(Fragman DicBar ve Ceyda-Kıraç ağırlıklı oldu.)Fragmanlar da Feris için normalin dışında güzel müziklerle hazırlanır ve etkili olursa üf ki ne üfff
(Fragman DicBar ve Ceyda-Kıraç ağırlıklı oldu.)Fragmanlar da Feris için normalin dışında güzel müziklerle hazırlanır ve etkili olursa üf ki ne üfff
O kadar da vicdansız değillerdir inşallah(Fragman DicBar ve Ceyda-Kıraç ağırlıklı oldu.)
Hayal kırıklığı yaşamayalım da.
İkisi de isim sahibi senaristler o yüzden Ekin'in ilk haberi geldiği zamana göre daha umutluyum.Hayal kırıklığı yaşamayalım da.
Görcez. .ssİkisi de isim sahibi senaristler o yüzden Ekin'in ilk haberi geldiği zamana göre daha umutluyum.
Ben artık anlam veremiyorum çünkü yapılanların bir anlamı yok. 😱 Zavallı forumun çekecek çilesi varmış.
Bu kadar göstere göstere yapılmasa bari yazıktır.Ben artık anlam veremiyorum çünkü yapılanların bir anlamı yok. 😱 Zavallı forumun çekecek çilesi varmış.
Neyse ki gerçek yüzü biliniyor artık, ağzıyla kuş tutsa nafile.Bu kadar göstere göstere yapılmasa bari yazıktır.
Sadece köstebek için mi izliyordun hiç sanmıyorum.Ortaya çıkarsa dizinin benim için amacı bitiyor.
Harika bir bölüm olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?