Hadi inşallah.
Gördüğüm en kanser hayran kitlesi bu dizide.
Hadi inşallah.
Ne güzel sırıtarak fragman izliyordum yine suratım asık kapattım.
Çifte menajerlik olayı yüzünden olabilir çünkü Emrah da var orada.Ne güzel sırıtarak fragman izliyordum yine suratım asık kapattım.
Umarım Kıraç'ın kızma sebebi kitap olayıdır yoksa başka bir yeni olay daha görmek istemiyorum. Geçen bölümün sonunda olan olayın yüzünden de kızmışsa yine susarım ama diğer türlü valla yeter. Sürekli bir hikaye çıkıyor.
Doğru bak ben o işin bu bölüm patlayacağını unutmuşum. Dizide o kadar hikaye aynı anda gidiyor ki takibi zor oluyor.Çifte menajerlik olayı yüzünden olabilir çünkü Emrah da var orada.![]()
Feris-Çınar olayı ve çifte menajerlik ortaya çıkıyor ama Beren'in yaptıklarından hala ses seda yok galiba. Senaristin torpilli karakteri.Doğru bak ben o işin bu bölüm patlayacağını unutmuşum. Dizide o kadar hikaye aynı anda gidiyor ki takibi zor oluyor.![]()
Fragman bomba. Temposu yüksek bir bölüm olacak belli. Sedef Avcı konusu kötü yazılmışa benzemiyor. Hatta şu mikrofon espisini izlerken bile düştüğü duruma çok güldüm
Bırakırsam senaristin Beren sevdası yüzünden bırakacağım diziyi zaten. Bir kere bile yaptırım yapılmadı, herkes işinden oldu vs ama Beren'e dokunan yok. Ki her şeyin altında da o varFeris ve Çınar'ın ayrı ajans olayı (orijinaldekinin aksine) Sedef yüzünden ortaya çıkıyor şimdiden gıcık oldum.ss @Özgür
Feris-Çınar olayı ve çifte menajerlik ortaya çıkıyor ama Beren'in yaptıklarından hala ses seda yok galiba. Senaristin torpilli karakteri.![]()
Fragman güzel de DicBar'cılar felaket senaryosu yazmaya başlamış şimdiden.Fragman bomba. Temposu yüksek bir bölüm olacak belli. Sedef Avcı konusu kötü yazılmışa benzemiyor. Hatta şu mikrofon espisini izlerken bile düştüğü duruma çok güldüm@Özgür
Barış'ın çıldırma olayı sanırım Dicle'nin eve gelip kaynananın yüzüne kapı kapatmasıyla başlayan bir şey. Kadının dizideki adını dahi hatırlamıyorumUmarım yakında kadrodan ayrılır. Beren ile Ömer yetiyor çünkü.
Emrah'ın planını en başından bu yana hiç tutmamıştım zaten. Yine kabak esas kızın başına patlayacak. (klişe)
Sedef gerçekten iyi seçim olmuş asla komik olabilecek biri gibi durmuyor çünkü. Daha çıtı pıtı ama ciddi bir insan izlenimi veriyor o yüzden hikaye-ünlü uyumu isabetli.Allah'ım bu ne güzel fragman.DicBar kısmı hariç tabi.
Çınar'ın “Sedef'in yıllardır tek bir esprisine bile gülmedim” demesi.
Çok güzel görünüyor Sedef bol bol var.
Bir de bomba patlatıyor sanırım “Ajanstan ayrılmayı düşünüyor" dediği Çınar belli ki. Güzel bölüm olacak.![]()
O kısma ben de çok sinir oldum ama Sedef'e değil Ekin Atalar'a.Feris ve Çınar'ın ayrı ajans olayı (orijinaldekinin aksine) Sedef yüzünden ortaya çıkıyor şimdiden gıcık oldum.ss @Özgür
Feris-Çınar olayı ve çifte menajerlik ortaya çıkıyor ama Beren'in yaptıklarından hala ses seda yok galiba. Senaristin torpilli karakteri.![]()
Kötü yazılmamış bence de. Orijinalindeki bölümü yakın zamanda izlediğim için çok net söylüyorum güzel yazmış hatta daha komik bile olabilir.Fragman bomba. Temposu yüksek bir bölüm olacak belli. Sedef Avcı konusu kötü yazılmışa benzemiyor. Hatta şu mikrofon espisini izlerken bile düştüğü duruma çok güldüm@Özgür
Barış'ın çıldırma olayı sanırım Dicle'nin eve gelip kaynananın yüzüne kapı kapatmasıyla başlayan bir şey. Kadının dizideki adını dahi hatırlamıyorumUmarım yakında kadrodan ayrılır. Beren ile Ömer yetiyor çünkü.
Emrah'ın planını en başından bu yana hiç tutmamıştım zaten. Yine kabak esas kızın başına patlayacak. (klişe)
"Ajanstan ayrılmayı düşünüyor, ne düşünecek" diyor basbayağı Çınar için işte. Kendisi için olsa 3. kişi ağzıyla konuşmaz herhalde.O kısma ben de çok sinir oldum ama Sedef'e değil Ekin Atalar'a.Gerçi ters köşe de olabilir belki Sedef ayrılmak istiyordur ajanstan Çınar'a sinirlenip.
![]()
Yalnız konuk hikayesi orijinalinden daha iyi gibi oradaki oyuncunun dediği hiçbir şeye gülmeyi bırak anlam verememiştim (dil farklılığından olabilir) ama Sedef'in komik olmaya çalışması bile güzel.![]()
Bence de harika seçim olmuş, yani güldüren bir insan ama kimse o mizaçtan beklemiyor böyle.Fragman güzel de DicBar'cılar felaket senaryosu yazmaya başlamış şimdiden.Geçen hafta da Ayla'nın sahnesi yüzünden herkes eleştirmişti ama bölüm sonrası 180 derece döndüler çok yorucu bir kitle.
Sedef gerçekten iyi seçim olmuş asla komik olabilecek biri gibi durmuyor çünkü. Daha çıtı pıtı ama ciddi bir insan izlenimi veriyor o yüzden hikaye-ünlü uyumu isabetli.![]()
Twitter'da fanlar da yazmış benim gibi. Serkan o sırada Çınar'a “Sedef ne düşünüyor" demiş olabilir."Ajanstan ayrılmayı düşünüyor, ne düşünecek" diyor basbayağı Çınar için işte. Kendisi için olsa 3. kişi ağzıyla konuşmaz herhalde.Ajans konusu 3, Sedef de 4. sezondan olduğu için her şey karışmış durumda bakalım nasıl sentezlenecek.
![]()
Bak o kadar kalitesiz bir kitle ki sana çok küçük bir örnek vereceğim ve tekrar bu kitleden tiksineceksinFragman güzel de DicBar'cılar felaket senaryosu yazmaya başlamış şimdiden.Geçen hafta da Ayla'nın sahnesi yüzünden herkes eleştirmişti ama bölüm sonrası 180 derece döndüler çok yorucu bir kitle.
Sedef gerçekten iyi seçim olmuş asla komik olabilecek biri gibi durmuyor çünkü. Daha çıtı pıtı ama ciddi bir insan izlenimi veriyor o yüzden hikaye-ünlü uyumu isabetli.![]()
Ahahaha mesajında gülünecek o kadar çok detay var ki.Bak o kadar kalitesiz bir kitle ki sana çok küçük bir örnek vereceğim ve tekrar bu kitleden tiksineceksin
Bugün https://fav10.net/forum/threads/ay-yapımdan-star-tvye-yeni-dizi.305433/ konusundaki ilk yorumumu @Emre Ozansoy Twitter'da ''böyle bir fikir var, sizce olabilir mi?'' tarzı bir yorum ile paylaştı. Tabi bu kanser kitle direkt ortaya çıktı ve Twitter #dicbar fandom karıştıDizinin bu halde 2. sezonunun olabileceğine kendini inandıranlar, böyle bir fikri çok saçma bulup sil bu mesajı yazanlar en kötüsü benim orada yazdığım ''Romantik komedi isteyen kitleyi direkt oraya kaydırabilirler.'' yorumuma biz romantik komedi istemiyoruz ki, romantik komedi istediğimiz nerden çıktı, romantik komedi izleyecek olsak yaz dizisi izlerdik vs yazan çok olmuş. Ve hepsinin profiline girdiğimde #dicbar ile alakalı saçma paylaşımlar vardı. Romantik komedi istediklerinin farkında bile değiller.
İlk zamanlar çok elit bir kitle vardı. Diziyi kurtarma için tt etkinlikleri yapanlar vs. Şimdi bunlar var. Yorumlara bakmamak daha sağlıklı olacak artık@mesmeso61 @Özgür
Bak o kadar kalitesiz bir kitle ki sana çok küçük bir örnek vereceğim ve tekrar bu kitleden tiksineceksin
Bugün https://fav10.net/forum/threads/ay-yapımdan-star-tvye-yeni-dizi.305433/ konusundaki ilk yorumumu @Emre Ozansoy Twitter'da ''böyle bir fikir var, sizce olabilir mi?'' tarzı bir yorum ile paylaştı. Tabi bu kanser kitle direkt ortaya çıktı ve Twitter #dicbar fandom karıştıDizinin bu halde 2. sezonunun olabileceğine kendini inandıranlar, böyle bir fikri çok saçma bulup sil bu mesajı yazanlar en kötüsü benim orada yazdığım ''Romantik komedi isteyen kitleyi direkt oraya kaydırabilirler.'' yorumuma biz romantik komedi istemiyoruz ki, romantik komedi istediğimiz nerden çıktı, romantik komedi izleyecek olsak yaz dizisi izlerdik vs yazan çok olmuş. Ve hepsinin profiline girdiğimde #dicbar ile alakalı saçma paylaşımlar vardı. Romantik komedi istediklerinin farkında bile değiller.
İlk zamanlar çok elit bir kitle vardı. Diziyi kurtarma için tt etkinlikleri yapanlar vs. Şimdi bunlar var. Yorumlara bakmamak daha sağlıklı olacak artık@mesmeso61 @Özgür
Senaryo rezil kanser kitle ondan da rezil. En başından beri çok itici bir kitle bunlar. Orijinalden bir haberler. İlk başta dizinin postlarına yorum yapıyordum ama çok saçma cevaplar gelince bıraktım yazmayı.DicBar fanları coşmuş fragmanda Sedef var diye.Hafta boyunca ayılıp bayıldılar şimdi hakaret eden bile var.ss Allahın ergenleri gidin fragmanı hazırlayana carlayın.
------
Ahahaha mesajında gülünecek o kadar çok detay var ki.@Aserat
Bu fandom cidden kanser kitle ya her şeye tepkililer ve aşırı saçmalıyorlar.![]()
Dediğin gibi fragmana laf edenleri gördüm şimdiDicBar fanları coşmuş fragmanda Sedef var diye.Hafta boyunca ayılıp bayıldılar şimdi hakaret eden bile var.ss Allahın ergenleri gidin fragmanı hazırlayana carlayın.
------
Bu fandom cidden kanser kitle ya her şeye tepkililer ve aşırı saçmalıyorlar.![]()
Bu dizideki en büyük hatayı senaristte değil de gününde sorun olduğunu anlamadıkları gün yaptılar. Sonrası çorap söküğü gibi geldi maalesef. İzlemiyorum ama Hekimoğlu'nda sanırım vakalara vs önem veriliyor. Öyle olunca aşk isteyen kitle vs çıkması zor olurSenaryo rezil kanser kitle ondan da rezil. En başından beri çok itici bir kitle bunlar. Orijinalden bir haberler. İlk başta dizinin postlarına yorum yapıyordum ama çok saçma cevaplar gelince bıraktım yazmayı.
Hekimoğlu'nun hayranlarını çok seviyorum ama. Onların çoğu orijinali izlediği için altına yorum yazınca saldırıdan çok hikayede neyin olacağını merak eden bir kitle var. Çoğu kez DM'den soru bile sormuşlukları var. Bu dizi baştan aşağı benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.
Demet Akbağ da zamanında Kıraç'ın başka ajansa gideceğini söylemişti konukların mikserlik yaptığı oluyor ara sıra.Bence de harika seçim olmuş, yani güldüren bir insan ama kimse o mizaçtan beklemiyor böyle.
------
Twitter'da fanlar da yazmış benim gibi. Serkan o sırada Çınar'a “Sedef ne düşünüyor" demiş olabilir.Konuklardan böyle ortalığı karıştıran olmamıştı pek bunun Sedef'e denk gelmesi iyi olmadı inşallah benim dediğim gibidir yoksa Ekin Atalar laflarıma hazır olsun.
![]()
Niye bizim forumda öylesine konuştuğumuz konular Twitter'da fake hesaplar tarafından paylaşılıyor hiç özelimiz olmayacak mı.DicBar fanları coşmuş fragmanda Sedef var diye.Hafta boyunca ayılıp bayıldılar şimdi hakaret eden bile var.ss Allahın ergenleri gidin fragmanı hazırlayana carlayın.
------
Yok ya Hekimoğlu'nda da çift fanları var özellikle Ateş ve İpek çiftinin 40 bölümde anca sarılma noktasına gelmesini haklı olarak eleştiriyorlar. Yine az da olsa Emre-Zeynep fanları da var ama Menajerimi Ara fandomu gibi kanser değiller orası doğru.Dediğin gibi fragmana laf edenleri gördüm şimdiİleride diziyi izlemeyi bırakma konusunda arafta kalırsam direkt bunların yorumlarına bakıp kararımı netleştiricem
------
Bu dizideki en büyük hatayı senaristte değil de gününde sorun olduğunu anlamadıkları gün yaptılar. Sonrası çorap söküğü gibi geldi maalesef. İzlemiyorum ama Hekimoğlu'nda sanırım vakalara vs önem veriliyor. Öyle olunca aşk isteyen kitle vs çıkması zor olur![]()
Aa doğru onu unuttum ben.Demet Akbağ da zamanında Kıraç'ın başka ajansa gideceğini söylemişti konukların mikserlik yaptığı oluyor ara sıra.Ayrıca bence Sedef olaylara yön vereceği için sevin çünkü çoğu konuğun böyle bir imkanı olmuyor.
Niye bizim forumda öylesine konuştuğumuz konular Twitter'da fake hesaplar tarafından paylaşılıyor hiç özelimiz olmayacak mı.Prim kokusu insana neler yaptırıyor.
Yok ya Hekimoğlu'nda da çift fanları var özellikle Ateş ve İpek çiftinin 40 bölümde anca sarılma noktasına gelmesini eleştiriyorlar. Yine az da olsa Emre-Zeynep fanları da var ama Menajerimi Ara fandomu gibi kanser değiller orası doğru.![]()
Bir de fanlar Sedef'i eleştirmiş demişsin ama fragmanın eleştirilme nedeni tamamen DicBar ve Ayla kısımları. Yoksa Sedef geldi diye bayram yapanlar var sen de gördün zaten.Aa doğru onu unuttum ben.Ya ben seviniyorum da bu fanların yorumları sinir etti yoksa benim açımdan güzel hikaye.
Diğer konu için ne diyeyim ki. 🤦🏻♂️ Ah ah.![]()