Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

O müziği emre geline gösterir ozaman görürsün :F Ama dizi çok iyi geliyor tabi o değişmez reyting rekorları kırıcak gibi şimdi 20 almayada alıştı diziler , Kenan @Yiğitt in deyimiyle 30 a kadar yolu var :F
Bence eleştirelere hazır olalım. Savunma yapmalıyız @xemrexxx ve müritlerine karşi :A

Bence eleştirelere hazır olalım. Savunma yapmalıyız @xemrexxx ve müritlerine karşi :A
@xemrexxx Başka bir şey den eleştirse tuhaf oyuncularını karşılaştırsa oklavayı kafasına vururum ama müzik yönünden ne derse haklı müziğin adını bilmiyorum aynısını değiştirmeden koymuşlar sen bir dinlesen ozaman anlıcaksın dediğimi :F

Fragman çok iyi olmuş bu dizi kesinlikle tutacaktır, o kadar emek boşa değil. Bence kesinlikle salı günü olmalı, özellikle ab abc de zirve yarışına dahil olacak bir yapım.

2. Fragman güzelmiş gerçekten. İzlenebilitesi yüksek bir dizi olacak gibi. Prodüksiyonu zaten üst düzey, diyalog kalitesi de yüksek olursa tadından yenmez.

Vatanım Sensin, her reklamında 2. fragman çıkıyor. Çetin Tekindor'un sesi muazzam etkiliyor. Sırf bunun için bile dizi izlenir. İnternet dizisi olmasını tercih ederdim, süresi 1 saat olsa uluslararası seviyede bir iş çıkabilirdi.

Keşke İstanbul fethediltikten sonraki dönemi anlatsaydı hem yaş konusu biraz daha inandırıcı olurdu. Şimdi fethetme sahnelerini ilerde nasıl gösterecekler bakalım baya emek lazım olacak o sahnelerde. Buda maliyet demek.
Onun dışında iyi gibi gözüküyor. Gün seçimi ne olacak çok merak ediyorum.

@xemrexxx Başka bir şey den eleştirse tuhaf oyuncularını karşılaştırsa oklavayı kafasına vururum ama müzik yönünden ne derse haklı müziğin adını bilmiyorum aynısını değiştirmeden koymuşlar sen bir dinlesen ozaman anlıcaksın dediğimi :F

İyi gelsin bakalım :X @xemrexxx müzikleri at hele :X
kız yönetmeni aldınız kompozitörü aldınız genel koordinatörü aldınız platoyu aldınız büyük ihtimal kıyafet-saç tasarımcısını da aldınız ayol en son kemankeşi bile araklamışsınız resmen taklitler asıllarını yaşatır olacak bu dizi:A

kız yönetmeni aldınız kompozitörü aldınız genel koordinatörü aldınız platoyu aldınız büyük ihtimal kıyafet-saç tasarımcısını da aldınız ayol en son kemankeşi bile araklamışsınız resmen taklitler asıllarını yaşatır olacak bu dizi:A
Aaa bu tanıtım müziğinde Muhteşemin bir müziğinin aynısı var @Forumdash a göstersene sen hangi müzik olduğunu bilirsin :A