Elif sizin olsun , Öykü yeter bana hatta bonus olarak mirayı da verin ban zaten seviyorsunuzDediğim gibi sen anlamazsın Elif'in müthiş dansını.
Elif sizin olsun , Öykü yeter bana hatta bonus olarak mirayı da verin ban zaten seviyorsunuzDediğim gibi sen anlamazsın Elif'in müthiş dansını.
Evlilik arefesinde olan Eylül-Mert'e taş oldu bu.Zamansız atılan büyük adımlar çok büyük hayal kırıklıkları yaratır. - Yaman Koper
İyiymiş.
Sude bu sezon zor günler geçirecek hiç merak etme abi orjinal de öyleydi inş burda da Öyle olur
Deniz de yaptı gönderme yapan yapana.Evlilil arefesinde olan Eylül-Mert'e taş oldu bu.
Bu arada Mert'in "tut kolundan çek götür" ile Tarkana gönderme yaptı.
Dur ben geriden geliyorum.Deniz de yaptı gönderme yapan yapana.
O kapıdan kim girecek acaba çok merak ediyorum.
Biz Mira'yı kaptırmayız yine de.Elif sizin olsun , Öykü yeter bana hatta bonus olarak mirayı da verin ban zaten seviyorsunuz
Aynen.Biz Mira'yı kaptırmayız yine de.Mira'yı seviyoruz ama Yaman'ı daha çok seviyoruz değil mi @Yakamoz-Asi
Ay o dans neydi öyle ya kadın coştu bir anda şaştım kaldımDur ben geriden geliyorum.
Yoksa o apaçi dansını mı kast ediyorsun?
Biz Mira'yı kaptırmayız yine de.Mira'yı seviyoruz ama Yaman'ı daha çok seviyoruz değil mi @Yakamoz-Asi
Siz gerçekten elifci olmuşsunuzAynen.
Her şey Yaman'a Tozludereli göndermesi yapmasıyla başladı.Siz gerçekten elifci olmuşsunuzmira ne yaptı size ?
Ay o dans neydi öyle ya kadın coştu bir anda şaştım kaldım
Eylül'le arabada konuşmalarını diyorum.
Orjinalini bilmiyorum ama iyi olmuş.
Orjinal de Final de evleniyorlarOrjinalini bilmiyorum ama iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?