Veda dizisini de izleyecekmisin esra ?
Esra teyze mi diyeyim
Ben en çok Veda dizisini merak ediyordum.. Fahriye evcen'in performansini ozellikle..
İlk bolumlerini cogu dizinin izleyecegim. Ama devami zor. Veda'da ayni sekilde. Benim sik takip edecegim projeler; Fatih, Son Yaz Balkanlar, Ustura Kemal.
En azindan "Abla" diyebilirsin.Esra teyze mi diyeyim
Ben en çok Veda dizisini merak ediyordum.. Fahriye evcen'in performansini ozellikle..
Ustura Kemali bende bekliyorum eylüldemi başlıyordu o
En azindan "Abla" diyebilirsin.
Ama neden ki Esra?
Veda dizisinden seni sogutan ne ??
4 Eylül Sali 20:00 Show Tv | SÜREÇ FILM | Oktay KAYNARCA
- - - Ekleme - - -
Esra Teyzabla diyeyim o zaman
Zaten donem dizilerini izlemeyi cok seviyorum. Seversem zaten sinavlarim bittikten sonra netten izlerim. dizifilm.com yayinlar buyuk bir ihtimalle benim sinavlarim bitene kadar. Ayni sekde Suskunlar ve Eve Dusen Yildirim gibi bircok diziyi de netten izleyecegim.
4 Eylül Sali 20:00 Show Tv | SÜREÇ FILM | Oktay KAYNARCA
- - - Ekleme - - -
Esra Teyzabla diyeyim o zaman
Malesef.
Saat 8 de olursa canlı izleyemem o zaman ben puff
Bak ablan yaşındaymış o kadarda yaşlı değilmiş
- - - Ekleme - - -
ne sınavı bu üniversite mi ?
Sen baya bayağı büüymüşsün yahu bende dizi abla diyeyim o zamanOlur sorun yok. Nickimi dizi teyze diye degistireyim o zaman.
Malesef.
Neyse Ben Kaçtm İyi Geceler
Sen baya bayağı büüymüşsün yahu bende dizi abla diyeyim o zaman
İzdivac programi degil burasi.
Sen baya bayağı büüymüşsün yahu bende dizi abla diyeyim o zaman
- - - Ekleme - - -
iyi uykular sana az sonra sabah oluyor dünden beri hiç uyumadım ne olcak bilmiyorum :haha:
Olur dizi nine büyük büyük anne :haha: üniyi çabuk bitir bari o kadar yaşlıysan
- - - Ekleme - - -
Siz de top patladımı??Bizde daha 1 saat var
Evet yavrucum. Haklisin. Bir ayagim cukurda olmasina ragmen pkiyorum iste. Ne yaparsin?
Yok yavrucum. Benim buvyastan sonra oyle bir niyetim yok. Baskalariyla karistima beni.
Bizim burdakiler top atmıyor artık önceden atılıyordu şiikayet etttiler . Ezan okunmadı daha
- - - Ekleme - - -
Hayır ya ondan değil nine evde kalma diye dedim :haha: