Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, aklıma Şükran mı diyecektim de onu da reddetmiş. Kim acaba? :A Deniz Can Aktaş muhteşem iş çıkarıyor, ona dediğini de sanmıyorum. Keşke açık söylese, böyle üstü kapalı mesajları sevmiyorum. :T: @Özgür çözersen sen çözersin..
Ben Menajerimi Ara’ya ithafen söylediğini düşünmüyorum sonraki tweetlerini gördükten sonra. :A Şükran’la birbirlerini takipten çıktıkları için güya ona demiş diye bir şeyler dönüyor ama inanmadım pek. :A

Genel olarak söylenmiş olabilir bence ya. Yani diziden ziyade ünlülerin gerçek hayatlarına bir gönderme gibi sezdim. :A Tam anlatamadım ama hissiyatım böyle. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Aserat
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, aklıma Şükran mı diyecektim de onu da reddetmiş. Kim acaba? :A Deniz Can Aktaş muhteşem iş çıkarıyor, ona dediğini de sanmıyorum. Keşke açık söylese, böyle üstü kapalı mesajları sevmiyorum. :T: @Özgür çözersen sen çözersin..
Ben Menajerimi Ara’ya ithafen söylediğini düşünmüyorum sonraki tweetlerini gördükten sonra. :A Şükran’la birbirlerini takipten çıktıkları için güya ona demiş diye bir şeyler dönüyor ama inanmadım pek. :A

Genel olarak söylenmiş olabilir bence ya. Yani diziden ziyade ünlülerin gerçek hayatlarına bir gönderme gibi sezdim. :A Tam anlatamadım ama hissiyatım böyle. :A
Sonra da bunu yazmış galiba diziyle ilgili değil. :A İyi bir oyuncu ama garip ve biraz itici bir kadın böyle şeylerle gündeme gelmeye çalışmaya gerek yok oysa. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Youtuber olan o ikili çok iticiydi :A
Kıvırcık saçlı olanın bir videosuna denk gelmiştim ve orda oyunculuk potansiyelini görmüştüm ama burda kötülerdi :A

Kıraç resmen dört ayak üstüne düştü ve kahraman ilan edildi.
Dizi iyi başladı sonrasında sıkıldım. Süresi çoook uzundu.
Yavaştan soğumaya başladım.
Fragmandan beni heyecanlandırmadı.

• İlginç
Reactions: Aserat
Kıvırcık saçlı olanın bir videosuna denk gelmiştim ve orda oyunculuk potansiyelini görmüştüm ama burda kötülerdi :A

O çocuk zaten oyuncu ama oyunculukla devam etmesin itici şey. :A Mesajının son kısmını ciddiye bile alamıyorum tam gaz devam. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O çocuk zaten oyuncu ama oyunculukla devam etmesin itici şey. :A Mesajının son kısmını ciddiye bile alamıyorum tam gaz devam. :A
Demek ondan ilk gördüğümde tanıdık gelmişti :A
Diğer kısım için ise kısmet :A
Hekimoğlu beni tekrar kendine bağlarken bu aksi oldu :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
Beren'e demiştir. :A

Üstte gördüğüm kadarıyla başka bir şey için yazmış ama ben Denizcan için yazdığını varsayıyorum. :D
Onun da mı oyunculuğu kötü?

ALLAHUEKBER 😱

20200925_141251.jpg

Dizinin adı "Menajerimi Ara" ama dizide menajerlerden çok bir asistanla oyuncunun aşkını izliyoruz. Bu şekilde giderse dizinin reytingleri düşmeye devam edecek.
+1111 :A

Gerçekten menajerlere hikaye üretmek çok mu zor hiç hayatlarını görmüyoruz varsa yoksa Dicle, Barış ve abisi.

• Beğendim
Reactions: mesmeso