hayret bi şey
Emekli
@Aserat @mesmeso61 @Özgür orjinalinde babası olduğunu kaçıncı bölümde açıklıyor? Belki 9. bölüm finali öyle olacaktır.
Ben 1x5'in sonunda diye hatırlıyorum. 1x6'da Mathias'ın karısı boşanma davası açıyordu sanırım.2. sezonun sonları falandı 10-11 olması lazım. Ama orijinaliyle aynı gidileceğini sanmıyorum zaten bayağı sapmaya başladılar.
1'de değil 2. sezondaydı hala aklımda.Ben 1x5'in sonunda diye hatırlıyorum. 1x6'da Mathias'ın karısı boşanma davası açıyordu sanırım.
2. sezonda herkes biliyordu canım. Hatta 2x5'de Camille istifa edip Cannes'a geri dönüyordu. 2x6'da babası geri getiriyordu onu.1'de değil 2. sezondaydı hala aklımda.
Bizde daha uzatırlardı ama düşen reytingler için yapılacak en doğru hamle olur bence. Umarım açıklanır bu bölüm. Uzatmaları sevmiyorum çünküBen 1x5'in sonunda diye hatırlıyorum. 1x6'da Mathias'ın karısı boşanma davası açıyordu sanırım.
Ya şimdiye kadar açıklanmaması hata. Daha Dicle yarım menajer bile olmadı. Jülide desen daha filmi çekmedi, Çınar'la sevgili olup ayrılmadı. Şu hikayelerin altyapısını oluşturacaklarına tutturdular olmayan bir aşk hikayesi yazdılar.Bizde daha uzatırlardı ama düşen reytingler için yapılacak en doğru hamle olur bence. Umarım açıklanır bu bölüm. Uzatmaları sevmiyorum çünkü
Ben niyeyse çok başlarda değildi diye hatırlıyorum. Zaten istifa etmesi o gerçeğin ortaya çıkmasından hemen sonra değil miydi?2. sezonda herkes biliyordu canım. Hatta 2x5'de Camille istifa edip Cannes'a geri dönüyordu. 2x6'da babası geri getiriyordu onu.
Ben Herve ile herkese yalan söylediler diye istifa ettiklerini hatırlıyorum.Ben niyeyse çok başlarda değildi diye hatırlıyorum. Zaten istifa etmesi o gerçeğin ortaya çıkmasından hemen sonra değil miydi?
Barış.
Aa bunlar daha iyiymiş. Hemen orjinaline dönsünler o zamanYa şimdiye kadar açıklanmaması hata. Daha Dicle yarım menajer bile olmadı. Jülide desen daha filmi çekmedi, Çınar'la sevgili olup ayrılmadı. Şu hikayelerin altyapısını oluşturacaklarına tutturdular olmayan bir aşk hikayesi yazdılar.
5.bölüm sonunda açıklanıyordu orijinalinde.@Aserat @mesmeso61 @Özgür orjinalinde babası olduğunu kaçıncı bölümde açıklıyor? Belki 9. bölüm finali öyle olacaktır.
Öyle değilmiş. Yaptığım yorumlara baktım da 2x4'te ortaya çıkmış.
Ben niye 1.sezonun sonu diye hatırlıyordum. 😱 Öyle hatırladığım için bizim diziye kızıyordum uzattılar diye. Yorumlara bakayım ben de o zaman 1x6’da ne olmuştu acaba.Öyle değilmiş. Yaptığım yorumlara baktım da 2x4'te ortaya çıkmış.
1. sezonun sonunda yanılmıyorsam arkadaşımın kızı demişti onun için.Ben niye 1.sezonun sonu diye hatırlıyordum. 😱 Öyle hatırladığım için bizim diziye kızıyordum uzattılar diye. Yorumlara bakayım ben de o zaman 1x6’da ne olmuştu acaba.
1. sezonun sonunda yanılmıyorsam arkadaşımın kızı demişti onun için.
Harika olmuş. O kadar güzel, tatlı ve uyumlu bir çift ki DicBar sahneleri fazla diye kızamıyorsun.