Tatlım benim burda oluşum başlı başına bu durumu sağlıyorBütün gün birbirinizi azdırıyorsunuz.![]()
Tatlım benim burda oluşum başlı başına bu durumu sağlıyorBütün gün birbirinizi azdırıyorsunuz.![]()
Sen kesmezsin beni bu kadın lazım
O kadından daha iyi keserim dene ve görSen kesmezsin beni bu kadın lazım![]()
Taş gibi taşşş oy parçalarım vallaO kadından daha iyi keserim dene ve gör![]()
Yok la o öyle şeyler konuşmaz pek@MEnes mi seni böyle yaptı acaba. Biraz sinsi bakışları vardı onun.![]()
Ben daha marifeliyim o kadındanTaş gibi taşşş oy parçalarım valla![]()
Seksi genç erkekler hep öyle oluyor ya odun gibi.Yok la o öyle şeyler konuşmaz pekhiçbir şey sevmiyor o odun gibi bir şey
![]()
Bu kadının marifete ihtiyacı YokBen daha marifeliyim o kadından![]()
Kadınlar nazlı oluyor.Hiç gerek yok kadın dırdırı çekmene ben varımBu kadının marifete ihtiyacı Yok![]()
Bi de sana aşığım diyor,sana da aşkına da tüküreyim ben beKadınlar nazlı oluyor.Hiç gerek yok kadın dırdırı çekmene ben varım![]()
Sexy falan dedin yaYok be ne alaka.![]()
Onun nazını çekerim ama sonra haddini bildiririmKadınlar nazlı oluyor.Hiç gerek yok kadın dırdırı çekmene ben varım![]()
Saçmalama be şurda şaka yapıyoz birbirimizeBi de sana aşığım diyor,sana da aşkına da tüküreyim ben be
Aman ne halin varsa gör ben o kadını cebimden çıkartırımSexy falan dedin ya
Onun nazını çekerim ama sonra haddini bildiririm![]()
O kendine öyle diyor diye öyle deidm.Sexy falan dedin ya
Onun nazını çekerim ama sonra haddini bildiririm![]()
Kıskandığımdan demedim zaten git kimin koynuna giriyorsan gir benden uzak dur artıkSaçmalama be şurda şaka yapıyoz birbirimizeSenin yerin ço ayrı evlencem ve 4 çocuk yapcam senden
![]()
Lan seni istiyom seniKıskandığımdan demedim zaten git kimin koynuna giriyorsan gir benden uzak dur artık![]()