''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' Ne Zaman Başlıyor?

Bu arada İnsanlık Suçu'na yer kalmadı, Gülizar mı bitecek acaba? :A @Aserat
Eğer Ay Yapım olayından ders almamışsa ve hala kendisine dizi veren tek büyük yapımcıyı kaybetmek istiyorsa bitirsin. 13'ten önce bitirsin bakalım bir daha bakacak mı yüzünüze. :A

Eğer Ay Yapım olayından ders almamışsa ve hala kendisine dizi veren tek büyük yapımcıyı kaybetmek istiyorsa bitirsin. 13'ten önce bitirsin bakalım bir daha bakacak mı yüzünüze. :A
O3'ün bizden başka şansı yok, Show'a dizi yapsa 5. bölümde bitecek. ATV ile çalışmıyor zaten. FOX riskli, Star ve D kaldı geriye. En çok Kanal D'yi sevdiğine göre durum ortada. :bhr:

@xBUGRAx in fox unun kadınına güveniyorum totali vermeyecek inşallah :A ab de de neboşun dizisi bitmişken UTC ye alırsak orayı da sağlama alırız bence @Aserat :A
Ona ihtiyacımız yok yeter bize çekirdek kadromuz. :A

O3'ün bizden başka şansı yok, Show'a dizi yapsa 5. bölümde bitecek. ATV ile çalışmıyor zaten. FOX riskli, Star ve D kaldı geriye. En çok Kanal D'yi sevdiğine göre durum ortada. :bhr:
Tamam işte Star'a verir daha uzun hukuku var. :A Dönem dizilerini Mavi Top'a, güncelleri Star'a paslaması lazımken güme gitti güzelim dizi. :(

Tamam işte Star'a verir daha uzun hukuku var. :A Dönem dizilerini Mavi Top'a, güncelleri Star'a paslaması lazımken güme gitti güzelim dizi. :(
Gülizar tutmazdı zaten, D bu kadar tekrar ve arkasında durmasaydı 3. bölümü göremezdi. :A

@xemrexxx Çarşamba günü mezarından izin alıp gelir reyting tablosuna Kendi koca kafalı Muhteşem oyuncularıyla karşılaştırır durur :A :A :A

Reyting geçmişlerini ve ilk bölüm reytinglerini toplayıp sunar :F :F :F @Forumdash

O değil de wikiden bakıp bakıp eleştiri yapıcak. Senaryo oldugunu unutacak geçeklerle kıyaslayacak ayy anam ben şimdiden şiştim :(

AB Jet Sosyete gibi açık ara başlar da totalden şüpheliyim ya(b) Ama güzel rakamlar söylemişsin. İnş 5 ile filan başlamaz :T:

Reytinglere uydurma der ama kendi koca kafalı tuhaf oyuncularıyla karşılaştırıp durucak amann şimdiden bunaldım ben birde oan gelince :A :A :A

totalde pek varlık gösterebileceğini sanmam

Kadın oyuncuların fragmanları çıksın seyirci iyice kaçar. :A

Her zaman boynuzluyor zaten alışmıştır artık :A :A

hiçbir ateş beniyakamaz çünkü ben o ateşin ta kendisiyim diyip yemek yemeye gidiyorum nanik size:A @Dosi @cookies @vadikızı @ozmoturk @kerem @Harunnn60

original.gif