Ben niye 1.sezonun sonu diye hatırlıyordum. 😱 Öyle hatırladığım için bizim diziye kızıyordum uzattılar diye.
Yorumlara bakayım ben de o zaman 1x6’da ne olmuştu acaba.

Reactions: mesmeso
Ben niye 1.sezonun sonu diye hatırlıyordum. 😱 Öyle hatırladığım için bizim diziye kızıyordum uzattılar diye.
Yorumlara bakayım ben de o zaman 1x6’da ne olmuştu acaba.
1. sezonun sonunda yanılmıyorsam arkadaşımın kızı demişti onun için.

Reactions: Özgür