Harika bu mesajı kaydettim sonra seni zehirlediğimde nefsi müdafaa derimBu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
Ne mutlu bana sende böyle bir iz bırakabildiysem, mutlu oldum.![]()
Harika bu mesajı kaydettim sonra seni zehirlediğimde nefsi müdafaa derimBu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
10`lu yaşlarımda gerçekten forumdan birisinin Emre`yi bulup ağız burun dalacağını düşünüyordum ama olmadı.Bu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
Değer mi ayol elini kana bulamaya bunun için.10`lu yaşlarımda gerçekten forumdan birisinin Emre`yi bulup ağız burun dalacağını düşünüyordum ama olmadı.&A
Bende kaydettim bana bir şey olursa söyleyeceğim yakınlarıma katilim sensin diye tıktırsınlar seni kodese.Harika bu mesajı kaydettim sonra seni zehirlediğimde nefsi müdafaa derim![]()
Senin yakının çokturDeğer mi ayol elini kana bulamaya bunun için.
------
Bende kaydettim bana bir şey olursa söyleyeceğim yakınlarıma katilim sensin diye tıktırsınlar seni kodese.![]()
Orası seni hiç ilgilendirmez.Senin yakının çokturhangisine dedin acaba
![]()
![]()
Dindarlar, vadiciler, iktidarcılar, türlü türlü dizilerin fanları bunlar sadece benim bildiklerim @xemrexxx in kavga listesi epey kabarık ama olmadı işteDeğer mi ayol elini kana bulamaya bunun için.
------
Bende kaydettim bana bir şey olursa söyleyeceğim yakınlarıma katilim sensin diye tıktırsınlar seni kodese.![]()
Burada tek düşmanı sensin. Bana niye sataşsın? Salak mısın Cemile ?Çağatayı daha iyi tanıdığın için @serhatt seni boğazlayabilir![]()
Bu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
Olur bir gün böyle kaşınmaya devam ederse.Dindarlar, vadiciler, iktidar fanları, türlü türlü dizilerin fanları bunlar sadece benim bildiklerim @xemrexxx in kavga listesi epey kabarık ama olmadı işte![]()
Burada tek düşmanı sensin. Bana niye sataşsın? Salak mısın Cemile ?![]()
Olur bir gün böyle kaşınmaya devam ederse.SON DAKİKA adı altında da ben açarım konusunu.
![]()
Kimseyi yediği yok be herkes kendi iradesiyle gitti bu da kendini kandırıyor ben postaladım diye, çok zavallıca.
Hafızam iyidir diziyi 40 kere izlemişimdir ilk 97'yi özellikle ezbere bilirimBen 7 yapabildim. Yakın zamanda izlemişsin o zaman ya da hafızan çok iyi![]()
Kimseyi yediği yok be herkes kendi iradesiyle gitti bu da kendini kandırıyor ben postaladım diye, çok zavallıca.![]()
Serhat en son askerde böyle havlusunu düşürünce üşütüp şuurunu kaybetmişti o yüzden çok ciddiye almayınHafızam iyidir diziyi 40 kere izlemişimdir ilk 97'yi özellikle ezbere bilirim![]()
Askere gitmediğim için PATLADIN yine.Serhat en son askerde böyle havlusunu düşürünce üşütüp şuurunu kaybetmişti o yüzden çok ciddiye almayın
Unutmuşum @Maskeli Fedai ile uygunsuz görüntülerini sunmuştun heyeteAskere gitmediğim için PATLADIN yine.![]()
Zortlamaya devam ediyorsun heyetin öyle istekleri olmadı.Unutmuşum @Maskeli Fedai ile uygunsuz görüntülerini sunmuştun heyete![]()
Bunu kanıtlayamayacağın için herkes istediğine inanırZortlamaya devam ediyorsun heyetin öyle istekleri olmadı.![]()
Hahahahaahhah ayol kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacında olmadığım için bir kez daha zortttladın.Bunu kanıtlayamayacağın için herkes istediğine inanır![]()