''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' Ne Zaman Başlıyor?

Eğer Ay Yapım olayından ders almamışsa ve hala kendisine dizi veren tek büyük yapımcıyı kaybetmek istiyorsa bitirsin. 13'ten önce bitirsin bakalım bir daha bakacak mı yüzünüze.
O3'ün bizden başka şansı yok, Show'a dizi yapsa 5. bölümde bitecek. ATV ile çalışmıyor zaten. FOX riskli, Star ve D kaldı geriye. En çok Kanal D'yi sevdiğine göre durum ortada.

@xBUGRAx in fox unun kadınına güveniyorum totali vermeyecek inşallah
ab de de neboşun dizisi bitmişken UTC ye alırsak orayı da sağlama alırız bence @Aserat
Ona ihtiyacımız yok yeter bize çekirdek kadromuz.

O3'ün bizden başka şansı yok, Show'a dizi yapsa 5. bölümde bitecek. ATV ile çalışmıyor zaten. FOX riskli, Star ve D kaldı geriye. En çok Kanal D'yi sevdiğine göre durum ortada.
Tamam işte Star'a verir daha uzun hukuku var.
Dönem dizilerini Mavi Top'a, güncelleri Star'a paslaması lazımken güme gitti güzelim dizi.

Dönem dizilerini Mavi Top'a, güncelleri Star'a paslaması lazımken güme gitti güzelim dizi.
Gülizar tutmazdı zaten, D bu kadar tekrar ve arkasında durmasaydı 3. bölümü göremezdi.

Reytinglere uydurma der ama kendi koca kafalı tuhaf oyuncularıyla karşılaştırıp durucak amann şimdiden bunaldım ben birde oan gelince

totalde pek varlık gösterebileceğini sanmam

Kadın oyuncuların fragmanları çıksın seyirci iyice kaçar.

Her zaman boynuzluyor zaten alışmıştır artık

hiçbir ateş beniyakamaz çünkü ben o ateşin ta kendisiyim diyip yemek yemeye gidiyorum nanik size
@Dosi @cookies @vadikızı @ozmoturk @kerem @Harunnn60