Biliyorum, koyu renkli gömleğe diyorpiknikteki gömlek değil ben ona çicekli dermiyim ya
Senin derdin dissmi? iyide ben hiç diss atmıyorumkiDiss niye atmıyorsun .ss
Siyah gömleğimden bahşediyor Melek![]()
son bir senedir sadece uyarı konularına attım
Biliyorum, koyu renkli gömleğe diyorpiknikteki gömlek değil ben ona çicekli dermiyim ya
Senin derdin dissmi? iyide ben hiç diss atmıyorumkiDiss niye atmıyorsun .ss
Siyah gömleğimden bahşediyor Melek![]()
Biliyorum, koyu renkli gömleğe diyor
Senin derdin dissmi? iyide ben hiç diss atmıyorumki
son bir senedir sadece uyarı konularına attımYanlış kişiye oynuyorsun. Birde @MasacRE- ye acemi falan dedin. Saf olan sensin
![]()
Kendi çapında bir dizi işte
Bence gayet keyifliKendi çapında bir dizi işte![]()
![]()
İlk bölümü pek tutmadım kışın devam edecek hava yok gibiBence gayet keyifliizlesen seversin
![]()
Valla 2.bölümde yükseldi ve 4,58 aldı haftaya en az 5 alırİlk bölümü pek tutmadım kışın devam edecek hava yok gibi![]()
Aynen alır ama kışı vaat etmiyorValla 2.bölümde yükseldi ve 4,58 aldı haftaya en az 5 alır![]()
Bence Darısı Başımıza kışı vaat ermiyorAynen alır ama kışı vaat etmiyor![]()
İkiside etmiyorBence Darısı Başımıza kışı vaat ermiyor![]()
Kasıntı bir görüntü nasıl alabildin la o fotodan.Sırf çok iyi çıkmışsın dememek için o kasıntı yığını @MEnes e yorum yapmış![]()
Özgün bir bakış olduğunu nasıl anladınKasıntı bir görüntü nasıl alabildin la o fotodan.Mis gibi özgün bir bakış ve ifade atmışım işte.
![]()
Diğer fotolarımda pek yakalayamadığım bir bakış olduğunu fark ettim.Özgün bir bakış olduğunu nasıl anladın![]()
Fotoğrafın mimarı benim bir de ya öyle foto mu olur diye gevezelik ediyordunuzDiğer fotolarımda pek yakalayamadığım bir bakış olduğunu fark ettim.Yani benim bakışlarım arasında kendine özgün bir yer aldı.
![]()
Fotoğrafın mimarıyla benim attığım bakışın bir bağlantısını göremedim.Fotoğrafın mimarı benim bir de ya öyle foto mu olur diye gevezelik ediyordunuz![]()
Şimdi sen o şekilde durduğun zaman açıyı farklı tutsaydım çok daha kötü bir görüntün olurduFotoğrafın mimarıyla benim attığım bakışın bir bağlantısını göremedim.![]()
Tamam da bakış ve duruşumu yine kameradaki görüntüye göre ayarlardım.Şimdi sen o şekilde durduğun zaman açıyı farklı tutsaydım çok daha kötü bir görüntün olurdu![]()
7 saniye içinde çok zorTamam da bakış ve duruşumu yine kameradaki görüntüye göre ayarlardım.![]()