Kız köylü insan çiçeği böceği daha çok sever sen nasıl köylüsünBen köylüyüm deniz benim yorumumda bu ne yapım erkeklerde çicekli gömlek sevmiyorum
![]()
Kız köylü insan çiçeği böceği daha çok sever sen nasıl köylüsünBen köylüyüm deniz benim yorumumda bu ne yapım erkeklerde çicekli gömlek sevmiyorum
![]()
Kız köylü insan çiçeği böceği daha çok sever sen nasıl köylüsün![]()
Bir daha Ki sefere yılanlı gömlek alırımNe bilim ben sevmiyorum işte kötü durmamış tabii yakışmış sana ama ben sevmiyorum işte o gömlekleri ya
Bir daha Ki sefere yılanlı gömlek alırım![]()
Zorla kendini beğendirtmiş bak yaaHangi gömlek? Senin giysilerini nerden bileyim be, sadece bir tişörtünün rengine zamamında yorum yaptık diye senin her giysini biliyorummu sandın?![]()
Tabiki beğendireceğim benim fotoğrafım
İki ütü de bana yapsın
@vadikızı abla @denizz19 diyor ki gelsinde gömleğimi ütülesinTabiki beğendireceğim benim fotoğrafım
İki ütü de bana yapsın![]()
bugün bayağı bir ütüledim merak etme sen çenem durmadı resmen
O çiçekli gömleği kesin yakar
O çiçekli gömleği kesin yakar![]()
Yüz verince astarını istiyor zaten boşver verme
Sen bana acıyamazsın saftirik kadın
Sus kız yolarım saçınıcevabını vermiş valla yakarımm bir daha giymesin diye herşeyi yaparım
Hahaah senin ne garezin var göyneğecevabını vermiş valla yakarımm bir daha giymesin diye herşeyi yaparım
Ne zaman astar istedim senden vicdansızın oğluYüz verince astarını istiyor zaten boşver verme![]()
![]()
Sen bana acıyamazsın saftirik kadın
Sus kız yolarım saçını![]()