En sevdiğim cevapHahahahaahhah ayol kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacında olmadığım için bir kez daha zortttladın.![]()
En sevdiğim cevapHahahahaahhah ayol kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacında olmadığım için bir kez daha zortttladın.![]()
Aslında tek hak ettiğin cevap da ben seni insan yerine koyup farklı cevaplar veriyorum belki kelime haznen ve karakterin gelişir diye.En sevdiğim cevap![]()
Ayol kanıtlama ihtiyacın olmadığı kısmı çok iyi herkesi özgür bırakın isteyen istediğine inansınAslında tek hak ettiğin cevap da ben seni insan yerine koyup farklı cevaplar veriyorum belki kelime haznen ve karakterin gelişir diye.![]()
Senin gibi sahtekarlara niye inanmaları için bırakalım sonuçta şahıslara iftira atıyorsun iyi bırakalım da at koştur.Ayol kanıtlama ihtiyacın olmadığı kısmı çok iyi herkesi özgür bırakın isteyen istediğine inansın
2.kısım için bişi demiyorum, onu diyen çok oldu hepsi forum meftası artık![]()
En son deniz marulu ile kankisi carpe Didem ne diyem bnm için böyle konuşmuştu çok şükür ikisinin de maskesi düştü, birinin gerçek yüzünü tüm sosyal medya gördüSenin gibi sahtekarlara niye inanmaları için bırakalım sonuçta şahıslara iftira atıyorsun iyi bırakalım da at koştur.
Dediklerimde ne var ki? Milletin forumu bırakmasıyla benim dediklerimin ne alakası var? Aaayyy kendini bir yalan silsilesine kaptırmış gidiyorsun ayol yazıkss.![]()
Kuşum şunu bi idrak et bu iki isimde kendi ayaklarına sıktılar. Senin ile bir alakası yok yani kapişşş.En son deniz marulu ile kankisi carpe Didem ne diyem bnm için böyle konuşmuştu çok şükür ikisinin de maskesi düştü, birinin gerçek yüzünü tüm sosyal medya gördü![]()
Sen öyle san , aç bak marulun profiline kimlere laf atmış kendinceKuşum şunu bi idrak et bu iki isimde kendi ayaklarına sıktılar. Senin ile bir alakası yok yani kapişşş.![]()
Sana attı ya da başkasına attı sonuçta kendi kendini imha etti senin bir tasarrufun yok.Sen öyle san , aç bak marulun profiline kimlere laf atmış kendince
Öteki de kendince yazdı ,sildi ,düzenledi hakaretli mesajlarını ; kim millete duyurmuş acaba
Ay neyse akşama düğüne gidicem hazırlanmam lazım![]()
Sana bunak diyenler utansın. 😱
Vadiyi izledin onu yapDiziyi izlemedim.
Sana bunak diyenler utansın. 😱
Yakınlarda yeniden mi izledin yoksa?![]()
Birkaç sahneyle olacak iş değil gibi ya neyse.1 sene oluyor birkaç sahne izlemiṣtim.![]()
Birkaç sahneyle olacak iş değil gibi ya neyse.![]()
Bu diziyi hiç izlemedim![]()
İzlemenizi tavsiye ederim. Hey gidi günler. İlk Arka Sokakları hafta sonu da bunu izlerdim.Diziyi izlemedim.
Atma konusunda şansın var demek ki.2-3 soruyu attım tuttu o da var tabi.![]()
Bak bugün maçlar da var hemen tahminlerimi sunuyorum.Keṣke sayısal loto veya iddaa da tutsa ama yok.@12.Adam
Bak bugün maçlar da var hemen tahminlerimi sunuyorum.![]()