Show Meleklerin Aşkı - Dizi Yorumları

Hardalı seviyormuş ama izlemedini kendisi demişti ama izleyenden çok onun yorumu v ar Darısı Başımıza dizisinde de öyle :F
Aptallar takımı size diyorum ki İZLİYORUM AMA İLGİMİ ÇEKEN KISIMLARINI İZLİYORUM BÖLÜMÜN ÇOĞUNU İZLİYORUM,örneğin Darısı Başımıza Erkenci Kuş bu dizileri hiç izlemiyorum ve bilgi sahibi değilim :fist::fist::handfist::handfist:

Aptallar takımı size diyorum ki İZLİYORUM AMA İLGİMİ ÇEKEN KISIMLARINI İZLİYORUM BÖLÜMÜN ÇOĞUNU İZLİYORUM,örneğin Darısı Başımıza Erkenci Kuş bu dizileri hiç izlemiyorum ve bilgi sahibi değilim :fist::fist::handfist::handfist:
Meleklerin Aşkınıda izlemiyorsun işte ayoll :A :A :A Hardalın soynmalı videolarına bakıyorsundur bölümden o sayılmaz :A :A :A @kerem

Sırf çok iyi çıkmışsın dememek için o kasıntı yığını @MEnes e yorum yapmış :A
:kiki::kiki::kiki:Nuri Alçoyu görünce deniz gömleğin geldi aklıma
Sen git Diss Savaşları yarışmama bak :bağır:

Taktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayım :A
Baktım gömleğe, güzel. Giymeye devam et :A

@MEnes e yorum yapmam içinemi oturdu? aslında sanada yapacaktım bir yorum. Dur gelecek birazdan yorumum :A

Sen git Diss Savaşları yarışmama bak :bağır:

Baktım gömleğe, güzel. Giymeye devam et :A

@MEnes e yorum yapmam içinemi oturdu? aslında sanada yapacaktım bir yorum. Dur gelecek birazdan yorumum :A

:FGızz dur sakin ol bakacağım burç konusu hazırlıyordum da merak etme forumda değildim içeriği okudum yine harika bir yorum aman program olmuş @MEnes yorumlucam:A