Hafta içi çalısıyor oyüzden forum nefes alıyorişi güç yok başka heralde
Hafta içi çalısıyor oyüzden forum nefes alıyorişi güç yok başka heralde
kız çadırları bile aynı almışlar ayol çula çaputa verecek para da mı yok O3 sorumlusu @Aserat ve merhum total d sorumlusu @Yiğitt konuyaAaa isim foto atarsın sonra böyle hatırlayamam
Ama İsmail Demircinin rolu farklı en azından
NE İŞLE MEŞGUL ACABAHafta içi çalısıyor oyüzden forum nefes alıyor
aaa valeria hatunun düşerek öldüğü balkonda çandarlıyla öteki paşa konuşuyor😱 @Çiğdem- @ForumdashBen sadece Vatanım Sensin ve Gülizar'ı hazırlamıştım bu diziyle diğer arkadaşlar ilgileniyor.
ayol daha yeni geldin dur nereyeneyse 1.bölüme genel yorumum:
Oyunculuk : 5.5 / 10
Senaryo: 8.5 /10
Dekor: 1 /10
Kıyafetler: 3 /10
Müzik: 6 /10
yönetmenliğe karışmam pek de alakadar etmiyi benineyse bu haftalık da bu ka cuma görüşürüz hepinize çüz@Çiğdem- @Forumdash @Aserat @Sherlock @eskici @S.G.A.T. @Ahmed @destere <3 @Harunnn60 @xBUGRAx @Dosi @kerem
Elbiseler daha gösterişli Muhteşemin demişlerdi bende bizimkisi sade daha güzel dedim
Biz gerçek MY yalan, provakasyona gelmeyin.neyse 1.bölüme genel yorumum:
yönetmenliğe karışmam pek de alakadar etmiyi benineyse bu haftalık da bu ka cuma görüşürüz hepinize çüz@Çiğdem- @Forumdash @Aserat @Sherlock @eskici @S.G.A.T. @Ahmed @destere <3 @Harunnn60 @xBUGRAx @Dosi @kerem
neyse 1.bölüme genel yorumum:
ayol daha yeni geldin dur nereye
Oyunculuk 5 miş git mezarında biraz dinlen kafana zeka gitsin ayollBiz gerçek MY yalan, provakasyona gelmeyin.
Kostantiniyye dekorlarına 1 mi verdin 😱 Ben bişey demiyorum. Görüyorsunuz...neyse 1.bölüme genel yorumum:
demiştim sana bedduam çok pistir diye dikkate almamıştınAaa pc kafasına göre saatı ileri yada geri alıyor
Benim leptobun klavyesi 1 yıldır ölüPc klavyesi üstünde duruyor oda bazen boşluklu yazıyor @destere klavyen kırılsı n hogatha demişti kırıldı
demiştim sana bedduam çok pistir diye dikkate almamıştın
Oğlan kıyaslamaktan dizi izleyemedi ki yok şu konuştukları sahne burasıydı yok öyleydi çatlayıp patlamadan bitrebildi neyse kiKostantiniyye dekorlarına 1 mi verdin 😱 Ben bişey demiyorum. Görüyorsunuz...
Senaryoya 8.5 vermen gezici senaristi diye heralde
Şunun puanlarına bak @eskicineyse 1.bölüme genel yorumum:
Bir senaryoya doğru vermiş diğerleri boş puanlar
Aaa evet Senaryoyu neden düşürememiş acaba boşluğuna gelmiştirBir senaryoya doğru vermiş diğerleri boş puanlar
Sevdiği bir senaristtir kesin
Ona da dedim senarist gezici elemanıymış galiba oyuzden yuksek puan vermiştirSevdiği bir senaristtir kesin
Ona da dedim senarist gezici elemanıymış galiba oyuzden yuksek puan vermiştirTamamen gıcıklıgına
Hahah Aaa anladım şimdi gıcıklık varsa işin içinde kaçırmaz ayollSevdiği bir senaristtir kesin
Şimdi oldu işteOna da dedim senarist gezici elemanıymış galiba oyuzden yuksek puan vermiştirTamamen gıcıklıgına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?