Haahahah Aaa kapat perdeni ayoll öyle beleşçilik yok @eskici beyAman Allahım camdan doğru benimtvden izliyor 😱
Haahahah Aaa kapat perdeni ayoll öyle beleşçilik yok @eskici beyAman Allahım camdan doğru benimtvden izliyor 😱
Soğukta titreye titreye izliyor acıdım
Eve al ozaman bahanesinide bulmuşsunSoğukta titreye titreye izliyor acıdım
Alamam ben tam bir ev-oğluyumEve al ozaman bahanesinide bulmuşsun
Aaa yorumunu bekliyoruz ozamanAlamam ben tam bir ev-oğluyumİşime gücüme bakar dizilerimi izlerim. Eve kimsyi almamEvleneceğim yarime saklıyorum kendimi
Hem dizi bitti
Aaa ben o malum sahnede ne sevinmiştim ayoll sonra hayal kırıklığıS01 B02
Dizi yine tempoluydu ama ortalarda sıkıldım. @Çiğdem- e dediğim gibi müzikler de baş ağrıttı ortalara doğru. Dialog olmasa bile yurume sahnelerinde, kapı açma kapama sahnelerinde bile muzik vardı. Hem tempolu olanındanYoruyor izlerken
Delibaş karakteri olmuş yaaGürkan Uygunu pek sevmem ama olmuş karakter. Adamlarıyla Orhan'ı beklerken ki sahnede yaptıkları yemek muhabbeti ve domuz etine bağlamaları güldürdü
Fatih'in akıl oyunları güzeldi. Eleni'yi idam sahnesi aklıma geldi. Şah damarı olayıGüzeldi. Eleni,Fatihin kulu olmaya hazırÇandarlı, Fatih'in hamlelerini yemedi
Kostantinos'un Orhan'a türklüğünü hatırlatması güzel sahneydiAklıma Sartacus geldi... Orhan her anlamda değimiş onlar gibi mi olmuştur*** Orhan gerçekten tam bi bizanslı gibi tipi de öyle
Ölseydi şaşardim zatenAaa ben o malum sahnede ne sevinmiştim ayoll sonra hayal kırıklığı
Ölseydi şaşardim zaten
Kız mimar, taslakları gördü Fatihe yardım edecek
Şuanki hali gayet iyiKenanım Sülüman gibi kadın düşkünü değil ecünnüyü ne güzel gebertti diye yorum yapacaktım sizi etiket edip
Aaa yok izlemedim ama biliyorumŞuanki hali gayet iyiDavinci izlemişmiydin sen? Keşke projeleri yaparlaken Davinci gibi düşünce effektleri yapsalar da kalite katsalar diziye@xemrexxx
4'ten sonra filan gelirAaa yok izlemedim ama biliyorum
Şimdirik iyi ama şu Ezel de olan Bahar ne zaman gelecek o gelince harem odaları açılmasa bari
Kendisine gıcık kapmıyorum ama yanında ecünnüler getirirse orası kötü işte4'ten sonra filan gelir
mıymıytının biri olacaği kesinKendisine gıcık kapmıyorum ama yanında ecünnüler getirirse orası kötü işte
Aaa baksana Cw aradan döndümü Flash verilmişmi bakmayıda unuttummıymıytının biri olacaği kesin
Flash 10 nisan SPn ve Arrow bu hafta dönuyormuşAaa baksana Cw aradan döndümü Flash verilmişmi bakmayıda unuttum
Flash fazladan bölüm vermişti oyüzden sanırımFlash 10 nisan SPn ve Arrow bu hafta dönuyormuş
Aman Allahım camdan doğru benimtvden izliyor 😱
Aaa haberin yok demek gizli gizli onun tv den izliyormuşsun camdan bakmış seni görmüş ağacın tepesinde
Ben öyle şeyler yapmam Faruk bey uydurmuş yineAaa haberin yok demek gizli gizli onun tv den izliyormuşsun camdan bakmış seni görmüş ağacın tepesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?