@xemrexxx Çarşamba günü mezarından izin alıp gelir reyting tablosuna Kendi koca kafalı Muhteşem oyuncularıyla karşılaştırır dururTarihimizi harem sokan Tims Yapım'a gereken cevabı vereceğiz. @xemrexxx
İlk bölüm +10 bekliyorum yani AB grubunda, TOTAL grubunda 8-9 arası gidip gelir. @Forumdash@xemrexxx Çarşamba günü mezarından izin alıp gelir reyting tablosuna Kendi koca kafalı Muhteşem oyuncularıyla karşılaştırır durur
Reyting geçmişlerini ve ilk bölüm reytinglerini toplayıp sunar @Forumdash
ayol kim takar reytingleri@xemrexxx Çarşamba günü mezarından izin alıp gelir reyting tablosuna Kendi koca kafalı Muhteşem oyuncularıyla karşılaştırır durur
O değil de wikiden bakıp bakıp eleştiri yapıcak. Senaryo oldugunu unutacak geçeklerle kıyaslayacak ayy anam ben şimdiden şiştim@xemrexxx Çarşamba günü mezarından izin alıp gelir reyting tablosuna Kendi koca kafalı Muhteşem oyuncularıyla karşılaştırır durur
AB Jet Sosyete gibi açık ara başlar da totalden şüpheliyim ya Ama güzel rakamlar söylemişsin. İnş 5 ile filan başlamazİlk bölüm +10 bekliyorum yani AB grubunda, TOTAL grubunda 8-9 arası gidip gelir. @Forumdash
O değil de wikiden bakıp bakıp eleştiri yapıcak. Senaryo oldugunu unutacak geçeklerle kıyaslayacak ayy anam ben şimdiden şiştim
AB Jet Sosyete gibi açık ara başlar da totalden şüpheliyim ya Ama güzel rakamlar söylemişsin. İnş 5 ile filan başlamaz
ayol kim takar reytingleri
Reytinglere uydurma der ama kendi koca kafalı tuhaf oyuncularıyla karşılaştırıp durucak amann şimdiden bunaldım ben birde oan gelinceİlk bölüm +10 bekliyorum yani AB grubunda, TOTAL grubunda 8-9 arası gidip gelir. @Forumdash
Valla belli olmaz, Kanal D'nin TOTAL'i nedense düşük başlıyor. Sonradan açılırsa açılıyor, Kızlarım İçin sonradan 5.5 reytinge ulaşmıştı. Bu dizi hayli hayli +7/8 ile başlar diye düşünüyorum.O değil de wikiden bakıp bakıp eleştiri yapıcak. Senaryo oldugunu unutacak geçeklerle kıyaslayacak ayy anam ben şimdiden şiştim
AB Jet Sosyete gibi açık ara başlar da totalden şüpheliyim ya Ama güzel rakamlar söylemişsin. İnş 5 ile filan başlamaz
Allah'tan ben foruma girene kadar reyting hahareti soğuyor @xemrexxx ben geldiğimde olmuyor tek tuk laflaşiyoruz o saatlerdeReytinglere uydurma der ama kendi koca kafalı tuhaf oyuncularıyla karşılaştırıp durucak amann şimdiden bunaldım ben birde oan gelince
FOX'un dizileri bir bir elde patlayınca sende çatlıyorsun galiba.
Umarım dediğin gibi olur Boşuna kiralamadık oyuncumuzu... Rezil etmeyin oyuncumuzu @Çiğdem-Valla belli olmaz, Kanal D'nin TOTAL'i nedense düşük başlıyor. Sonradan açılırsa açılıyor, Kızlarım İçin sonradan 5.5 reytinge ulaşmıştı. Bu dizi hayli hayli +7/8 ile başlar diye düşünüyorum.
Kenan artık D'nin oyuncusu, dizi tutarsa 4 sezon bizde.Umarım dediğin gibi olur Boşuna kiralamadık oyuncumuzu... Rezil etmeyin oyuncumuzu @Çiğdem-
Her zaman boynuzluyor zaten alışmıştır artık
Aaa evet genelde @xemrexxx gidicne geliyoruz ama bugün yakalandıkAllah'tan ben foruma girene kadar reyting hahareti soğuyor @xemrexxx ben geldiğimde olmuyor tek tuk laflaşiyoruz o saatlerde
Eğer yüksek reyting alırsa sonraki büyük projemize büyük ses getirmiş olacakKenan artık D'nin oyuncusu, dizi tutarsa 4 sezon bizde.
Ay Yapım'la barış imzalamanın zamanı geldi demek.Eğer yüksek reyting alırsa sonraki büyük projemize büyük ses getirmiş olacak
O da övüyor işte ikiniz de birbirinizi boynuzluyorsunuz