Çok üzüldüm senin adına.Su reklam aralarinda Paramparca fragmani izlemekten gina geldi.@Bully
Bu Tugce'yi ne zaman kacirmislardi ya?![]()
Bilirim bilirim kesin üzülmüssündür.Çok üzüldüm senin adına.
Mert'le birlikte yemeğe çıkmışlardı antikacılar ikisini kaçırmıştı.![]()
Tuğçe yanik ayol merte bilmiyinmiYa arkadas bu Tugce'de Eylül'den daha fazla seviniyor ne is anlamadim artik ya.![]()
Yaaa bölüm sonu neydi oyleMira herseye atlama yahuHeer yere bende gelicem diyorsun
![]()
Yarbi ya bu Orkunlar kilpayi kurtuldu yine. Ben Nadir bir numara cekmis polisler yakinlasinca falan bomba patlar kurtuluruz diyordum ama.Ulan şu bölümle ab'de zirvede yer alamazsak gerçekten yazıklar olsun şu tns'ye
Yaman'ın Mert'i kurtaracağını biliyordum da bölümün sonu hoş bitmediYaman tekrar vurulamayacağına göre (saçma olur) Nadir enselenecek artık büyük ihtimal, kaçacak yeri kalmadı.
Bu arada Nadir'in şapşal adamları yüzünden Orkun ve annesi iyi yırttılar he.![]()
Yarbi ya bu Orkunlar kilpayi kurtuldu yine. Ben Nadir bir numara cekmis polisler yakinlasinca falan bomba patlar kurtuluruz diyordum ama.![]()
Samsungun satışları düşüyor artik gencler farklı ve ucuz telefonlara yöneliyor. Özelikle simdi meziu denen çinli firma piyasaya girdi ce yeni cinli önemli firmalar piyasaya girmeyi bekliyor. Samsumgun tutuşması ondan)))Niye bu kadar Samsung reklamı yapıyorlar yahuHayır normalde yapıyorlardi ama bu bölüm baya yaptılar
Samsung kullanan birisi olarak rahatsız oldum
@Bully @Yakamoz-Asi @beyazsoy