Ben ne yapıcam ayoll Faruk beyin evinde
Hhaha Fatih izlersiniz birlikte yanı dısarıda üşümene acımışBen ne yapıcam ayoll Faruk beyin evinde
Ben üşümem alışığım zatenHhaha Fatih izlersiniz birlikte yanı dısarıda üşümene acımış
Aaa bir an çöplükte yattığını unutuyorumBen üşümem alışığım zaten
Çöplükte değil kral sokağında oturuyorumAaa bir an çöplükte yattığını unutuyorum
Senin gözündeki eskicilik nasıl bir şey onu merak ediyorum en çokÇöplükte değil kral sokağında oturuyorum
Anlatıyorum anlamıyorsun kiSenin gözündeki eskicilik nasıl bir şey onu merak ediyorum en çok
Acımak insani bi duygu senin gibi fesatlar anlamazHhaha Fatih izlersiniz birlikte yanı dısarıda üşümene acımış
İşim gücüm yok senin tv ni mi izleyecem yaAcımak insani bi duygu senin gibi fesatlar anlamaz
@eskici plazamın önunde dolaştiğin gibi şimdi camdan tv mi izliyorsun. Boşuna yalanlama
Gecenin köründe nerden tv bulacanİşim gücüm yok senin tv ni mi izleyecem ya
İnternetten izliyorum benGecenin köründe nerden tv bulacanSenin kulubede bile tv yok
tv'n bileyok diyorum sen hala internetim var diyorsunİnternetten izliyorum ben
Benim her şeyim vartv'n bileyok diyorum sen hala internetim var diyorsun
Tek sahip olduğun şey hiçbişeye sahip olmadiğin şeyBenim her şeyim var
Bana edebiyat yapma Faruk beyTek sahip olduğun şey hiçbişeye sahip olmadiğin şey
İşim gücüm yok senin tv ni mi izleyecem ya
Ayy tamam be bana ne kızıyorsun Faruk bey evine ben getirmiyorum sankı eskiciyi kendisi gelmiyorAcımak insani bi duygu senin gibi fesatlar anlamaz
@eskici plazamın önunde dolaştiğin gibi şimdi camdan tv mi izliyorsun. Boşuna yalanlama
Sen sardın başimaAyy tamam be bana ne kızıyorsun Faruk bey evine ben getirmiyorum sankı eskiciyi kendisi gelmiyor
Hahah Aaa sen de rahatsızmı oluyorsun yoksa hoşunamı gidiyor çözemiyorum vllaSen sardın başima
@eskici yerine Hande'yi sar başımaHahah Aaa sen de rahatsızmı oluyorsun yoksa hoşunamı gidiyor çözemiyorum vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?