@xemrexxx Başka bir şey den eleştirse tuhaf oyuncularını karşılaştırsa oklavayı kafasına vururum ama müzik yönünden ne derse haklı müziğin adını bilmiyorum aynısını değiştirmeden koymuşlar sen bir dinlesen ozaman anlıcaksın dediğimiBence eleştirelere hazır olalım. Savunma yapmalıyız @xemrexxx ve müritlerine karşi
İyi gelsin bakalım @xemrexxx müzikleri at hele@xemrexxx Başka bir şey den eleştirse tuhaf oyuncularını karşılaştırsa oklavayı kafasına vururum ama müzik yönünden ne derse haklı müziğin adını bilmiyorum aynısını değiştirmeden koymuşlar sen bir dinlesen ozaman anlıcaksın dediğimi
Bende yarın bir karıştırırım sahneleri bulursam gösteririmİyi gelsin bakalım @xemrexxx müzikleri at hele
Fragman muhteşem olmuş2. FRAGMAN YAYINLANDI!
@Billy Kane @xBUGRAx @sokak sanati @batuhankaralar @DarkLegenD @Sherlock @YıldırıM @Aserat @Harunnn60 @Ahmed @serhatt @kerem @Forumdash @Çiğdem- @Thequeer @xemrexxx @S.G.A.T. @destere @vadikızı @eskici @Yakamoz-Asi @MEnes @cookies ve diğer herkes...
@xemrexxx Başka bir şey den eleştirse tuhaf oyuncularını karşılaştırsa oklavayı kafasına vururum ama müzik yönünden ne derse haklı müziğin adını bilmiyorum aynısını değiştirmeden koymuşlar sen bir dinlesen ozaman anlıcaksın dediğimi
kız yönetmeni aldınız kompozitörü aldınız genel koordinatörü aldınız platoyu aldınız büyük ihtimal kıyafet-saç tasarımcısını da aldınız ayol en son kemankeşi bile araklamışsınız resmen taklitler asıllarını yaşatır olacak bu diziİyi gelsin bakalım @xemrexxx müzikleri at hele
Aaa bu tanıtım müziğinde Muhteşemin bir müziğinin aynısı var @Forumdash a göstersene sen hangi müzik olduğunu bilirsinkız yönetmeni aldınız kompozitörü aldınız genel koordinatörü aldınız platoyu aldınız büyük ihtimal kıyafet-saç tasarımcısını da aldınız ayol en son kemankeşi bile araklamışsınız resmen taklitler asıllarını yaşatır olacak bu dizi
kız 2-3 müziğin karışımı gibi ama birine çok benziyor yarın bulurumAaa bu tanıtım müziğinde Muhteşemin bir müziğinin aynısı var @Forumdash a göstersene sen hangi müzik olduğunu bilirsin
Aaa bu değilde bir müziğin aynısı olduğuna eminim Senden bir şey olmayacak ben bakarım yarınkız 2-3 müziğin karışımı gibi ama birine çok benziyor yarın bulurum
neyse dizimizi taklit etmeye çalışanların sonu bu olacak tıkla
şu mu kız tıkla birAaa bu değilde bir müziğin aynısı olduğuna eminim Senden bir şey olmayacak ben bakarım yarın
Fragmanda 2 fon müziği var ben şunu diyorumşu mu kız tıkla bir
şu da olabilir
yukarıda paylaştığıma benziyor bence neyse en güzel müzik şuydu @destere altına işemişti izlediğinde tıkla hogathaFragmanda 2 fon müziği var ben şunu diyorum
0:21-0:26 arasını dinle bunun aynısı Muhteşemde dinledime eminim
Aaa evetyukarıda paylaştığıma benziyor bence neyse en güzel müzik şuydu @destere altına işemişti izlediğinde tıkla hogatha
Hahahaha Aaa sus be tövbe tövbekızzz dırırdırttt ne osuruyor musun mesaj yazarken çok ayıp .ss @destere terbiye ver azıcık şuna.ss