Medcezir 57.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ah be, Yaman tam girecekti offf :D

Oha helal be, adam iki dakikada sifreli mesaj yapti ya bu kadar olmaz. :D

Kenan bilgiyi verdi, Sude de söyledi simdi Kenan-Sude'de ortaya cikacaktir. :F

Son düzenleme:
Orkur'un gerçek yüzü ortaya çıktı
Kenan şansa orkunu gördü işte dizi icabı tesadüfe bak :A

Sude ağzından kaçırdı , kasetleri çıkacağı için zemin hazırlıyor senaritler :A

Offf çok heyecanlı yerde bitti biri arkadan saldırsın şu Nadir'e :(

Offf ya böyle olacagi belliydi somagizli gibi sevindiler bu sefer Yaman'la birlikte Pusu'ya düstüler..

Neyse... genel olarak hareketli ve heyecanli bir bölüm oldu umarim reytinglere yansima yapar. :)

bölüm inanılmaz mükemmelinde ötesindeydi yani anlatıcak ifadeler bulamıyorum hayatımda böylesine aksiyonun dibi bi bölüm izlememiştim arada ece'ye kızıyoruz ama kadın çok zeki yazıyor aksiyon sahneleri son 4 bölümdür müthiş.

Ulan şu bölümle ab'de zirvede yer alamazsak gerçekten yazıklar olsun şu tns'ye :D

Yaman'ın Mert'i kurtaracağını biliyordum da bölümün sonu hoş bitmedi :T: Yaman tekrar vurulamayacağına göre (saçma olur) Nadir enselenecek artık büyük ihtimal, kaçacak yeri kalmadı. :D

Bu arada Nadir'in şapşal adamları yüzünden Orkun ve annesi iyi yırttılar he. :D

Ulan şu bölümle ab'de zirvede yer alamazsak gerçekten yazıklar olsun şu tns'ye :D

Yaman'ın Mert'i kurtaracağını biliyordum da bölümün sonu hoş bitmedi :T: Yaman tekrar vurulamayacağına göre (saçma olur) Nadir enselenecek artık büyük ihtimal, kaçacak yeri kalmadı. :D

Bu arada Nadir'in şapşal adamları yüzünden Orkun ve annesi iyi yırttılar he. :D
Yarbi ya bu Orkunlar kilpayi kurtuldu yine. Ben Nadir bir numara cekmis polisler yakinlasinca falan bomba patlar kurtuluruz diyordum ama. :A

Yarbi ya bu Orkunlar kilpayi kurtuldu yine. Ben Nadir bir numara cekmis polisler yakinlasinca falan bomba patlar kurtuluruz diyordum ama. :A
:D Kötüye bir şey olur mu hiç Orkun'dan kurtulmak kolay mı öyle :A

Orkun'da anne sevgisi varmış bunu gördük en azından. :D

Niye bu kadar Samsung reklamı yapıyorlar yahu :D Hayır normalde yapıyorlardi ama bu bölüm baya yaptılar
Samsung kullanan birisi olarak rahatsız oldum :A
@Bully @Yakamoz-Asi @beyazsoy
Samsungun satışları düşüyor artik gencler farklı ve ucuz telefonlara yöneliyor. Özelikle simdi meziu denen çinli firma piyasaya girdi ce yeni cinli önemli firmalar piyasaya girmeyi bekliyor. Samsumgun tutuşması ondan)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak