Fotodan ziyade yazdıkların etkili olduO son fotoğrafı atmayacaktım![]()
Fotodan ziyade yazdıkların etkili olduO son fotoğrafı atmayacaktım![]()
Sen de kudurmak için fırsat kolluyorsun namıssızFotodan ziyade yazdıkların etkili oldu![]()
Ergenim hala ben hormonlarım varSen de kudurmak için fırsat kolluyorsun namıssız![]()
O hormonlar ölüme kadar devam eder yandıkErgenim hala ben hormonlarım var![]()
İşte arada sırada hormonlarımı etkisi altına alan sen gibiler çıkıyorO hormonlar ölüme kadar devam eder yandık![]()
Üzücüİşte arada sırada hormonlarımı etkisi altına alan sen gibiler çıkıyor![]()
Neyin son halini atayımSon halini at bana bakim![]()
Geliyor 10 reytingYağmur ve Melek aşkı start versin bakayım, sonunda ortaya çıkıyor.![]()
Bugün gündeme ''Meleklerin Aşkı da bitiyor'' haberi düştü, Sina Koloğlu atmış ortaya. ''Görevini tamamlayıp bitecek'' demiş.Geliyor 10 reyting![]()
4,85 reytingle biterse akıl Yok demektir kanaldaBugün gündeme ''Meleklerin Aşkı da bitiyor'' haberi düştü, Sina Koloğlu atmış ortaya. ''Görevini tamamlayıp bitecek'' demiş.![]()
Bakışlarım bazen çok şey belli eder. Bazen de hiç bir şey belli etmez gizlidir.@MEnes mi seni böyle yaptı acaba. Biraz sinsi bakışları vardı onun.![]()
Yok la o öyle şeyler konuşmaz pekhiçbir şey sevmiyor o odun gibi bir şey
![]()
Seksi genç erkekler hep öyle oluyor ya odun gibi.@MEnes
Sen bu @denizz19 e bakma kafayı bozdu hepten.@MEnes e mi sulanıyorsun![]()
Yine yükseldiBakışlarım bazen çok şey belli eder. Bazen de hiç bir şey belli etmez gizlidir.İyi çözmüşsün olayı.
Sen bu @denizz19 e bakma kafayı bozdu hepten.Ben odunsam ohoo işimiz var.
Sizde kaliteli goygoy yoksa benim suçum ne kardeşim. Bizimki odunluk değil seviye!! Bir de sulanıyor musun falan demiş. İğrençsin Deniz.
![]()
Anam bu kafayı yedi iyice bir kadın bulun buna.Bakışlarım bazen çok şey belli eder. Bazen de hiç bir şey belli etmez gizlidir.İyi çözmüşsün olayı.
Sen bu @denizz19 e bakma kafayı bozdu hepten.Ben odunsam ohoo işimiz var.
Sizde kaliteli goygoy yoksa benim suçum ne kardeşim. Bizimki odunluk değil seviye!! Bir de sulanıyor musun falan demiş. İğrençsin Deniz.
![]()
Ne yükselmesi la ben zaten yüksekten aşağı inmedim ki hiç.Yine yükseldi![]()
Ahahahahaha normal değilim kardooo. Nolacak benim bu halim.Anam bu kafayı yedi iyice bir kadın bulun buna.![]()
Hepinize kadın lazım. Bir ben cinselliği ikinci plana atma erdeminde bulunmuş bir kişiyim burada.Ne yükselmesi la ben zaten yüksekten aşağı inmedim ki hiç.![]()
Ahahahahaha normal değilim kardooo. Nolacak benim bu halim.![]()
![]()