"Medcezir'i Ne Kadar Hatırlıyorsun" Testi!

Aslında tek hak ettiğin cevap da ben seni insan yerine koyup farklı cevaplar veriyorum belki kelime haznen ve karakterin gelişir diye.
Ayol kanıtlama ihtiyacın olmadığı kısmı çok iyi herkesi özgür bırakın isteyen istediğine inansın

2.kısım için bişi demiyorum, onu diyen çok oldu hepsi forum meftası artık

Reactions: 12.Adam and serhatt
Ayol kanıtlama ihtiyacın olmadığı kısmı çok iyi herkesi özgür bırakın isteyen istediğine inansın

2.kısım için bişi demiyorum, onu diyen çok oldu hepsi forum meftası artık
Senin gibi sahtekarlara niye inanmaları için bırakalım sonuçta şahıslara iftira atıyorsun iyi bırakalım da at koştur.

Dediklerimde ne var ki? Milletin forumu bırakmasıyla benim dediklerimin ne alakası var? Aaayyy kendini bir yalan silsilesine kaptırmış gidiyorsun ayol yazıkss.

En son deniz marulu ile kankisi carpe Didem ne diyem bnm için böyle konuşmuştu çok şükür ikisinin de maskesi düştü, birinin gerçek yüzünü tüm sosyal medya gördü

En son deniz marulu ile kankisi carpe Didem ne diyem bnm için böyle konuşmuştu çok şükür ikisinin de maskesi düştü, birinin gerçek yüzünü tüm sosyal medya gördü
Kuşum şunu bi idrak et bu iki isimde kendi ayaklarına sıktılar. Senin ile bir alakası yok yani kapişşş.

Kuşum şunu bi idrak et bu iki isimde kendi ayaklarına sıktılar. Senin ile bir alakası yok yani kapişşş.
Sen öyle san , aç bak marulun profiline kimlere laf atmış kendince

Öteki de kendince yazdı ,sildi ,düzenledi hakaretli mesajlarını ; kim millete duyurmuş acaba

Ay neyse akşama düğüne gidicem hazırlanmam lazım

Sana attı ya da başkasına attı sonuçta kendi kendini imha etti senin bir tasarrufun yok.

Öteki de yöneticiye hakaretten yedi banı ee bununda seninle bir alakası yok.

Böylelikle tezlerin çürümüş oldu.

Eee tabi verecek cevap kalmayınca kaçmalara alışıksın sen.
Para, altın bir şey takma bari nasılsa o taktıklarının sana geri dönüşü olmayacak bir alıcın olmayacağı için.