Tatlım benim burda oluşum başlı başına bu durumu sağlıyorBütün gün birbirinizi azdırıyorsunuz.
Tatlım benim burda oluşum başlı başına bu durumu sağlıyorBütün gün birbirinizi azdırıyorsunuz.
Sen kesmezsin beni bu kadın lazımOha @mrt-06 bu denizin durumu cidden fena Deniz şu an yanında olsaydım keşke sakinleştirirdim seni
O kadından daha iyi keserim dene ve görSen kesmezsin beni bu kadın lazım
Taş gibi taşşş oy parçalarım vallaO kadından daha iyi keserim dene ve gör
Yok la o öyle şeyler konuşmaz pek hiçbir şey sevmiyor o odun gibi bir şey@MEnes mi seni böyle yaptı acaba. Biraz sinsi bakışları vardı onun.
Ben daha marifeliyim o kadındanTaş gibi taşşş oy parçalarım valla
Seksi genç erkekler hep öyle oluyor ya odun gibi. @MEnesYok la o öyle şeyler konuşmaz pek hiçbir şey sevmiyor o odun gibi bir şey
Bu kadının marifete ihtiyacı YokBen daha marifeliyim o kadından
Kadınlar nazlı oluyor.Hiç gerek yok kadın dırdırı çekmene ben varımBu kadının marifete ihtiyacı Yok
Bi de sana aşığım diyor,sana da aşkına da tüküreyim ben beKadınlar nazlı oluyor.Hiç gerek yok kadın dırdırı çekmene ben varım
Sexy falan dedin yaYok be ne alaka.
Onun nazını çekerim ama sonra haddini bildiririmKadınlar nazlı oluyor.Hiç gerek yok kadın dırdırı çekmene ben varım
Saçmalama be şurda şaka yapıyoz birbirimize Senin yerin ço ayrı evlencem ve 4 çocuk yapcam sendenBi de sana aşığım diyor,sana da aşkına da tüküreyim ben be
Aman ne halin varsa gör ben o kadını cebimden çıkartırımSexy falan dedin ya
Onun nazını çekerim ama sonra haddini bildiririm
O kendine öyle diyor diye öyle deidm.Sexy falan dedin ya
Onun nazını çekerim ama sonra haddini bildiririm
Kıskandığımdan demedim zaten git kimin koynuna giriyorsan gir benden uzak dur artıkSaçmalama be şurda şaka yapıyoz birbirimize Senin yerin ço ayrı evlencem ve 4 çocuk yapcam senden
Lan seni istiyom seni Hazır evimde var hadi gelKıskandığımdan demedim zaten git kimin koynuna giriyorsan gir benden uzak dur artık