Fotodan ziyade yazdıkların etkili olduO son fotoğrafı atmayacaktım
Fotodan ziyade yazdıkların etkili olduO son fotoğrafı atmayacaktım
Sen de kudurmak için fırsat kolluyorsun namıssızFotodan ziyade yazdıkların etkili oldu
Ergenim hala ben hormonlarım varSen de kudurmak için fırsat kolluyorsun namıssız
O hormonlar ölüme kadar devam eder yandıkErgenim hala ben hormonlarım var
İşte arada sırada hormonlarımı etkisi altına alan sen gibiler çıkıyorO hormonlar ölüme kadar devam eder yandık
Üzücüİşte arada sırada hormonlarımı etkisi altına alan sen gibiler çıkıyor
Neyin son halini atayımSon halini at bana bakim
Geliyor 10 reytingYağmur ve Melek aşkı start versin bakayım, sonunda ortaya çıkıyor.
Bugün gündeme ''Meleklerin Aşkı da bitiyor'' haberi düştü, Sina Koloğlu atmış ortaya. ''Görevini tamamlayıp bitecek'' demiş.Geliyor 10 reyting
4,85 reytingle biterse akıl Yok demektir kanaldaBugün gündeme ''Meleklerin Aşkı da bitiyor'' haberi düştü, Sina Koloğlu atmış ortaya. ''Görevini tamamlayıp bitecek'' demiş.
Bakışlarım bazen çok şey belli eder. Bazen de hiç bir şey belli etmez gizlidir.@MEnes mi seni böyle yaptı acaba. Biraz sinsi bakışları vardı onun.
Yok la o öyle şeyler konuşmaz pekhiçbir şey sevmiyor o odun gibi bir şey
Seksi genç erkekler hep öyle oluyor ya odun gibi.@MEnes
Sen bu @denizz19 e bakma kafayı bozdu hepten.@MEnes e mi sulanıyorsun
Yine yükseldiBakışlarım bazen çok şey belli eder. Bazen de hiç bir şey belli etmez gizlidir.İyi çözmüşsün olayı.
Sen bu @denizz19 e bakma kafayı bozdu hepten.Ben odunsam ohoo işimiz var.Sizde kaliteli goygoy yoksa benim suçum ne kardeşim. Bizimki odunluk değil seviye!! Bir de sulanıyor musun falan demiş. İğrençsin Deniz.
Anam bu kafayı yedi iyice bir kadın bulun buna.Bakışlarım bazen çok şey belli eder. Bazen de hiç bir şey belli etmez gizlidir.İyi çözmüşsün olayı.
Sen bu @denizz19 e bakma kafayı bozdu hepten.Ben odunsam ohoo işimiz var.Sizde kaliteli goygoy yoksa benim suçum ne kardeşim. Bizimki odunluk değil seviye!! Bir de sulanıyor musun falan demiş. İğrençsin Deniz.
Ne yükselmesi la ben zaten yüksekten aşağı inmedim ki hiç.Yine yükseldi
Ahahahahaha normal değilim kardooo. Nolacak benim bu halim.Anam bu kafayı yedi iyice bir kadın bulun buna.
Hepinize kadın lazım. Bir ben cinselliği ikinci plana atma erdeminde bulunmuş bir kişiyim burada.Ne yükselmesi la ben zaten yüksekten aşağı inmedim ki hiç.
Ahahahahaha normal değilim kardooo. Nolacak benim bu halim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?