Medcezir 57.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ah be, Yaman tam girecekti offf :D

Oha helal be, adam iki dakikada sifreli mesaj yapti ya bu kadar olmaz. :D

Kenan bilgiyi verdi, Sude de söyledi simdi Kenan-Sude'de ortaya cikacaktir. :F

Son düzenleme:
Orkur'un gerçek yüzü ortaya çıktı
Kenan şansa orkunu gördü işte dizi icabı tesadüfe bak :A

Sude ağzından kaçırdı , kasetleri çıkacağı için zemin hazırlıyor senaritler :A

Offf çok heyecanlı yerde bitti biri arkadan saldırsın şu Nadir'e :(

Offf ya böyle olacagi belliydi somagizli gibi sevindiler bu sefer Yaman'la birlikte Pusu'ya düstüler..

Neyse... genel olarak hareketli ve heyecanli bir bölüm oldu umarim reytinglere yansima yapar. :)

bölüm inanılmaz mükemmelinde ötesindeydi yani anlatıcak ifadeler bulamıyorum hayatımda böylesine aksiyonun dibi bi bölüm izlememiştim arada ece'ye kızıyoruz ama kadın çok zeki yazıyor aksiyon sahneleri son 4 bölümdür müthiş.

Ulan şu bölümle ab'de zirvede yer alamazsak gerçekten yazıklar olsun şu tns'ye :D

Yaman'ın Mert'i kurtaracağını biliyordum da bölümün sonu hoş bitmedi :T: Yaman tekrar vurulamayacağına göre (saçma olur) Nadir enselenecek artık büyük ihtimal, kaçacak yeri kalmadı. :D

Bu arada Nadir'in şapşal adamları yüzünden Orkun ve annesi iyi yırttılar he. :D

Ulan şu bölümle ab'de zirvede yer alamazsak gerçekten yazıklar olsun şu tns'ye :D

Yaman'ın Mert'i kurtaracağını biliyordum da bölümün sonu hoş bitmedi :T: Yaman tekrar vurulamayacağına göre (saçma olur) Nadir enselenecek artık büyük ihtimal, kaçacak yeri kalmadı. :D

Bu arada Nadir'in şapşal adamları yüzünden Orkun ve annesi iyi yırttılar he. :D
Yarbi ya bu Orkunlar kilpayi kurtuldu yine. Ben Nadir bir numara cekmis polisler yakinlasinca falan bomba patlar kurtuluruz diyordum ama. :A

Yarbi ya bu Orkunlar kilpayi kurtuldu yine. Ben Nadir bir numara cekmis polisler yakinlasinca falan bomba patlar kurtuluruz diyordum ama. :A
:D Kötüye bir şey olur mu hiç Orkun'dan kurtulmak kolay mı öyle :A

Orkun'da anne sevgisi varmış bunu gördük en azından. :D

Niye bu kadar Samsung reklamı yapıyorlar yahu :D Hayır normalde yapıyorlardi ama bu bölüm baya yaptılar
Samsung kullanan birisi olarak rahatsız oldum :A
@Bully @Yakamoz-Asi @beyazsoy
Samsungun satışları düşüyor artik gencler farklı ve ucuz telefonlara yöneliyor. Özelikle simdi meziu denen çinli firma piyasaya girdi ce yeni cinli önemli firmalar piyasaya girmeyi bekliyor. Samsumgun tutuşması ondan)))