Alakası yok dediğim gibi bölümlerin tamamını değil ilgimi çeken kısımlarını izliyorum
Alakası yok dediğim gibi bölümlerin tamamını değil ilgimi çeken kısımlarını izliyorum
Hardalı seviyormuş ama izlemedini kendisi demişti ama izleyenden çok onun yorumu v ar Darısı Başımıza dizisinde de öyleHiç izlemiyor değilimSor herşeyi bilirim
![]()
Aptallar takımı size diyorum ki İZLİYORUM AMA İLGİMİ ÇEKEN KISIMLARINI İZLİYORUM BÖLÜMÜN ÇOĞUNU İZLİYORUM,örneğin Darısı Başımıza Erkenci Kuş bu dizileri hiç izlemiyorum ve bilgi sahibi değilimHardalı seviyormuş ama izlemedini kendisi demişti ama izleyenden çok onun yorumu v ar Darısı Başımıza dizisinde de öyle![]()
Meleklerin Aşkınıda izlemiyorsun işte ayollAptallar takımı size diyorum ki İZLİYORUM AMA İLGİMİ ÇEKEN KISIMLARINI İZLİYORUM BÖLÜMÜN ÇOĞUNU İZLİYORUM,örneğin Darısı Başımıza Erkenci Kuş bu dizileri hiç izlemiyorum ve bilgi sahibi değilim![]()
Hayır tabikiMeleklerin Aşkınıda izlemiyorsun işte ayoll![]()
![]()
Hardalın soynmalı videolarına bakıyorsundur bölümden o sayılmaz
![]()
![]()
@kerem
Taktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayımNuri Alçoyu görünce deniz gömleğin geldi aklıma
Taktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayım![]()
Sus kız ben kolye mi taktımYaa yok kolye takmış ya Nuri Alço öyle görünce geldi aklıma işte
Sus kız ben kolye mi taktım![]()
Hangi gömlek? Senin giysilerini nerden bileyim be, sadece bir tişörtünün rengine zamamında yorum yaptık diye senin her giysini biliyorummu sandın?Taktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayım![]()
Hani gözlüklü kız arkadaşla bir fotoğrafım var oHangi gömlek? Senin giysilerini nerden bileyim be, sadece bir tişörtünün rengine zamamında yorum yaptık diye senin her giysini biliyorummu sandın?![]()
Sırf çok iyi çıkmışsın dememek için o kasıntı yığını @MEnes e yorum yapmış![]()
Sen git Diss Savaşları yarışmama bakNuri Alçoyu görünce deniz gömleğin geldi aklıma
Baktım gömleğe, güzel. Giymeye devam etTaktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayım![]()
Sen git Diss Savaşları yarışmama bak
Baktım gömleğe, güzel. Giymeye devam et
@MEnes e yorum yapmam içinemi oturdu? aslında sanada yapacaktım bir yorum. Dur gelecek birazdan yorumum![]()
Teşekkür ederim bak Avrupa görmüş kadının halini gör @vadikızıBeklitorum :V