Medyapım Dizileri İçin Çekimlere Başlıyor !

Yeah yeah öyle :D Seninde imzanın aşağı kalır yanı yokmuş...

- - - Ekleme - - -

Alirlar çünkü sizin hiçbir hukuki dayanağiniz yok.

Olsun ama yine de emek hirsizligi yapiliyor bence..

Benim konularimi geçtim, alistim artik.. Ama madem sizin konularinizda yapmasinlar..

Olsun ama yine de emek hirsizligi yapiliyor bence..

Benim konularimi geçtim, alistim artik.. Ama madem sizin konularinizda yapmasinlar..
Kotu ve uzucu bir durum. En azindan haber verebilirler haberinizi aldik diye. Bu resmen emek hirsizligi.

Öyle ama seni beni diye kayırmaca yapıcaklarını sanmam :D Onlarda yapılan bu özel haberlerin başka siteden alindiğini sanıyorlardir.

Belki tehtikkar dipnotlar yazılabilr.Mesala;

Bu haber izinsiz hiçbir yerde yayınlamaz aksi halde tüm hukuki yaptırımlar uygulanacaktir...
Bla bla bla.

Son düzenleme:
Siz sanki başka sitelerden haberler almıyorsunuz. Siz yazıyor musunuz, şu şu site diye. :D

Ben zaten güzel bir taktik buldum özel haberlerde. :D

Siz sanki başka sitelerden haberler almıyorsunuz. Siz yazıyor musunuz, şu şu site diye. :D

Ben zaten güzel bir taktik buldum özel haberlerde. :D
Ozel haber olunca bazi siteler linksiz izin vermiyor paylasim icin. Mesela ben Murat Boz haberini linksiz paylasamadim. O uygulama bu sitede de olabilir. Bu sitenin digerlerinden ne farki var. :)

Ozel haber olunca bazi siteler linksiz izin vermiyor paylasim icin. Mesela ben Murat Boz haberini linksiz paylasamadim. O uygulama bu sitede de olabilir. Bu sitenin digerlerinden ne farki var. :)

cunku o sitede kopyalamak engellenmis.. yani baska birileri sitesinde paylasmasin diye..

med yapim çok fena çuvallicak rezi bir yapım sirketi

focus film ciroda dövmüş bunu tims prodiksyon ezmiş adeta