Elif sizin olsun , Öykü yeter bana hatta bonus olarak mirayı da verin ban zaten seviyorsunuzDediğim gibi sen anlamazsın Elif'in müthiş dansını.![]()
Elif sizin olsun , Öykü yeter bana hatta bonus olarak mirayı da verin ban zaten seviyorsunuzDediğim gibi sen anlamazsın Elif'in müthiş dansını.![]()
Evlilik arefesinde olan Eylül-Mert'e taş oldu bu.Zamansız atılan büyük adımlar çok büyük hayal kırıklıkları yaratır. - Yaman Koper
İyiymiş.![]()
Sude bu sezon zor günler geçirecek hiç merak etme abi orjinal de öyleydi inş burda da Öyle olur![]()
Deniz de yaptı gönderme yapan yapana.Evlilil arefesinde olan Eylül-Mert'e taş oldu bu.
Bu arada Mert'in "tut kolundan çek götür" ile Tarkana gönderme yaptı.![]()
Dur ben geriden geliyorum.Deniz de yaptı gönderme yapan yapana.
O kapıdan kim girecek acaba çok merak ediyorum.![]()
Biz Mira'yı kaptırmayız yine de.Elif sizin olsun , Öykü yeter bana hatta bonus olarak mirayı da verin ban zaten seviyorsunuz![]()
Aynen.Biz Mira'yı kaptırmayız yine de.Mira'yı seviyoruz ama Yaman'ı daha çok seviyoruz değil mi @Yakamoz-Asi
![]()
Ay o dans neydi öyle ya kadın coştu bir anda şaştım kaldımDur ben geriden geliyorum.
Yoksa o apaçi dansını mı kast ediyorsun?![]()
Biz Mira'yı kaptırmayız yine de.Mira'yı seviyoruz ama Yaman'ı daha çok seviyoruz değil mi @Yakamoz-Asi
![]()
Siz gerçekten elifci olmuşsunuzAynen.![]()
Her şey Yaman'a Tozludereli göndermesi yapmasıyla başladı.Siz gerçekten elifci olmuşsunuzmira ne yaptı size ?
![]()
Ay o dans neydi öyle ya kadın coştu bir anda şaştım kaldım
Eylül'le arabada konuşmalarını diyorum.![]()
Orjinalini bilmiyorum ama iyi olmuş.
Orjinal de Final de evleniyorlarOrjinalini bilmiyorum ama iyi olmuş.![]()