Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Dediğin gibi fragmana laf edenleri gördüm şimdi :F İleride diziyi izlemeyi bırakma konusunda arafta kalırsam direkt bunların yorumlarına bakıp kararımı netleştiricem:F
------

Bu dizideki en büyük hatayı senaristte değil de gününde sorun olduğunu anlamadıkları gün yaptılar. Sonrası çorap söküğü gibi geldi maalesef. İzlemiyorum ama Hekimoğlu'nda sanırım vakalara vs önem veriliyor. Öyle olunca aşk isteyen kitle vs çıkması zor olur :F
Ya tabii ki orada da ergen tayfa var ancak buradaki gibi dizinin önüne geçmiyor. Dizinin orijinalinde olan sahneleri biraz daha yayarak yazınca senarist hayranlara yetiyor. Şu aralar olmayan bir aşk hikayesi doğdu inşallah o da çok uzamaz. :D

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
Ya tabii ki orada da ergen tayfa var ancak buradaki gibi dizinin önüne geçmiyor. Dizinin orijinalinde olan sahneleri biraz daha yayarak yazınca senarist hayranlara yetiyor. Şu aralar olmayan bir aşk hikayesi doğdu inşallah o da çok uzamaz. :D
Bu bölümde orijinalindeki gibi Ateş-Zeynep öpüşmesi oldu diye eleştiren çok insan gördüm orada da. Orijinale fazla bağlı kaldığı için bazen bayağı tepki görüyor Hekimoğlu senaristi. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Bir de fanlar Sedef'i eleştirmiş demişsin ama fragmanın eleştirilme nedeni tamamen DicBar ve Ayla kısımları. Yoksa Sedef geldi diye bayram yapanlar var sen de gördün zaten. :A Fanların çoğu her şeyi o kadar abartıyor ki bazen Hint dizilerine dönüyor ortalık. :A
Yok bazıları "fragmanın yarısı Sedef bu ne" falan yazmış onlara diyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bu bölümde orijinalindeki gibi Ateş-Zeynep öpüşmesi oldu diye eleştiren çok insan gördüm orada da. Orijinale fazla bağlı kaldığı için bazen bayağı tepki görüyor Hekimoğlu senaristi. :A
Ona yapacak bir şeyim yok ama o sahne olmasaydı bölümde eksik olurdu. Senarist dizi yükselsin diye tüm gemileri yakmış gibi. :D

• Güldürdün
Hep bir gün izlerim diye erteledim Hekimoğlu'nu. İnşallah bir gün izlerim :F

• Güldürdün
Ona yapacak bir şeyim yok ama o sahne olmasaydı bölümde eksik olurdu. Senarist dizi yükselsin diye tüm gemileri yakmış gibi. :D
Yani o kısmı izlemesek ne değişirdi diye düşünüyorum da hiçbir şey değişmezdi. :A Ateş-Zeynep kısmının artık kapanması gerekirken hala öpüşme sahnesi oluyor tepki gelmesi normal aslında. :A

• Beğendim
Günün Instagram ganimetleri :Z @Özgür @hayret bi şey @mesmeso61

Ewcq5mOW8AQLpHS

Lütfen hemen Sedef Avcı sahnelerine geçebilir miyiz. :bhr: Barış'ın bu agresif halleri çekilmiyor.ss
------

Rasim Öztekin sahnesi çok iyiydi. 👏🏻❤️

Paşa çocuklarına ders veren mürebbiye. :F :F

Bahsettiği dizi resmen Bridgerton. :F

Sedef'in kadınlara şirinlik yapıp reçeli almamasını yakıştıramadım.ss Ayrıca kadın oyunlarınızı birkaç kez izliyoruz dedi ama gerçek hayatta hiç tiyatro yapmadı herhalde. :A @Özgür

SerFer sahneleri ne kadar harikaysa Ayla da o kadar sinir.ss

Sedef'in kadınlara şirinlik yapıp reçeli almamasını yakıştıramadım.ss Ayrıca kadın oyunlarınızı birkaç kez izliyoruz dedi ama gerçek hayatta hiç tiyatro yapmadı herhalde. :A @Özgür

SerFer sahneleri ne kadar harikaysa Ayla da o kadar sinir.ss
Şeker tüketmiyorum dedi ne var bunda. :A

Yoo tiyatro yaptı. :A Levent Ülgen'le oynadı hatta. :A Burada sorun Sedef'te değil, konuk edeceği oyuncunun işlerini araştırmayıp orijinalinden çeviri yapan Ekin'de sorun. :A

• Güldürdün
Çınar da amma gömdü Sedef'i be. :A Dün Sedef'in arkadaşları storylerinde fragmanı paylaşıp ne kadar komik olduğundan bahsediyordu.ss Ama böyle bir rolle gelmesi çok iyi oldu. :Z

• Güldürdün
Şeker tüketmiyorum dedi ne var bunda. :A

Yoo tiyatro yaptı. :A Levent Ülgen'le oynadı hatta. :A Burada sorun Sedef'te değil, konuk edeceği oyuncunun işlerini araştırmayıp orijinalinden çeviri yapan Ekin'de sorun. :A
Gitsin çocuğuna falan yedirsin işte kadınlar onun için o kadar yol tepmiş ama o ikiyüzlülük yapıyor olmadı böyle. :A Üstelik yönetmeni de kaç zamandır bekletiyor resmen yapmadığı şey kalmadı. :A

Yani orası öyle ama Yelda Eroğlu ve ekibi de öyle yazıyordu mesela Nükhet Duru da şarkıcı olmasına rağmen sanki büyük film oyuncusuymuş gibi lanse edilmişti vs. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Sedef Avcı'nın sahnelerini izlerken başkası yerine utanma duygusunu yaşadım :F İyi cesaret valla bu rolü kabul etmesi, hem güldüm hem üzüldüm haline :F
------

O son kısım neydi öyle? Stresten başım ağrıdı. Benim aklım hala o ses kaydında. Telefonu açık bir şekilde masanın üstüne koyması ve mesajı kime attığını tam göremem beni tedirgin etti. İnşallah Beren bu sefer de sıyrılmaz bu durumdan.

Sedef Avcı çok tatlı bir şekilde ilerliyordu, keşke o son anda 180 derece karakter dönüşümünü yazmasalarmış.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Özgür