Beren'e demiştir.Sosyal medyada öyle diyenler vardı.Sonra da tuhaf şeyler yazmış değişik bir kadın.
Oyuncuyu oynuyor demiş onlar yönetmen olarak vardı.
Beren'e demiştir.Sosyal medyada öyle diyenler vardı.Sonra da tuhaf şeyler yazmış değişik bir kadın.
Oyuncuyu oynuyor demiş onlar yönetmen olarak vardı.
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, aklıma Şükran mı diyecektim de onu da reddetmiş. Kim acaba?Kaos var. 😱 Galiba Şükran Ovalı’ya laf atmış.@Yiğitt @Dosi
https://twitter.com/x/status/1308753805962608640
Ben Menajerimi Ara’ya ithafen söylediğini düşünmüyorum sonraki tweetlerini gördükten sonra.Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, aklıma Şükran mı diyecektim de onu da reddetmiş. Kim acaba?Deniz Can Aktaş muhteşem iş çıkarıyor, ona dediğini de sanmıyorum. Keşke açık söylese, böyle üstü kapalı mesajları sevmiyorum.@Özgür çözersen sen çözersin..
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, aklıma Şükran mı diyecektim de onu da reddetmiş. Kim acaba?Deniz Can Aktaş muhteşem iş çıkarıyor, ona dediğini de sanmıyorum. Keşke açık söylese, böyle üstü kapalı mesajları sevmiyorum.@Özgür çözersen sen çözersin..
Sonra da bunu yazmış galiba diziyle ilgili değil.Ben Menajerimi Ara’ya ithafen söylediğini düşünmüyorum sonraki tweetlerini gördükten sonra.Şükran’la birbirlerini takipten çıktıkları için güya ona demiş diye bir şeyler dönüyor ama inanmadım pek.
Genel olarak söylenmiş olabilir bence ya. Yani diziden ziyade ünlülerin gerçek hayatlarına bir gönderme gibi sezdim.Tam anlatamadım ama hissiyatım böyle.
Üstte gördüğüm kadarıyla başka bir şey için yazmış ama ben Denizcan için yazdığını varsayıyorum.Kaos var. 😱 Galiba Şükran Ovalı’ya laf atmış.@Yiğitt @Dosi
https://twitter.com/x/status/1308753805962608640
Onun da mı oyunculuğu kötü?Üstte gördüğüm kadarıyla başka bir şey için yazmış ama ben Denizcan için yazdığını varsayıyorum.
Adam ya karakteri güzel canlandırıyor ya da direkt kendini oynuyor.Onun da mı oyunculuğu kötü?
O çocuk zaten oyuncu ama oyunculukla devam etmesin itici şey.Youtuber olan o ikili çok iticiydi
Kıvırcık saçlı olanın bir videosuna denk gelmiştim ve orda oyunculuk potansiyelini görmüştüm ama burda kötülerdi
Kıraç resmen dört ayak üstüne düştü ve kahraman ilan edildi.
Dizi iyi başladı sonrasında sıkıldım. Süresi çoook uzundu.
Yavaştan soğumaya başladım.
Fragmandan beni heyecanlandırmadı.
Demek ondan ilk gördüğümde tanıdık gelmiştiO çocuk zaten oyuncu ama oyunculukla devam etmesin itici şey.Mesajının son kısmını ciddiye bile alamıyorum tam gaz devam.
Beren'e demiştir.
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, aklıma Şükran mı diyecektim de onu da reddetmiş. Kim acaba?Deniz Can Aktaş muhteşem iş çıkarıyor, ona dediğini de sanmıyorum. Keşke açık söylese, böyle üstü kapalı mesajları sevmiyorum.@Özgür çözersen sen çözersin..
Ben Menajerimi Ara’ya ithafen söylediğini düşünmüyorum sonraki tweetlerini gördükten sonra.Şükran’la birbirlerini takipten çıktıkları için güya ona demiş diye bir şeyler dönüyor ama inanmadım pek.
Genel olarak söylenmiş olabilir bence ya. Yani diziden ziyade ünlülerin gerçek hayatlarına bir gönderme gibi sezdim.Tam anlatamadım ama hissiyatım böyle.
Üstte gördüğüm kadarıyla başka bir şey için yazmış ama ben Denizcan için yazdığını varsayıyorum.
Onun da mı oyunculuğu kötü?
ALLAHUEKBER 😱Youtuber olan o ikili çok iticiydi
Kıvırcık saçlı olanın bir videosuna denk gelmiştim ve orda oyunculuk potansiyelini görmüştüm ama burda kötülerdi
Kıraç resmen dört ayak üstüne düştü ve kahraman ilan edildi.
Dizi iyi başladı sonrasında sıkıldım. Süresi çoook uzundu.
Yavaştan soğumaya başladım.
Fragmandan beni heyecanlandırmadı.
Unut onu olmayacak böyle bir şey.
Biliyorum zaten arkadaş olarak harikalar.Unut onu olmayacak böyle bir şey.
Daha Hikmet gelecek.Biliyorum zaten arkadaş olarak harikalar.Sadece böyle bir foto beklemiyordum.
Hikmet 50 yaşında adam ismi gibi oldu Hakan falan diyelim biz ona.Daha Hikmet gelecek.
Dizinin adı "Menajerimi Ara" ama dizide menajerlerden çok bir asistanla oyuncunun aşkını izliyoruz. Bu şekilde giderse dizinin reytingleri düşmeye devam edecek.
Bir kere felaket tellallığı yapma nolur.Dizinin adı "Menajerimi Ara" ama dizide menajerlerden çok bir asistanla oyuncunun aşkını izliyoruz. Bu şekilde giderse dizinin reytingleri düşmeye devam edecek.
+1111Dizinin adı "Menajerimi Ara" ama dizide menajerlerden çok bir asistanla oyuncunun aşkını izliyoruz. Bu şekilde giderse dizinin reytingleri düşmeye devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?